16 sätt att få gratis Bitcoins: Den ultimata listan

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

⚡️ Hur får jag gratis ethereum?

Ether är en typ av kryptovaluta som kan förvärvas genom en Ethereum-kran. För att få tillgång till denna ovärderliga resurs måste användare engagera sig i specifika uppgifter och få belöningar betalda i små eter-valörer. Precis som Bitcoin Faucets tillåter Ethereum Faucet individer att få Ether utan att betala stora summor för det. Som sådan erbjuder det en fantastisk möjlighet för dem som vill ackumulera ETH eller lära sig mer om kryptovalutor med minimal investering!

⚡️ Kan jag utvinna Etherium på min telefon?

Trots att du kanske känner dig avskräckt är Android Bitcoin mining möjligt. I motsats till traditionell mining-programvara eller hårdvara sticker processen för kryptovaluta mining med en mobiltelefon ut dramatiskt. Låt därför inte dina tveksamheter vara ett hinder – du kan absolut bryta bitcoins genom din Android-enhet!

⚡️ Är det lönsamt att utvinna kryptovalutor?

Trots att det blir allt svårare kan Bitcoin-mining fortfarande vara ett lönsamt företag. Även om det kan vara dyrt att skaffa hårdvara -ASIC kostar vanligtvis mellan några hundra dollar och 10 000 dollar – har många maskiner anpassat sina processer för att förbli konkurrenskraftiga på den nuvarande marknaden.

⚡️ Är bitcoinmining olagligt?

Ditt områdes regler kommer att avgöra svaret på denna förfrågan. I allmänhet reglerar länder som har den mest liberala inställningen till mining av kryptovalutor det antingen eller tillåter det utan begränsningar, medan länder med strängare lagar kan kräva registrering av företag eller personer som ägnar sig åt krypto-mining.

Hur kan jag få 1 bitcoin gratis

Om du vill tjäna gratis Bitcoinär det här platsen för dig. I det här blogginlägget går vi igenom 41 metoder som du kan använda för att tjäna Bitcoin – online och offline. Dessutom guidar vi dig till några av våra favoritbörser för kryptovalutor som stöder transaktioner för Bitcoin, Ethereum och Litecoin.
Oavsett om du precis har börjat med kryptovaluta eller har handlat under en längre tid, fortsätt läsa för att få utmärkta tips om hur du gör vinst med Bitcoin!

Rekommenderade kryptobörser

Om du vill fatta ett välgrundat beslut om var och hur du ska investera i kryptovalutor, är den bästa informationskällan dessa pålitliga börser. De erbjuder oöverträffad säkerhet för både köp och försäljning av digital valuta; det är dock viktigt att du gör din egen forskning innan du bestämmer dig för en eller annan börs.

Hur lång tid tar det att utvinna 1 bitcoin
Gratis samling av bitcoin

Om du är på jakt efter en kryptovalutabörs med funktioner som marginalhandel och bothandel är Pionex det perfekta valet. Dessutom har de sin egen token – vilket ger rabatter på dina transaktionsavgifter när de används!

Med CoinSmart har kanadensare nu tillgång till en säker och pålitlig börs som tillhandahåller både traditionell spothandel och marginalhandel. Dessutom gör deras mobilapp det enkelt för handlare att delta i utbyten från vilken plats som helst när som helst!

Hur fungerar bitcoin-spel
Hur man får bitcoins 2023

Crypto.com, en ledande kryptovalutaväxlingsplattform med över två miljoner användare världen över, revolutionerar hur människor handlar digitala tillgångar! Crypto.com sticker ut från sina konkurrenter genom att tillhandahålla en omfattande uppsättning funktioner, inklusive deras mobilapp och betalkort som gör att du enkelt kan spendera dina kryptovalutor var som helst!

Coinmama är den perfekta destinationen för dina kryptovalutabehov och tillhandahåller en webbplattform och mobilapp för att underlätta snabba transaktioner. Coinmama accepterar betalning från vilken metod du än föredrar, vare sig det är kredit- / betalkort eller banköverföring – vilket gör investeringar i krypto enklare än någonsin tidigare!

Bots och plattformar för överbryggning

Hur lång tid tar det att utvinna 1 bitcoin
Vad är ett kryptotips?

Om du letar efter en enkel och säker metod för att ge personer dricks i kryptovaluta behöver du inte leta längre! Vi föreslår att du använder någon av följande plattformar för att göra dina betalningar:

ChangeTip – Förändra hur du belönar andra med ChangeTips plattform som gör det möjligt för generösa givare att tipsa människor i Bitcoin, Ethereum, Litecoin och mer. För att toppa det erbjuder de integrationer med Twitter, Reddit och YouTube också! Gör erkännandet enkelt samtidigt som du bygger relationer genom genomtänkt uppskattning av det som betyder mest.

Säg hej till CoinTip, gå-till-tippningsplattformen för en mängd olika kryptovalutor. Med deras avancerade Discord Bot-integration har det aldrig varit enklare att belöna människor med krypto i chattrum!

Är utvinning av bitcoins olaglig?
Är gratis bitcoin riktigt?

Spel online och offline

Om du är en passionerad spelare har jag nyheter för dig! Du kan samla på dig gratis bitcoins helt enkelt genom att spela de spel du älskar. Här är några av våra favoritalternativ:

Kryptospelsplattform – Bitcoin Games erbjuder en otrolig möjlighet att inte bara ha kul när du spelar en mängd olika spel, utan också tjäna pengar på dina kryptovinster! Du hittar klassiska casinofavoriter som slots och blackjack tillsammans med tärningsspel som craps. Utnyttja denna chans att bli belönad för att ha kul!

Webbläsare för gruvdrift och gratis programvara för gruvdrift
Är det möjligt att tjäna bitcoins genom att spela spel?

Vinn bitcoins med Satoshi Quiz! Svara rätt på frågorna för att få chansen att tjäna digital valuta. Med en rad olika ämnen från underhållning till vetenskap och mycket mer, lägger detta innovativa frågesportspel ständigt till nya tävlingar så att du alltid kan hålla dig underhållen.

Webbläsare för gruvdrift och gratis programvara för gruvdrift

Är du sugen på att tjäna pengar genom att utvinna kryptovaluta? Vi har några extraordinära alternativ för dig – inklusive användning av en mining-webbläsare eller gratis programvara! Nedan har vi inkluderat flera av våra favoritval:

Hur många bitcoins finns kvar
Vilket bitcoinspel tjänar mest pengar?

Coinhive erbjuder en innovativ mining-webbläsare med en mängd imponerande funktioner, vilket gör det möjligt för användare att effektivt bryta för Monero. De har inte bara en anpassningsbar pool och mobilapp, utan Coinhive ger också ytterligare alternativ som personliga gruvinställningar. Med den här plattformen kan du enkelt förfina miningprocessen efter dina behov!

MinerGate låter dig enkelt mina populära kryptokurser som Bitcoin, Ethereum, Litecoin och mer från bekvämligheten av ditt hem eller på språng med sin enkla mobilapp. Mining har aldrig varit enklare!

Tjäna gratis Bitcoins med Bounty

Hur får jag en gratis kryptovaluta giveaway
Är bitcoin-mining olagligt?

Om du är utvecklare eller designer kan du kanske tjäna gratis bitcoins genom att fylla i bounties. Här är några av våra favoritplattformar för prispengar:

Bitcointalk är en uppskattad plattform för all kryptovalutarelaterad dialog och utforskning, och erbjuder ofta belöningar för att locka både utvecklare och designers.

GitHub: GitHub används av otaliga kodare och utvecklare och är ett hyllat kodförvar som ofta har bounties tillgängliga för dem som är redo att bidra till open source-projekt.

Tjäna Crypto Airdrops

Har du investerat i kryptovalutor? Om så är fallet, dra nytta av gratis token airdrops tillgängliga på dessa fantastiska plattformar! Här är våra bästa val:

Tjäna Crypto Airdrops
Är det lagligt att vinna BTC gratis?

Om du behöver den mest pålitliga källan till kryptovalutadata är CoinMarketCap ditt förstahandsval. Dessutom har de ibland luftdroppar som endast är öppna för deras användare – så missa inte det!

Binance är en av världens största och mest kända kryptovalutabörser, som ger sina användare en mängd lukrativa möjligheter genom sina airdrops. Om du letar efter sätt att utöka dina digitala tillgångar utan att ta för mycket risk, och vill ha bästa möjliga avkastning på ICO-investeringar, då är Binance rätt för dig! Med Binance har du tillgång till ett brett utbud av nya Initial Coin Offerings (ICO) som erbjuder stora potentiella belöningar och oslagbart värde. Du kommer inte att bli besviken när du väljer denna mäktiga plattform!

Affiliate- och värvningssajter

Är luftdroppar med kryptovalutor verkliga?
Finns det ett spel som ger riktiga pengar?

Letar du efter ett sätt att tjäna bitcoins snabbt genom affiliate- och remissprogram? Då behöver du inte leta längre! Vi föreslår en av följande webbplatser som en idealisk lösning:

Om kryptohandel är vad du söker bör Coinbase vara ditt första övervägande. Denna framstående börs har inte bara en plånbok och en online-marknadsplats, utan har också ett omfattande affiliate-program som belönar medlemmar med provision för att ta in nya kunder.

Blockchain.com är en av de mest eftertraktade kryptobörserna och erbjuder ett överflöd av funktioner som en plånbok, utforskare och mycket mer. Och vad är ännu bättre? Du kan tjäna pengar genom deras exklusiva affiliateprogram genom att bjuda in nya människor att gå med i Blockchain-familjen!

Lära sig krypto tjäna

Lära sig krypto tjäna
Hur utvinner man bitcoins?

Om du vill utöka din kunskap om kryptovalutor är dessa resurser oumbärliga.

Lås upp kryptovalutornas mystiska universum med Crypto 101! Denna moderna podcast ger spännande, aktuella samtal om krypto som går utöver blockchain-teknik och investeringsmetoder. Varje vecka kommer nya avsnitt fullproppade med insiktsfull information – lyssna nu för att utforska denna fängslande värld!

För både nybörjare och erfarna kryptoentusiaster är CoinMarketCap Academy en ovärderlig resurs. Den erbjuder ett omfattande urval av kurser – och fler läggs till regelbundet! CoinMarketCap Academy har något för alla – från den oinvigde till kryptovalutaveteraner som vill fräscha upp sina kunskaper.

Genom annonser

Om du letar efter ett sätt att tjäna pengar på krypto genom annonsering rekommenderar vi att du använder någon av följande plattformar:

Hur kan man göra anspråk på kryptoluftdroppar
Betalar det sig att utvinna bitcoins?

Med A-Ads kan du låsa upp potentialen på din webbplats för att tjäna bitcoins. De erbjuder olika typer av annonser och en rad funktioner som hjälper dig att optimera din webbplats prestanda – från deras självbetjäningsplattform till realtidsrapportering! Varje gång någon tittar eller klickar på en av dina annonser får du ersättning i bitcoin för det. Tjäna pengar med bara några minuters ansträngning idag med A-Ads!

CoinAd är ett effektivt och lönsamt annonsnätverk som tillåter dig att placera annonser på din webbplats i utbyte mot bitcoins. Deras alternativ är omfattande och ger dig en rad bannertyper samt självbetjäningsplattformåtkomst och realtidsrapportering! CoinAd låter dig kapitalisera på den ökande efterfrågan på kryptovalutor – så varför vänta? Generera inkomst från din webbplats idag med CoinAd's revolutionerande lösningar!

Genom gratis webbplatser för molnbaserad gruvdrift

Om du vill bryta efter bitcoins och inte känner för att investera i den hårdvara som krävs, kan gratis molnbrytningssidor vara precis vad du behöver. För att förenkla processen för dig har vi noggrant sammanställt några av våra favoritval:

Hur kan jag få gratis bitcoin utan att investera?
Hur mycket tjänar bitcoinminers på en dag?

Med Eobot har du tillgång till en mängd olika kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum och Litecoin. Dessutom, med sin mobilappfunktion är det enkelt att bryta på språng! Få ut det mesta av din miningupplevelse genom att använda allt som Eobot har att erbjuda idag.

Minergate – Minergate är ett perfekt val när det gäller molnbrytning och ger dig tillgång till en mängd lukrativa kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum och Litecoin. Plus, med deras praktiska mobilapp till hands när som helst vill du bryta medan du är på språng!

Genom mikrouppdrag

Är gratis BTC-vinster lagliga
Är det möjligt att tjäna pengar på luftdroppar med kryptovalutor?

Följande plattformar gör att du kan tjäna bitcoins genom mikrotasks:

Bitcointasker erbjuder en fantastisk möjlighet! Skörda frukterna av att tjäna bitcoins genom att göra en rad mikrotjänster. Från undersökningar, titta på videor och testa appar till att spela spel och söka på webben – du kan tjäna digital valuta bara för att slutföra dessa uppgifter! Missa inte denna gyllene chans att få ekonomisk belöning genom dina onlineaktiviteter.

Coinworker är en annan toppnivåplattform för att få bitcoins genom mikrotasks. Du kan samla bitcoin genom att slutföra olika uppgifter som att skapa produktrecensioner, svara på frågor och lösa enkla problem.

Bitcoinget: Förvandla hur du tjänar pengar med denna innovativa plattform genom att slutföra enkla uppgifter som enkäter, titta på videor, surfa på webbplatser eller ladda ner appar! Få imponerande belöningar i bitcoin och lås upp en värld av potential.

Earn.com: Få belöning i bitcoins för att göra enkla aktiviteter som att svara på enkäter, delta i onlineundersökningar och svara på e-post på denna plattform!

Genom att delta i Hard Forks

Genom att delta i Hard Forks
Är det svårt att lära sig krypto tjäna

Om du har turen att äga en viss kryptovaluta kan du vara berättigad till gratis tokens genom en hard fork. För att göra det enklare för dig har vi sammanställt de bästa plattformarna som är tillgängliga för att delta i sådana forks:

Om du äger Ethereum Classic (ETC) kan du vara berättigad till massor av gratis tokens från de flera hard forks som har splittrats från denna populära kryptovaluta, vilket ger din plånbok en trevlig boost!

Om du letar efter en digital valuta med potential att låsa upp gratis tokens, kan Bitcoin Cash vara ditt bästa val. Bitcoin Cash är känd för att ofta genomgå hard forks, men om du håller BCH har du möjlighet att få extra mynt utan kostnad!

Med träningsappar

Om du letar efter ett unikt sätt att förvärva bitcoins och samtidigt komma i form, föreslår vi att du testar en av följande appar:

Vilken typ av kryptovaluta att köpa för en nybörjare
Hur får jag en gratis airdrop på Binance?

Kom i form och tjäna kryptovaluta – med Fitcoin är det så enkelt som det är! Denna revolutionerande app erbjuder en rad olika övningar att välja mellan och funktioner som topplistor och framstegsspårning. Börja tjäna bitcoins medan du håller dig i form idag – ladda ner Fitcoin nu!

Bli belönad för att komma i form med Sweatcoin! Denna applikation är den perfekta följeslagaren för alla fitnessnivåer, från nybörjare till hängivna! Alla kan dra nytta av dess varierade och användbara funktioner. Med ett omfattande utbud av övningar tillgängliga och funktioner inklusive topplistor och framstegsspårning, har det aldrig varit enklare att tjäna bitcoins samtidigt som du förbättrar din hälsa.

Genom att titta på videor, annonser och sociala medier

Vill du tjäna bitcoins när du tittar på videor, annonser eller surfar på sociala medieplattformar? Det finns en mängd olika alternativ tillgängliga; kolla in följande möjligheter!

Genom att tjäna gratis kryptovaluta genom samlare
Vad är det snabbaste sättet att få 1 bitcoin gratis?

Videor, annonser och sociala medier är alla fantastiska sätt att hitta potentiella kunder som behöver lära sig mer om ditt varumärke. Att titta på dessa avsiktligt producerade innehållsdelar är det perfekta sättet att förstå vad din målgrupp vill ha eller behöver. Genom att implementera denna process får du ett avgörande försprång när det gäller att utveckla produkter som matchar deras önskemål!

Varumärken har potential att skapa djupa relationer med sina kunder genom skräddarsydda budskap som berör på djupet. Att titta på videor, annonser och sociala medier ger också en unik möjlighet för företag att bygga relationer och samtidigt samla in värdefull information.

Genom att delta i konversationer och aktivt engagera sig på dessa plattformar kan företagen skapa en mer meningsfull relation med sina kunder. Detta gör det möjligt att bygga upp varumärkeslojalitet och öka kundnöjdheten avsevärt.

Genom att tjäna gratis kryptovaluta genom samlare

Collectors är ett utmärkt tillfälle att kasta sig in i den spännande världen av kryptovaluta utan att spendera några pengar! Denna plattform erbjuder en rad gratis erbjudanden, så tveka inte och gå med nu för att lära dig mer om denna revolutionerande trend.

Kan jag tjäna gratis krypto genom att gå runt
Hur börjar jag lära mig kryptovaluta?

Har du någonsin velat samla mynt och tjäna gratis kryptovaluta samtidigt? Med Coin Collector kan den drömmen bli verklighet! De erbjuder ett omfattande urval av mynt för alla nivåer av samlare, och de har också några fantastiska bonusar som leaderboards och framstegsspårning. Kom igång med att samla dina favoritmynt idag med Coin Collector!

På Crypto Collectors Club har du tillgång till gratis kryptovalutainkomster från ett urval av mynt. Dessutom gör deras funktioner det enkelt för dig att tävla och spåra dina framsteg med topplistan som ger ett extra incitament! Det finns ingen gräns för hur mycket pengar du kan tjäna – så gå med idag och börja samla kryptomynt!

Genom att testa appar och tjänster

Genom att öva kryptohandel
Är det värt att lära sig mer om kryptovalutor?

Letar du efter ett sätt att få betalt i Bitcoins genom att testa appar och tjänster? I så fall föreslår vi att du testar någon av följande plattformar – det är lätt, enkelt och lönsamt!

Testnet är den perfekta plattformen för att testa applikationer och tjänster för kryptovalutor. Deras självbetjäningsfunktion, realtidsrapportering och en rad appar gör din kryptoupplevelse smidigare än någonsin tidigare! Vänta inte längre med att komma igång med Testnets revolutionerande funktioner – registrera dig idag så att du inte missar allt det har att erbjuda!

Blockchain TestNet tillhandahåller en snabb, effektiv och problemfri plattform för att testa applikationer och tjänster för kryptovalutor. Utrustad med funktioner som självbetjäningsplattformar och realtidsrapporteringsanalys, ger denna praktiska tjänst dig tillgång till flera anpassningsbara appar som tillgodoser exakt dina krav!

Genom att öva kryptohandel

Skillnaden mellan att öva kryptohandel och simulera kryptohandel
Om du vill dra nytta av kryptomarknaden och tjäna lite bitcoins rekommenderar vi en av dessa framstående plattformar för handel:

Coinbase är den perfekta kryptoplattformen för handlare och erbjuder ett omfattande urval av mynt samt en intuitiv handelspanel som är utrustad för att hjälpa till med dataanalys och framgångsrika affärer. Dessutom är deras utbildningsresurser som handledning och webbseminarier ovärderliga för att hjälpa användare att vänja sig vid kryptovalutamarknaderna.

eToro är ett smart val för kryptovalutahandlare som vill få värdefulla insikter om marknaden utan att riskera sina egna pengar. Den här plattformen ger användarna möjlighet att öva och handla på kryptovalutamarknaderna med virtuella medel, vilket gör den till ett perfekt sätt att lära sig marknadstrender innan man investerar verkligt kapital.

Binance är en extremt populär kryptobörs och det självklara valet för miljontals investerare. Oavsett om du precis har börjat med kryptohandel eller har många års erfarenhet har Binance något att erbjuda alla med sitt breda utbud av alternativ. Dessutom finns det till och med en speciell utbildningsportal som ger värdefull information om kryptovalutamarknaderna och hur man handlar dem. Att investera i kryptovalutor kan vara svårt men Binance gör det enklare!

Vilka appar tjänar kryptovaluta?
Vilka är de 4 typerna av kryptovalutor?

BitMEX – BitMEX är en annan populär kryptovalutabörs som erbjuder ett demokonto. Detta är ett utmärkt tillfälle att utbilda dig om kryptohandel utan att ta finansiella risker!

Genom att dra tillbaka

Om du vill tjäna bitcoins snabbt rekommenderar vi starkt att du använder en av följande börser:

Coinbase är en pålitlig kryptobörs som förenklar uttag av dina bitcoins. Du kan välja mellan flera metoder, inklusive banköverföring och PayPal för att snabbt och enkelt ta ut dina innehav. Coinbase ser till att du får snabb tillgång till dina pengar på ett säkert sätt!

Kraken – Kraken är en annan populär kryptovalutabörs som låter dig ta ut dina bitcoins. De har en mängd olika uttagsmetoder, inklusive banköverföring och PayPal.

Om du vill börja samla kryptovaluta utan att spendera ett öre, är den här guiden för dig! Vi har sammanställt flera av de mest populära sätten som människor kan förvärva gratis bitcoins, och vi hoppas att det kommer att vara till hjälp. Kom ihåg att lämna dina frågor i kommentarfältet – vårt certifierade team hjälper gärna till. Lycka till med att tjäna kryptomynt!

Skillnaden mellan att öva kryptohandel och simulera kryptohandel
Genom att öva kryptohandel

Skillnaden mellan att öva kryptohandel och simulera kryptohandel

Om du korrekt förutsäger priset på Bitcoin på en börs kan du tjäna gratis Bitcoins genom kryptomarknadsprognosappar. Spark Profit är till exempel tillgängligt för både iOS- och Android-användare. Du samlar poäng när du fortsätter att spela, och när du har tillräckligt med poäng (eller 20 000) kan du ta ut pengar.

Altcoin Fantasy är ett spel som låter dig tjäna gratis kryptovaluta genom att simulera marknader och/eller lära dig att handla med digitala tillgångar. När du har lärt dig kan du antingen öva på det du har lärt dig eller tävla i tävlingar för att vinna gratis BTC. Hittills har Altcoin Fantasy betalat ut mer än 25,000 XNUMX dollar i priser.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter