Hur man använder en breakout-strategi i Bitcoin-handel

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

⚡️ Hur förutspår du en Crypto breakout?

Den bästa kombinationen av indikatorer för att upptäcka en äkta kryptohandelsutbrott är förmodligen volym och ljusstakeanalys. Som ett resultat är den viktigaste indikatorn att titta efter när man handlar på utbrott ett utbrott från en etablerad stöd- eller motståndsnivå som är väl uppbackad av hög handelsvolym.

⚡️ Är breakout-strategin lönsam?

Slutsatsen. Det är enkelt att identifiera intervall, vilket gör intervallbrytningsmetoden mycket populär. Många handlare förlorar dock pengar på att använda denna metod på grund av falska breakouts, reträtter från breakout-punkten och orealistiska förväntningar.

⚡️ Vad gör en crypto breakout-strategi?

En breakout inträffar när priset hålls under en motståndsnivå eller över en stödnivå under en längre tidsperiod. Många handlare fastställer ingångspunkter och stop-loss-nivåer genom att dra ett streck i sanden vid motstånds- eller stödnivån.

⚡️ Hur känner jag igen en falsk breakout?

När aktiekursen överstiger 100 USD sker ett finansiellt genombrott. Men om den sjunker under denna nivå och fortsätter att sjunka visar det på ett ogiltigt breakout – där momentum försvinner och priserna vänder. Detta indikerar att trots den initiala uppgången över motstånd eller under stödgränser, fanns det inte tillräckligt med köpefterfrågan för att upprätthålla dessa värdeförändringar över tid.

breakoutstrategi

En handel som gått fel är resultatet av en misslyckad strategi. I det här inlägget visar vi dig hur du använder en kryptohandelsstrategi med hög sannolikhet för att tjäna betydande vinster steg för steg – även om du är nybörjare.

Breakout-strategi.
Hur använder du en breakout-strategi?

Breakoutstrategi.

Vårt exempel på en breakout-strategi är följande

Vi identifierar vad vi letar efter: en breakout av ett altcoin med en större kommande rörelse på minst 50% (vilket vi förväntar oss kommer att hända snart). Vi vill köpa billigare och sälja mer.

Perioden för handelns varaktighet bör vara några dagar (kanske till och med några veckor). Stora svängningar kan inträffa på en enda dag, men de är mer ovanliga.

Diagram används i BTC breakoutstrategi
Vilken är den bästa indikatorn för en breakout-strategi?

Diagram används i BTC

Vi följer två diagram noggrant: ett vecko- och/eller dagligt diagram, samt ett 4-timmars. Den stora bilden av altcoyns pris kan upptäckas i det förstnämnda diagrammet, vilket gör att vi bättre kan förstå hur långt det har sjunkit när det gäller bredare marknadsförhållanden och andra viktiga detaljer. Genom att noggrant övervaka dessa tidsramar kan vi mer exakt förutsäga när det kan finnas en kommande utbrott i priser eller värde.

Att ta det första steget för att starta en gemensam trädgård kräver viss framförhållning och planering, till exempel 1.
breakoutstrategi

Att ta det första steget för att starta en gemensam trädgård kräver viss framförhållning och planering, till exempel 1.

1. Ange

Det första steget i vår strategi är att hitta en lämplig ingång.

Hur handlar du på en pullback-handel?
När ska jag köpa breakouts?

Det är möjligt att använda standard buy breakout-metoden i detta skede. Mycket låga områden kan ses på flera altcoin-diagram. De flesta vuxna har tappat mycket värde under de senaste månaderna. De liknar dessa:

Hur identifierar man breakouts inom trading?

En breakout-strategi handlar om att hitta var priset kommer att bryta ut i en ny riktning från ett område med nyligen hög (motstånd) eller låg (stöd).

System för handel med pullback-aktier breakoutstrategi
En breakout kan inträffa vid den horisontella eller diagonala nivån

Att avgöra när prisbotten kommer att brytas är en aktuell utmaning. Om du inte gör det kan det ta veckor eller månader innan priserna börjar stiga igen och kickstarta en ny tjurmarknad – om det inträffar.

Därför strävar vi efter att uppnå en jämvikt mellan två viktiga egenskaper.

Därför strävar vi efter att uppnå en jämvikt mellan två viktiga egenskaper.
Leta efter budgetvänliga alternativa kryptovalutor med validerade breakout-signaler.

När du bläddrar i diagrammet kommer du snabbt och säkert att observera en anmärkningsvärd uppåtgående trend. Även om priserna kan vara för höga just nu för att passa din budget, är det lyckligtvis mycket troligt att de kommer att hoppa strax efteråt.

När ska jag använda en pullback-handel? breakoutstrategi
Breakout-strategi för kryptovaluta

Heikin-Ashi är den ultimata metoden för att identifiera och dra nytta av trender snabbare än någonsin. Med denna strategi kan du effektivt eliminera marknadsvolatilitet och samtidigt identifiera en trend på nolltid – som illustreras nedan!

Genom att använda denna metod kan vi dra nytta av botten på en förestående uppåtgående trend och sälja. Som en bonus ser vi här ett diagram som redan verkar ha nått sitt golv och som snart kan börja stiga:

Är handel med tillbakagångar på marknaden hälsosam?
Var ska vi placera vår stop loss

Det dagliga diagrammet visar den första indikationen på en breakout.

Men det låter relativt enkelt. Men djävulen ligger i detaljerna:

En handlare köper på toppen av en uppenbar ny uppåtgående trend och förväntar sig att marknaden kommer att fortsätta stiga. Som ett resultat av detta beror troligen inte nedgången bara på ett misstag, utan snarare på början av en uppgång.

Hur länge varar pullbacks?
Exempel på breakout-strategi

När du upptäcker ett utbrott, som i figuren nedan, ska du vänta på att utbrottet bekräftas. Vi vill bekräfta att en högre lågpunkt har bildats ovanför den tidigare motståndszonen (representerad av vår svarta linje).

Vi kan bekräfta att ett utbrott sker när priset förblir stabilt över det senaste motståndet, som bör förvandlas till stöd. Bekräftelsen blir ännu starkare när vi får en andra högre lågpunkt.

Utbrytningsstrategi

Den gröna rektangeln markerar en köpzon.

Hur ser en tillbakagång ut?
Utbrytande handel

2. Stoppa förlust

Följande figur visar vårt exempel med ingångspriset och var vi placerade stop loss.

Om aktiemarknaden tar en oväntad svacka och din ursprungliga satsning inte slår in, kommer en stopporder att skydda dig från ytterligare förluster. För att undvika att dina surt förvärvade pengar går förlorade är det viktigt att du utan dröjsmål upprättar en stopporder för att snabbt kunna minska förlusterna.

Stoppa förlust
Din stop loss bör alltid placeras över eller under ett utbrytningsljus

Använd en Stop Loss-zon när du är inne på ditt handelskonto för första gången.

En stop-loss är en strategi för att skydda sig mot en nedgång på marknaden. Det är vettigt att använda en stop-loss när trenden verkar vara bruten (åtminstone för tillfället); det är här professionella handlare går ur snabbt innan ytterligare skada kan uppstå.

Detta är en påminnelse om vad som hände tusentals handlare sommaren 2017 när de inte förväntade sig att deras mynt skulle sjunka så mycket.

Exempel på entry och stop loss

Använd en Stop Loss-zon när du är inne på ditt handelskonto för första gången.
Behöver du indikatorer för handel på breakouts?

Att förstå att en stop-out inte är den ultimata slutsatsen av din handelsresa är av största vikt. Vinnare skiljer sig från förlorare på grund av avsaknaden av känslomässiga problem i samband med att bli stoppad.

Det är möjligt att tänka rationellt, särskilt när det gäller kryptovalutor. Det är därför en enda stor vinst mer än kompenseras av ett par små förluster. Speciellt inom kryptoområdet. Som ett resultat är det kritiskt att motstå känslor vid en enda handel.

Ett exempel på en stop-out trigger:

Vad betyder MA i diagrammen?
Det andra högre-lägre breakoutintervallet skulle ha varit köpzonen.

Om priset inte hade sjunkit skulle köpzonen ha identifierats genom ett andra högre-lägre breakout-intervall. Tyvärr föll kursen och tvingade oss att placera vårt stopp under boxens stödlinje – vilket i slutändan visar hur lyckligt lottade vi var som lyckades undkomma en sådan ogynnsam position.

Använder daytraders Fibonacci?
En betydande fördel uppväger några mindre förluster.

Att handla med stop loss är en skrämmande uppgift för många investerare, eftersom de är rädda för att deras positioner ska stängas automatiskt.

Amatörer tenderar att vara mycket investerade i sitt nuvarande yrke, så mycket att de är känslomässigt knutna och har allt sitt hopp och ambition att rida på det altcoin de förvärvade. Detta gör dem oförmögna att upprätthålla en objektiv hållning.

Hur använder du Fibonacci för att tjäna pengar?
Är en breakout-strategi lönsam?

De vägrar att erkänna sig besegrade när marknaden inte är till deras fördel. “Det kan inte vara sant; kom igen, baby…” De fastnar i vidskepelse och sentimentalitet snarare än att ta en liten förlust och gå vidare till nästa affär. – Låt dig inte luras av den typen av entusiasm. Håll huvudet kallt. K på ett exempel på hur man använder en stop-loss-order:

3. Vinstmål.

Vi förutspår var priserna kan röra sig bortom breakout-zonen över dagar. Detta ger oss ett förhållande mellan risk och belöning, som kanske bara är ett teoretiskt förhållande baserat på dina antaganden men som fortfarande är viktigt att utvärdera eftersom det förklarar varför du gör affären och om det är värt att försöka.

Definition av Breakout Trader
Vad gör en krypto breakout handel?

Upptäck hemligheten bakom att analysera och uppnå vinstmål

Vi förutspår att detta alternativ kan få en uppgång på 50% baserat på tidigare stöd- och motståndsnivåer. Det är inte ovanligt att värden återgår till sin tidigare nivå när tidvattnet skiftar, som i början av en flykt…

Handelsstrategi för kryptoutbrott

Vad är ett exempel på horisontell?
Prisrörelser sedan lanseringsdagen.

Detta långa röda ljus, som följdes av några dagar med baisseartade ljusstakar, bröt igenom denna tidigare stödnivå och testade nivån på 10,50 USD den 18 augusti. Detta är ett område där det finns mycket potential. När du tittar på skärmdumpen som togs vid den tiden kan du se att priset redan har brutit detta minimum

Så vi har en målvinst på 50% eller mer, vilket är uppnåeligt. Här ser du målet på 4-timmarsdetaljen bredvid vår post:

Den bästa strategin för dagshandel med kryptovalutor för handel med kryptovalutautbrott

Som visas på EOS 4-timmarsdiagram har vi redan bevittnat en intensiv prisökning förra månaden. Potentialen för ytterligare tillväxt inom denna marknad är osäker, vilket gör att det nu är en lämplig tid att investera om du hoppas kunna dra nytta av framtida vinster! Missa inte detta – engagera dig i EOS idag och dra nytta av dess uppgång innan det är för sent!

Låt oss fundera på vad som skulle hända om du valde att dela upp situationen i två delar:

Vilken tidsram är bäst för Fibonacci?
Strategi för handel med kryptovaluta

Den första insättningen gjordes på 0,00017776 BTC, motsvarande 8 243 USD idag.

Kostnaden för utträdet var 0,00026295 USD.

0,00008,19 (ca 50% av priset)

Låt den andra halvan rulla och se hur långt det går. Återigen fungerar vår stop loss som ett riskhanteringsverktyg. Vi flyttar den över vårt ingångspris för att förhindra att priset återgår till att hålla trenden.

Hur ritar man en Fibonacci-trend?
Hur man identifierar breakouts och falska signaler vid handel

Efter att ha uthärdat den förrädiska stormen kan du äntligen andas ut; även om ditt hus översvämmades till sin gräns skulle du få full ersättning för upp till 61 000 USD i skador.

Höj stop loss ytterligare en gång och låt vinnaren gå:

Handel på breakouts och pullback-handel
Indikator för utbrytning

Stop-loss-ordern har både fördelar och nackdelar:

  • Nackdelen är att om priset når din stop-loss-nivå kommer du automatiskt att gå ur.
  • Nackdelen är att du aldrig kommer att nå toppen eftersom stoppet alltid kommer att vara på botten. Så det är en fråga om personlig preferens om du vill låsa in vinster manuellt på en nivå som, när det gäller beräkning, utan tvekan är en stor vinst och förväntades från affären.
Webbinarier om handelsstrategier för pullbacks
Handel på rupturen för- och nackdelar
  • Om du föredrar att ta dig tid att fatta beslut och har en personlig stil, bör du hålla större delen av din position på de högre nivåerna av prisvågrörelser. Om du gör det kommer du att garantera att även om priserna sjunker efteråt kan du fortfarande tjäna mer pengar än att bara förlita dig på stop loss.
  • Om du säkrar din investering till 0,0001776 mellan intervallet 0,00030000 och 0,00035000 får du en avkastning på 100%!

För många yrkesverksamma är begreppet vinst en central del av deras affärsstrategi. Det är allmänt accepterat att tjäna pengar bör stå i centrum för alla framgångsrika satsningar.

Kunniga handlare tar emot framgångar när de kommer och avslutar sedan handeln.

Hur man tjänar på att handla på pullback-handelsstrategi
Handel på genombrottet av hur det fungerar

Många nybörjare tenderar att fokusera på potentialen för ytterligare tillväxt snarare än att ta hem vinster när de uppstår. Detta kan vara ett kostsamt misstag som ofta leder till att man säljer med förlust. En stop-loss-order hjälper till att minska denna risk genom att investerare kan ange ett förutbestämt pris till vilket deras position kommer att säljas om marknaden rör sig mot dem.

Att ta för stora risker - "fällan med överdrivna förväntningar".
Breakout trading hur man beräknar

Att ta för stora risker – “fällan med överdrivna förväntningar”.

Det andra misstaget som förstagångshandlare ofta gör är att inte ta vinster när de har dem, på grund av girighet: eftersom de jämför diagrammet med andra där priset har nått specifika extrema toppar, har de vissa förväntningar på hur högt priset ska gå.

Vilken tidsram är bäst för Fibonacci?
handelsstrategi för breakout

Att handla med en sådan betydande bias är riskabelt: nybörjare väntar ofta för länge med att låsa in vinster, i allmänhet tills toppen har passerats och priset börjar falla.

Ännu mer skrämmande är att många handlare till och med kommer att titta på priset tills de hittar oss med ingenting. Alternativt kan de förlora pengar i en handel där de hade möjlighet att göra en betydande vinst! Men kanske 80 % i stället för 200 %, vilket fortfarande är bättre än ingenting.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter