Kryptoprognoser för 2023

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

⚡️ Kommer Bitcoin att nå 100k?

Enligt olika specialister kan bitcoin skjuta i höjden till 100 000 dollar år 2023

⚡️ Kan Ethereum nå en miljon?

Enligt en färsk prognos från Big Ideas (BIS) 2022 kan bitcoin stiga till 1 miljon dollar år 2030, medan Ethereums marknadsvärde kan nå 20 biljoner dollar.

⚡️ Är bitcoin värt att investera i 2023

Du kanske är säker på att avkastningar som dessa är ovanliga om du är bekant med aktiemarknaden. På grund av sin potential att få högre avkastning än andra investeringsalternativ är Bitcoin ett utmärkt val för konservativa investerare som vill minimera risken.

⚡️ Vilken kryptovaluta kommer att växa 2022?

Det kommer utan tvekan att bli en enorm explosion om Ethereum får ett nytt uppsving 2022. Att investera i Ethereum är en enastående möjlighet på grund av dess banbrytande tillämpning av smarta kontrakt, vilket skiljer den från andra kryptovalutor. Utvecklare har använt dess teknik för att skapa decentraliserade applikationer (dApps) för datorer och mobiler, som alla körs på blockkedjeteknik.

Kryptovalutamarknaderna fick sitt rykte om sig att vara volatila under 2018, med priser som steg till rekordhöga nivåer flera gånger under en tjurrusning 2021 innan de föll bara några månader senare, tvärtemot förväntningarna.

Bitcoin, med ett marknadsvärde på över 70 miljarder dollar, upplevde en aldrig tidigare skådad tillväxt i november 2021 när den startade på 68 700 dollar. Men framgången blev kortlivad eftersom kryptovalutan sjönk till strax under hälften av sitt ursprungliga värde i januari 2023, men då hade den bara börjat!

Den mest populära kryptovalutan, bitcoin, påverkar i hög grad hur människor känner för andra kryptovalutor – så kallade “altcoins”. Under 2022, när bitcoin blir mer mainstream och accepterat, undrar investerare vilken altcoin som kommer att ta över. Den här artikeln innehåller prognoser för kryptovalutans framtid baserade på viktiga drivande faktorer i branschen.

 Framtidsprognoser för kryptovalutor 1 vecka
Framtidsprognoser för kryptovalutor 1 vecka
 Framtidsprognoser för kryptovaluta 1 dag
Framtidsprognoser för kryptovaluta 1 dag
 Framtidsprognoser för kryptovaluta 4 timmar
Framtidsprognoser för kryptovaluta 4 timmar
Kryptoprognoser för framtiden på 30 minuter
Prognoser för framtiden för kryptovaluta 30 minuter

Kryptomarknaden förväntas se en ökning inom den närmaste framtiden

Kryptovalutor har ökat dramatiskt på senare tid i takt med att nya blockkedjeapplikationer har utvecklats.

I takt med att Defi blir alltmer populärt ökar efterfrågan på säkra, intuitiva och högeffektiva blockkedjebaserade finansiella tjänster exponentiellt.

DeFi

prognos kryptopris förutsägelse
Defi Prisprognos

Enligt Defi Llama ökade det totala blockerade värdet (TVL) i blockkedjebaserade tjänster som använder Defi drastiskt från 19 miljarder dollar i slutet av 2020 till nästan 237 miljarder dollar i slutet av 2021.

Användare kan använda decentraliserade börser för att handla kryptovalutor, tjäna lukrativa räntor och dra nytta av token farming. De kan låna mot sina digitala tillgångar till låga räntor och handla tokeniserade råvaror som aktier.

NFT

Är NFT-mynt en bra investering?
NFT:s prisprognos

Icke-tokeniserade tokens (NFT) har gjort tokenisering till en mainstream-miljö och drivit den till nya höjder.

Inom konsten blir NFT alltmer populärt för konstnärer att sälja digitala verk till köpare över hela världen. I mars 2021 sålde konstnären Beeple ett verk på NFT för 69 miljoner dollar, och den digitala konstnären Pak sålde en samling NFT:er kallad The Merge för mer än 91 miljoner dollar i december 2021.

Köpare använder NFT på sociala medier för att visa sitt stöd för initiativen. World of Women (WOW) och Boss Babe försöker använda det för att samla in pengar till verkliga projekt som hjälper sociala program.

Varför fluktuerar NFT-priserna?
NFT-estimat kan vara volatila

Värdet på NFT kan förändras snabbt. Det kan leda till att investerare får en tillgång som är värd mindre än vad de betalade.

Enligt Defi Llama nådde den dagliga NFT-volymen en topp på 338 miljoner dollar i augusti 2021 men föll till 40 miljoner dollar i september. Volymen steg till en högsta nivå på 232 miljoner dollar i februari men var strax över 354,000 12 dollar den XNUMX april.

Spel: decentraliserade appar för att förutsäga kryptovalutapriser

Kryptovaluta och spel står inför en högriskekonomi
Decentral Games Prisprognos

NFT är en viktig del av “play to earn” och “move to earn” blockchain-spelmodeller, som har sett en ökad popularitet i år, främst på grund av framgången för spel som Axie Infinity ( AXS/USD ).

Axie Infinity, där spelarna föder upp och slåss mot NFT-figurer i ett meta-universum, skapade en ekonomi i spelet som gjorde att användare i länder som Filippinerna kunde tjäna tillräckligt med kryptovaluta för att generera riktiga pengar.

Denna modell kallas för ett appbaserat belöningssystem eftersom det använder appar istället för spelprogramvara.

Metaverse Index Pris Krypto Prognoser för 2023 crypto prognoser
Beror priserna på icke-utbytbara tokens på kryptovalutor?

Kryptovalutor tenderar att vara instabila, och det gäller särskilt de som skapats specifikt för NFT-spel och meta-universum-appar. Axie Infinity AXS-valutan steg till exempel från 0,59 dollar i början av 2021 till 160 dollar i november samma år innan den sjönk till 45 dollar i mars 2022.

Metaverse Index Pris Krypto Prognoser för 2023

Vilken kryptovaluta kommer att stiga 2023?
Metaverse Index VMI Prisförutsägelse crypto prognoser

Efter att moderbolaget Facebook bytte namn till Meta Platforms för att ange riktningen för sin framtida tillväxt skedde en kraftig ökning av värdet på kryptovalutor i november.

Vilken kryptovaluta kommer att stiga 2023?

Trots svårigheterna med att försöka förutspå kryptovalutornas öde är experter fortfarande övertygade om att deras chans till välstånd är ljus. Kommer vi att uppleva en långvarig björnmarknad eller mer lovande priser under de kommande åren? Det kan bara tiden utvisa!

Med tanke på den senaste tidens ökning av långsiktiga marknadsrisker och global instabilitet bör investerare prioritera dessa teman enligt Eberhardts marsnot.

Arthur Hayes, medgrundare av BitMEX-börsen, målade upp en mindre optimistisk syn på kryptovalutans närmaste framtid.

Vilken är den bästa appen för att förutsäga kryptovaluta?
Vilken är den mest lovande kryptovalutan för 2023?

Den 11 april skrev Hayes på sin blogg att kryptovalutor stiger och faller med andra skuldbaserade tillgångsmarknader, till exempel globala aktier. Som avslutning på sitt inlägg spekulerade han optimistiskt i att Bitcoin i slutet av Q2 skulle nå häpnadsväckande 30 000 dollar och Ethereum sensationella 2 500 dollar.

“Det är obekvämt att jag har börjat samla på mig altcoins eftersom deras värde är ganska tilltalande”, klagade Hayes.

“Även om vissa av dessa tillgångar redan har sjunkit 75% från sin högsta nivå tror jag inte att de kan undvika den följande kryptovalutamassakern. Som ett resultat köper jag kraschoptioner för juni 2022 på både bitcoin och ether”, fortsatte han.

Är kryptovalutor på en björn- eller tjurmarknad?

Är kryptovalutor på en björn- eller tjurmarknad?
Bull- och bear-marknader: vad de betyder för dig

För att göra en korrekt bedömning av kryptovalutaindustrins utveckling är det viktigt att utvärdera och jämföra marknadsvärdet för tre betydande digitala tillgångar. Eftersom större coins är starkt beroende av mindre altcoins kan en titt på de tre största efter marknadsvärde ge en känsla av åt vilket håll marknaden är på väg.

Metaverse Index mvi Prisförutsägelse
Är Bitcoin en bra investering 2023?

Idag (14 april) uppskattas den totala kryptovalutamarknaden vara värd hela 1,9 biljoner dollar, enligt CoinMarketCap, med Bitcoin som dominerar med ett ännu mer extraordinärt belopp på cirka 780 miljarder dollar som sitt nuvarande värde! Ether ( ETH / USD ) kommer på andra plats, med 371,2 miljarder dollar, följt av tether ( USDT / USD ), som har ett värde på 82,7 miljarder dollar. När november inleddes med ett börsvärde på 1,9 miljarder dollar upplevde kryptovalutorna en häpnadsväckande värdeökning som skickade dem till sin högsta punkt i slutet av månaden – med ett totalt värde på nästan 2,9 miljarder dollar!

Att investera i Bitcoin eller andra kryptovalutor kan vara en spännande upplevelse på grund av de enorma fluktuationerna i deras kostnader. Det är som en aldrig sinande berg- och dalbana!

Som rapporterades av Bloomberg i februari kommer marknaden sannolikt att nå en lägsta nivå på 30 000 dollar inom det följande året. Dessutom uppgav de också att om den bryter 100,000 XNUMX $ -markeringen kommer detta att vara “nästa betydande bitcoin-tröskel”.

Trots den nuvarande nedgången avslöjade undersökningen optimistiska känslor i sina kryptoprognoser, med “viss eliminering av 2021: s spekulativa överdrifter” förutspådde att vara en betydande del av 2022.

Kommer 2023 att bli ett bra år för kryptovalutor?
Vilken krypto kommer att gå upp 2023?

“Benchmark-kryptovalutans prisuppgång är på väg att bli en global digital säkerhet, och tidig användning och begränsad tillgång till den nya tekniken/tillgången är de främsta fördelarna”, enligt studien.

Spridningen av digitala valutor visar på deras växande dominans, en trend som bådar gott för både US-dollarn, bitcoin och Ethereum. Av dessa tre kryptovalutor står Ethereum ut som den mest inflytelserika plattformen för NFT:er och virtuella tokens – en avgörande faktor för att stödja dess prisstabilitet. Därför kommer fortsatt stöd för denna innovativa teknik att vara avgörande för att upprätthålla dess värde framöver.

Är USA en björnmarknad eller en tjurmarknad? crypto prognoser
Invesco ETF för digitala tillgångar

Det amerikanska investmentbolaget Invesco var å andra sidan negativt inställda till kryptovalutor.

Paul Jackson, global chef för tillgångsallokeringsforskning, noterade i januari att “den massiva marknadsföringen av Bitcoin påminner om aktiemäklarnas aktiviteter som ledde fram till 1929 års marknadskollaps.”

 “Vi vet hur det slutade, och bitcoin har redan fallit till cirka 42 000 dollar (per den 7 januari 2022), vilket exakt följer den nedåtgående kurvan i vårt manimönster. Detta mönster förutsätter en förlust på 45 % inom 12 månader från toppen av en typisk finansiell mani.

Baserat på den nuvarande banan kan oktober se Bitcoin sjunka till ett intervall på $ 34,000 och $ 37,000 vid dess slut. Vi måste inse möjligheten att Bitcoin sjunker under sitt ursprungliga pris på 30 000 dollar innan det här året är slut.

hot mynt pris förutsägelse
Kommer bitcoin att falla under 30 000 dollar? crypto prognoser

När man försöker uppskatta trender på kryptomarknaden bör man vara medveten om att priserna kan ändras snabbt, vilket gör det svårt att göra korrekta förutsägelser på kort sikt och praktiskt taget omöjligt att göra exakta prognoser över en längre period.

Vi rekommenderar starkt att du gör din egen undersökning innan du investerar i kryptovaluta-tokens. Läs de senaste marknadstrenderna, nyheterna, tekniska och grundläggande studier samt professionella åsikter innan du fattar några investeringsbeslut. Tänk på att det som har fungerat tidigare inte är någon garanti för framtida framgång.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter