EOS: En omfattande guide till den decentraliserade applikationsplattformen

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

⚡️ Vad används EOSIO till?

För företag och utvecklare som behöver ett tillförlitligt och högpresterande blockkedjeprotokoll för smarta kontrakt, dApps eller distribuerade huvudböcker är EOSIO svaret. Skapades av Block. One 2018 för att lösa skalbarhets- och användbarhetsproblem med befintliga arkitekturer, kan EOSIO hantera miljontals transaktioner per sekund utan transaktionsavgifter!

⚡️ Vad är skillnaden mellan EOSIO och EOS?

EOS är en kryptovaluta som körs på sin egen blockkedja. EOSIO är en blockkedja med öppen källkod under utveckling som Block styr.

⚡️ Är EOSIO en blockkedja?

EOSIO har utvecklats av Block och är ett blockkedjebaserat mjukvaruprotokoll som är skräddarsytt för att driva företag och decentraliserade applikationer (dApps). Dess delegerade Proof of Stake (dPoS) konsensusmekanism gör det möjligt att behandla tusentals transaktioner per sekund med nominella avgifter. Förutom funktioner för kontoåterställning och identitetshantering som gör plattformen attraktiv för utvecklare som bygger appar, håller dess inbyggda kryptovaluta – EOS – nätverkets funktion uppe samtidigt som den uppmuntrar dess användare.

⚡️ Varför är EOS en bra investering?

Med hög avkastning och potentiella långsiktiga vinster kan EOS.IO:s blockkedjeteknik revolutionera branscher och företag. Denna avancerade teknik gör det möjligt för appar att förbättra prestanda genom att optimera datorresursutnyttjandet. Flera viktiga element ligger bakom den framtida värdeökningen av EOS – ett erfaret utvecklingsteam som arbetar med dess framsteg, flera dApps som byggs på det, plus en ökande nyfikenhet på kryptovaluta och blockchain-genombrott i allmänhet!

kryptovaluta eos

Vad är kryptovaluta eos?

EOS/EOS.IO är en blockkedjeplattform som kan förändra hur vi bygger distribuerade tillämpningar i industriell skala. Den utgör en stark grund för denna process.

EOS syftar till att göra dApp-utveckling användar- och affärsvänligt, till skillnad från Ethereum och andra äldre blockkedjesystem.

Vad är kryptovaluta eos
Vad är EOS inom handel?

Blockkedjans största nackdelar, när det gäller skalbarhet, hindrar den från att bli mainstream.

Vad är Dogecoin? Hur fungerar det?

Att använda plattformens uppgifter tar tid och ansträngning, eftersom användarna måste betala en gasavgift för att använda alla dApps som byggts ovanpå den. Det gör systemet mycket obekvämt för människor som vanligtvis inte väljer något som debiterar dem varje gång de gör transaktioner.

Vad gör krypto EOS
Vad gör EOS annorlunda?

Med EOS kan kunderna skala vertikalt och horisontellt för att säkerställa oavbruten applikationsprestanda – en funktion som andra blockchain-leverantörer inte erbjuder. Dessutom har EOS en säker plattform som snabbt kan hantera tusentals transaktioner per sekund! Det gör den otroligt fördelaktig när man levererar webbtjänster som kryptografisk autentisering.

Typer av kryptografi

 • EOS smarta kontrakt.
 • Molnlagring dApps
 • Autentisering av användare etc.

Deras behov undersöktes ingående för att säkerställa att företag, utvecklare och marknadsförare inom EOS-ekosystemet är nöjda.

Är EOS en bra kryptovaluta?
Vad är kryptovaluta eos i blockkedjan
 • Ta bort transaktionsavgifter så mycket som möjligt. Kapacitet att genomföra miljontals transaktioner per sekund.

Låt oss kortfattat utforska egenskaperna hos en framgångsrik dApp-plattform innan vi analyserar EOS-plattformen på djupet.

Kryptos passiva inkomstdröm: Avkastningsodling

Vilka är de mest kritiska framgångsfaktorerna för en dApp-plattform?

För att decentraliserade applikationer ska lyckas bland sin målgrupp måste flera faktorer samverka.

För att lyckas med decentraliserade applikationer krävs flera viktiga element, inklusive men inte begränsat till följande:

Vad är EOS Entrepreneurial Operating System Översikt
Vad är EOS? Hur fungerar EOS blockkedja?
 • De stöder en stor användarbas. dApp-plattformen måste vara skalbar så att miljontals användare kan använda den utan avbrott.
 •  Gratis användning. Appen måste vara gratis för användarna och lätt att uppgradera på alla blockkedjesystem. Användare kommer att tveka att återanvända appen om de måste betala en transaktionsavgift.
 •  Låg. En decentraliserad applikation bör köras med så låg latens som möjligt för att säkerställa god användarinteraktion.
 •  Prestanda som är både parallell och konsekvent En dApp på en blockkedjeplattform bör tillåta parallell bearbetning för att sprida arbetsbelastningen och spara tid. En decentraliserad applikation bör också möjliggöra många sekventiella operationer för att undvika misstag som dubbelt spenderande.
Vilka är de tekniska aspekterna av kryptovaluta eos
Förstå EOS och EOSIO

Vilka är de tekniska aspekterna av EOS?

Vad är det som gör EOS blockkedjeplattform så unik? Dess tekniska funktioner är obestridliga, och här är en lista som du bör känna till:

De bästa tekniska indikatorerna för krypto och aktier

Robusthet


En blockkedjas kapacitet att behandla många transaktioner per sekund är ganska komplex på grund av dess krav på nätverksövergripande överenskommelse vid validering av dessa operationer. Detta problem begränsar användarinteraktionen avsevärt, så det är viktigt att säkerställa att det valda systemet har starka skalbarhetsegenskaper – som EOS, en privat kryptovaluta.

Vad är krypto EOS
Är kryptovaluta eos en privat

Visa genomför 1 667 transaktioner per sekund, medan Paypal genomför 193. Bitcoin hanterar 3-4 transaktioner per sekund, medan Ethereum är något överlägsen med 20. EOS distribuerade bekräftelsemekanism (DPOS) möjliggör miljontals transaktioner per sekund.

Cardano vs Ethereum: Skillnaderna

Flexibilitet

Decentralized Autonomous Organization (DAO) drabbades 2016 av ett katastrofalt kodningsfel och förlorade en tredjedel av sina medel. Följaktligen delades den upp i två oberoende blockkedjor och deras motsvarande tokens.

En komplett guide för att förstå EOS blockkedja
Hur kan jag kryptovaluta eos?
 • Ethereum Classic är ett bevis på oföränderlighet och bevarandet av tidigare valideringsprinciper, även efter att Ethereums kodbas har ändrats.
 •  Ethereum använder en blockkedja med innovativa valideringsalgoritmer, medan EOS tryggt försvarar sig mot sådana svagheter med hjälp av sin DPOS-metod. I händelse av dApp-fel eller attacker kan vissa blockkedjeleverantörer tillfälligt stoppa dApp-exekveringen tills felet har åtgärdats.

Med tillståndssystemet är du ansvarig för vem som kan se din konfidentiella information.

Letar du efter en enkel guide till hur du ställer in anpassade behörighetssystem inom din organisation? Då behöver du inte leta längre – i den här artikeln visar vi dig hur enkelt det kan vara att använda EOS och anpassa rättigheterna för varje användare!

Du kan bygga mer tillförlitliga appar utan att behöva börja om från början genom att skapa behörighet för att skydda en specifik innovativ EOS-kontraktsfunktion och dela upp de behörigheter som behövs för att aktivera den i olika konton med skilda behörighetsvikter. Det är en fördelaktig funktion som förenklar utvecklarnas arbete med att koda applikationer.

Hur mycket kostar kryptovaluta eos
Är EOS dödaren av Ethereum?

Alla decentraliserade appar som bygger på EOS-blockkedjan kan uppgraderas. Användarna kan enkelt installera och använda de senaste uppdateringarna på sina enheter med bara några klick. Utvecklare kan också modifiera befintliga funktioner eller ändra applikationslogiken efter behov. Unilateralt skapade oåterkalleliga intelligenta EOS-kontrakt är också en möjlighet. Sådana lösningar baseras dock på utvecklarens godtycke snarare än på protokollbegränsningar.

Guide för arbitrage av kryptovalutor

DPOS sänker EOS strömförbrukning i jämförelse med andra plattformar.

I EOS underlättas styrningen genom att jurisdiktion och lagval integreras i etablerade regler, vilket uppnås genom en juridiskt bindande stadga. Varje EOS-transaktion innehåller en konstitutionell hash, vilket förpliktigar användarna att följa dokumentet.

Är EOS bättre än Ethereum
Är EOS ett grönt mynt?

EOS möjliggör parallell bearbetning av smarta kontrakt genom:

 • Horisontell skalbarhet ökar transaktionshastigheterna genom att olika system och datorer integreras i resurspoolen, medan vertikal skalbarhet ökar transaktionshastigheterna genom att datorernas processorkraft ökar.
 •  Kommunikation som inte är synkron Det är inte nödvändigt att alla inblandade parter är närvarande samtidigt för att kommunicera.
 •  Interoperabilitet avser ett datorsystems förmåga att kommunicera och använda data på ett meningsfullt sätt.
 •  Ethereum fungerar defensivt som en decentraliserad superdator, men EOS tar denna idé till nästa nivå. Det är ett operativsystem med inbyggda funktioner som är fördelaktiga för företag och användarvänliga.
Vad är skillnaden mellan konton och plånböcker i EOS?
Vad är det unika med kryptovaluta eos?

Vad är skillnaden mellan konton och plånböcker i EOS?

I samband med EOS-infrastrukturen är en EOS-plånbok en förvaringsplats för offentliga och privata nyckelpar som krävs för att auktorisera blockkedjetransaktioner.

Den EOS-programvara som hanterar plånböckerna och lagrar privata nycklar är EOS. Plånböckerna nås med Cleos (ett EOS-kommandoradsverktyg).

EOS följer ett annat kontoformat än andra kryptovalutor. EOS-konton är jämförbara med nätverksidentifierare, som ger åtkomsträttigheter.

Har kryptovaluta eos en framtid?
Vilket programmeringsspråk använder EOS?

Som standard har EOS två behörighetsnivåer för att dela ett konto mellan flera användare. Det gör att du kan anpassa teammedlemmarnas åtkomst baserat på deras roller och ansvarsområden.

Har kryptovalutor handelstider?

 • Med ägarens tillstånd har du fullständig kontroll över vem som äger ditt konto.
 •  Aktiv – Användare har rätt att kontrollera sina data. Detta särskilda tillstånd, som krävs för penningöverföringar, leverantörsundersökningar och andra omvandlingar på hög nivå, är ett perfekt exempel på en möjliggörande rättighet.

Om du vill bygga och underhålla JavaScript-baserade applikationer är Node.js nödvändigt för att uppnå din dröm.

Att hålla isär konton och plånböcker är avgörande för att upprätthålla säkerheten.

Vad kostar EOS dApps?
Företagets operativsystem (EOS) i aktion

Vad kostar EOS dApps?

Kostnaden för att utveckla en dApp på EOS beror främst på tre faktorer: typ och mängd resurser som används, samt resursallokering. Låt oss fördjupa oss i var och en av dessa aspekter i detalj.

Konton kräver tre olika typer av resurser i dApp-ekosystemet:

Ska du köpa din första kryptovaluta? 10 saker du bör känna till

 • RAM – statlig lagring.
 •  Nätverk – bandbredd och lagring av loggar
 •  CPU – beräkning och oavslutad beräkning
 •  Användning av resurser
Varför har EOS misslyckats?
Vad är skillnaden mellan ett konto och en plånbok?

RAM-minnet bevarar datorns aktuella status och lagrar effektivt all relevant information för snabb åtkomst.


Blockkedjetekniken möjliggör en säker, tillitslös huvudbok som registrerar transaktioner mellan två parter samtidigt som den är verifierbar. Transaktionerna organiseras i block som sedan länkas samman för att skapa kedjan – varje block innehåller viktiga data som är åtkomliga via en applikations logiska struktur. Exempel på användbara blockkedjedata är orderböcker och kontobalanser.

Ökad bandbredd
Ökad bandbredd

Ökad bandbredd

Varje transaktion som en individ genomför förbrukar nätverksbandbredd, vilket beräknas genom att dividera det dagliga genomsnittet i bytes från de föregående tre dagarna och sedan ta det genomsnittliga värdet.

De 10 bästa decentraliserade börserna (DEX)

CPU-prestanda

För att fastställa den genomsnittliga CPU-förbrukningen för varje användaråtgärd eller transaktion beräknar vi ett genomsnitt för tre dagar genom att dividera det totala antalet mikrosekunder som använts under den tidsramen.

Vilka är de 6 komponenterna i eos krypto
Är ett EOS-konto gratis?

Nätverk, CPU – Stapling

Antalet tokens i det 3-dagars summeringskontraktet avgör den tillgängliga bandbredden. Nätverks- och CPU-användningen övervakas och om gränserna överskrids tilldelas extra bandbredd och CPU-resurser. När tiden går frigörs den använda nätverks- och CPU-bandbredden automatiskt, vilket gör det möjligt att återanvända tokens.

RAM

Vid köp av RAM i stora kvantiteter är det nödvändigt att följa Bancor-algoritmen, som fungerar baserat på marknadspriser. Denna algoritm utvärderar den rådande marknadsräntan och bestämmer hur mycket RAM som kan förvärvas. Det är viktigt att komma ihåg att marknadsräntan kan ändras när som helst, så att vara beredd på sådana fluktuationer är viktigt när man använder Bancor-algoritmen. Dessutom är det lämpligt att köpa RAM i större steg när man gör bulkköp för att mildra volatilitetsriskerna.

När RAM har köpts kan det användas för dApp-utveckling eller som säkerhet för staking och andra aktiviteter. Med rätt mängd RAM kan du effektivt driva ditt företag eller utvecklingsprojekt utan problem.

Vilka är alternativen för att använda en eos krypto dApp?
En komplett guide för att förstå EOS-konton

Vilka är alternativen för att använda en EOS dApp?

EOS har fått ett entusiastiskt mottagande av blockkedjeentusiaster, med många applikationer som redan har etablerats på plattformen och många fler som för närvarande är under utveckling. Låt oss utforska några av dessa program för att upptäcka deras potentiella möjligheter!

EOS Knights, ett blockkedjebaserat RPG-spel, är en av de mest populära applikationerna. Spelarna kan föda upp och slåss mot virtuella varelser och samtidigt få belöningar i EOS-tokens. Det är ett utmärkt sätt att introducera nybörjare till kryptovalutor när de lär sig att spela med digitala pengar.

Ubuntu Energiledning

Ubuntu Energy Ledger är en revolutionerande marknadsplats för ren energi som bygger på EOS-blockkedjan. Vårt mål är att förse afrikanska länder med billig förnybar energi och förse 4 miljarder hushåll med el till 2030. Mikrolån och investerare är avgörande för att hjälpa småföretag, hushåll och samhällen att övergå till produktion av grön energi. Tillsammans kan vi förverkliga denna ambitiösa vision!

Vilka är begreppen inom kryptovaluta eos
Vad är kryptovaluta och en plånbok?

Mat finns tillgängligt för alla spelare

EBT-kort gör det möjligt för låginkomsttagare att köpa mat och andra förnödenheter. Hela 45 % av puertoricanerna använder rullstol, bland annat personer med funktionsnedsättning (22 %), mödrar, små barn och äldre personer. Genom att tillhandahålla EBT-kort på EOS blockkedjeplattform kan vi hjälpa dessa samhällen att få större ekonomisk köpkraft och tillgång till hälsosam mat.

Vilka är grundarna av eos krypto
Hur kan jag få EOS-mynt utan att behöva betala för dem?

Vilka är grundarna av eos krypto?

EOS-protokollet etablerades 2017 av Block-one, med VD Dan Larimer och President Brendan Blumer vid rodret. Innan han utvecklade EOS hade Blockchain-utvecklaren Larimer redan gjort succé i branschen genom att skapa BitShares – den första decentraliserade kryptovalutabörsen – och Steemit, det första sociala medieprojektet med krypto.

Larimer är Blocks nuvarande Chief Technology Officer och den ledande arkitekten bakom EOS-programvaran.

Slutsats

EOSIO, eller EOS, är världens mest avancerade blockkedjeteknik. Alla decentraliserade applikationer som byggs med denna plattform har ett verkligt värde och är användbara, vilket gör den till ett perfekt val för spel, gambling, taxitjänster, musikstreamingappar, fitnessspårningssystem och digitala betalningslösningar. Med sitt stora utbud av funktioner och användningsområden utanför dessa branscher finns det ingen gräns för vad du kan skapa!

EOS-modellen
Vilka är grundarna av eos krypto?

Decentraliserade EOS-myntapplikationer har gjort betydande framsteg när det gäller att bli säkrare, snabbare och mer kostnadseffektiva än andra blockkedjeappar. Dessutom, med bevisen på dess framgång hittills och på grund av nuvarande trender, är det förutsebart att EOS kan ge betydande belöningar för ett brett spektrum av kommersiella ändamål någon gång i framtiden. Det är inte konstigt att många anser att EOS är ledande inom blockkedjeteknik!

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter