Сhandel med kryptovaluta med Voyager Crypto Exchange

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

⚡️ Är Voyager-appen laglig?

Ja, Voyager är en äkta inköps- och insättningsplattform för kryptovaluta. Fonderna skyddas av FDIC och företaget följer amerikansk lagstiftning.

⚡️ Är Voyager bättre än Coinbase?

Voyager är perfekt för mobila framåtriktade kryptovalutahandlare som vill ha ett enkelt användargränssnitt, låga avgifter och flera insättningsalternativ. Även om det inte har så många funktioner eller tjänster som Coinbase, kan det vara att föredra för vadslagning eftersom det låter dig tjäna upp till 12% APR (Coinbase tillåter bara upp till 5%).

⚡️ Hur lång tid tar det att ta ut pengar från Voyager?

Beroende på flera kriterier, inklusive vilken tid på dagen begäran om uttag skickades in och vilket institut som tar emot dina pengar, kan uttag ta mellan tre och fyra bankdagar.

⚡️ Hur lång tid tar det för Voyager att göra en insättning?

Cirka 5-10
Innan hela systemet är rensat kan du handla för insättningar via ett förkreditförfarande. Innan du försöker ta ut pengar eller kryptovaluta måste du vänta tills din insättning har validerats. Det tar vanligtvis mellan 5-10 arbetsdagar för insättningar att framgångsrikt passera genom ansökningsprocessen.

voyager kryptovaluta

Voyager är en app för handel med kryptovalutor för iOS och Android som länkar dig till mer än ett dussin kryptobörser för över 50 olika tillgångar och ger upp till 9% APR på utvalda investeringar. Läs vår fullständiga Voyager-kryptovalutarecension för att se om den här plattformen är lämplig för dig.

Voyagers fullständiga bedömning

Om du är en mellanliggande investerare som vill handla ett stort urval av mynt utan att behöva hålla olika konton öppna på olika börser, är detta den perfekta mäklaren för dig.

Voyagers fullständiga bedömning
Funktioner i voyager kryptovaluta

Fördelar med

 • ✔️ Du kan använda ett konto för att handla på flera börser.
 •  ✔️ Över 50 olika digitala tillgångar finns tillgängliga.
 •  ✔️ Inga avgifter för transaktioner
 •  ✔️ Du kan få upp till 9% årlig ränta genom att investera i 
 • Certifikat för skuldebrevskonto.

FDIC försäkrar alla dina kontanter.

Voyager är en app för investeringar i kryptovalutor
Fördelar och nackdelar med voyager kryptovaluta

Cons

 • ❌ Mynt är inte längre nödvändiga för transaktioner – nu finns det ett mer effektivt och smidigt alternativ.
 • ❌ Den omständliga processen krävde omfattande pappersarbete och en lång väntetid.

Bättre förmåner finns tillgängliga.

voyager kryptovaluta kryptomäklare
Ett konto ger dig tillgång till flera börser från en profil.

Som mäklare kan du få tillgång till Voyager crypto för att handla över 50 olika digitala valutor genom mer än ett dussin kryptovalutabörser. Detta låser upp ett expansivt utbud av alternativ för handlare på alla nivåer av erfarenhet och kunskap. Med denna plattform är det enkelt att bygga en diversifierad portfölj av kryptotillgångar. Du kan välja de digitala valutor du vill köpa eller sälja när du genererar en order utan att oroa dig för att skapa flera konton på olika börser! Denna process säkerställer att dina önskade mynt också kommer från pålitliga källor.

Voyagers kryptoprogram är ett viktigt verktyg för att spåra dina tillgångars prestanda, vilket ger dig en omfattande översikt över hela din portfölj.

Fullständig granskning av Voyager crypto
Med Voyager-appen kan du följa utvecklingen för var och en av dina tillgångar

Du kan få upp till 9 % i avkastning per år.

Voyager-kontoinnehavare kan tjäna ränta på sina tillgångar i 24 valutor, med räntor som varierar beroende på valuta. Enligt Voyager erbjuder stablecoins som USDC upp till 9% p.a., medan bitcoins erbjuder upp till 6,25%.

Den intjänade räntan bestäms av den dagliga och den månatliga räntan, som båda är fasta. Det genomsnittliga månadssaldot för det korrekta myntet måste vara minst lika med minimibeloppet för att intjäna ränta för den månaden. Du kan få ränta på alla godkända tillgångar på ditt konto, oavsett om du köpte dem från vår Voyager-kryptoplattform eller lade till dem från ett externt konto.

voyager kryptovaluta säger att du kan tjäna upp till 9% årligen
Hur Voyager fungerar

Gör det enkelt att köpa kryptovaluta med Voyager!

Vår intuitiva app ger dig möjlighet att sömlöst handla bland mer än 50+ kryptovalutor, alla uppbackade av säkerheten för blockchain-teknik. Med Voyager kan du spåra marknadsrörelser, hålla dig informerad med nyheter och insikter i realtid, göra affärer med bara några få tryckningar och lagra dina kryptovalutainvesteringar på ett säkert sätt. Det har aldrig varit enklare att investera i digital valuta! Ladda ner Voyager-appen idag och börja göra dina kryptovalutainvesteringar enkla, säkra och trygga.

Upplev kraften i kryptohandel med Voyager – var du än är, när du vill ha det. Vår avancerade plattform ger blixtsnabb exekvering med snäva spreadar på mer än 50+ digitala valutor, allt utan att behöva ställa in flera plånböcker eller konton.

Vilket är det viktigaste resultatet att förbättra?

Vilket är det viktigaste resultatet att förbättra?
Hur Voyager fungerar

Det finns inte två mynt som kan växlas.

Med Voyager kan du ta ut din kryptovaluta och ta emot amerikanska dollar i appen. Allt du behöver göra är att länka ett externt bankkonto, välja vilken digital tillgång du vill sälja och se hur kontanter dyker upp på ditt Voyager-konto som kan överföras direkt till en annan bank. Gör dig redo att uppleva ett helt nytt sätt att handla kryptovalutor idag!

Avsätt ordentligt med tid, eftersom det kan ta upp till 20 minuter att fylla i enkäten.

Vad är Voyager krypto
Voyager-erbjudanden

Voyager håller inte jämna steg med tillväxten just nu, så nya kunder placeras på en väntelista och får tillgång till plattformen fortlöpande. Utan någon definitiv tidslinje för kontogodkännande kan du vara kvar och vrida tummarna när du ivrigt förväntar dig att dra nytta av appens handelsmöjligheter.

Vad är voyager kryptovaluta?

Voyager är en kryptovalutamäklare som låter kunder handla på mer än ett dussin stora börser. Det är inte en börs; istället använder den en egenutvecklad teknik som kallas Voyager crypto Smart Order Router för att ge tillgång till dussintals valutor över många plattformar.

Vad är Voyager?
Voyager ger dig tillgång till handel med 57 valutor

Börsen accepterar för närvarande invånare i alla 50 stater i USA, men invånare i New York är inte berättigade. År 2021 planerar Voyager att expandera internationellt och tillåta människor utanför USA att gå med.

För att komma igång med Voyager måste du först ladda ner appen. Den är tillgänglig för både iOS- och Android-enheter. När du har skapat ditt konto och skickat in identitetsverifieringsuppgifter (federalt krav i USA) kan du sätta in pengar på ditt konto för att starta handel när det har verifierats av vårt system!

Voyager-token
Voyager för investerare

Det finns en väntelista för att bli godkänd för plattformen permanent, därför kan du uppleva en väntan innan du kan handla i appen.

Gör insättningar på ditt konto enkelt och bekvämt med amerikanska pengar!

 • Insättningar kan göras i amerikanska dollar via ditt bankkonto hos Plaid genom att ansluta det till Plaid. En daglig insättningsgräns på 10 000 USD gäller för nya konton.
 • Öppna en plånbok som stöder Basic Attention Token, Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Tether (USDT), US Dollar Coin (USD) eller Voyager Token och kopiera den insättningsadress som du fick från appen. Insättningar i kryptovaluta är inte begränsade på något sätt.
 • Genom att skapa återkommande transaktioner på ditt konto kan du automatisera dina investeringar. Detta gör det möjligt att ta ut pengar från ditt externa bankkonto vid bestämda intervall för att köpa den kryptovaluta du väljer.
Kryptoutbildning för Voyager   
Krypto för Voyager

Räntesatsen på ditt Voyager-kontos tillgångar varierar mellan 10 % och 10 % per år, beroende på valuta.

Kryptoutbildning för Voyager   

Du kan använda det automatiserade handelsprogrammet på Voyager Crypto för att dra nytta av kryptovalutor automatiskt och effektivt. Det har också flera unika verktyg som hjälper dig att bättre förstå kryptovalutamarknaden innan du investerar.

Översikt över voyager kryptovaluta
Voyager utökar handeln med kryptovalutor i sin mobilapp

För att ge dig den mest informativa jämförelsen har vi handplockat endast de bästa funktionerna i varje lösning. Här är vårt urval av enastående instruktionsfunktioner:

 • Vi är glada att kunna meddela integrationen av Chainlink i Voyagers Node. Voyager Crypto, vår bloggplattform, har artiklar som är speciellt utformade för nybörjare så att de kan förstå varje tokens historia och hur de snabbt och enkelt kan läggas till i sin portfölj på några minuter! Missa inte din chans att ta vara på denna extraordinära möjlighet!
 • Att hålla sig uppdaterad om de senaste marknadsnyheterna är enkelt med Voyagers nyhetsflöde för kryptovalutor i realtid. Alla dina portföljuppgifter, inklusive mynt och tokens, förses kontinuerligt med tillförlitlig information som hjälper dig att fatta välgrundade beslut om dina investeringar. För att få tillgång till artiklar som är relevanta för ett visst projekt klickar du bara på dess ticker eller navigerar till fliken Nyheter i själva appen!
Är din kryptovaluta säker med Voyager?
Voyager kryptovaluta recension

Vår app effektiviserar processen för att hålla koll på aktuella händelser inom kryptovaluta, så att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om alla relevanta nyheter. För ännu mer bekvämlighet och användarvänlighet ger vårt nyhetsflöde dig också möjlighet att sortera marknadsinformation efter enskilda valutor!

Är du nyfiken på att ta reda på om kryptovalutainvesteringar kan hjälpa dig att stärka din ekonomi? Använd kalkylatorn för att jämföra två strategier för en ännu mer grundlig analys. Att veta hur mycket pengar du behöver baserat på dina mål, tidslinje och önskad avkastning kan hjälpa dig att avgöra hur länge du bör behålla varje investering. På så sätt kan du fastställa en målkostnad när det är dags att köpa eller sälja!

Voyagers kryptoplattform
Så fungerar Voyager 2023

Översikt över avgiftsschemat

Med Voyager är du alltid garanterad att betala ett rimligt pris för dina transaktioner. Om vi hittar ett lägre pris än det du fick, tar vi bara en liten del och låter dig behålla mellanskillnaden. På så sätt tjänar vi bara pengar om vi sparar pengar åt dig.

Kryptovaluta är ett av alternativen

Översikt över Voyager
Hur Voyager Crypto 2023 fungerar

Att handla 57 valutor över flera börser är en lek med Voyager. Oavsett om du vill handla Bitcoin, Ethereum, Lighting eller något annat antal Defi och Altcoin-mynt – den här plattformen har allt! Lämna stressen med att handla utländska valutor bakom dig genom att använda Voyager idag.

 • Bitcoin (BTC)
 • Cardano (ADA)
 • Algorand (WHAT)
 • Kosmos (ATOM)
 • Avalanche (AVAX)
 • Protokoll för räckvidd (BAND)
 • Grundläggande uppmärksamhetstoken (BAT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin Satoshi Vision (BSV)
 • BitTorrent (BTT)
 • Nervöst nätverk (CKB)
 • Anslutning (COMP.)
 • Dai (DAI)
 • Dash (DASH)
 • Digibyte (DGB)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Ärta (DOGE)
 • Elrond (EGLD)
 • ENGINE (ENJ)
 • Social (EOS)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Ethereum (ETH)
 • Filecoin (FIL)
 • Golem (GLM)
 • Ivy Hashgraf (HBAR)
 • ICX.
 • IOTA (IOT)
 • Cybernätverk (KNC)
Voyager-token
Voyager 2023

Här är några av anledningarna till att investerare gillar Voyagers mobilapp:

 • Beställningar görs alltid i en så naturlig ordning som möjligt. Det är enkelt att skapa anpassade beställningar för mobila enheter. Ange bara din beställningsinformation, svep uppåt och vänta på att ditt köp ska slutföras. Voyager har vidtagit åtgärder för att snabba upp orderläggningen och samtidigt se till att den bara kräver några få tryckningar på din telefon.
 • Voyager-appen erbjuder olika diagram för att följa Bitcoins värdetillväxt och förutsäga framtida prismönster. Med den senaste appversionen kan du nu skapa dina anpassade diagramvyer – något som inte var möjligt i tidigare versioner. En annan användbar funktion är att du kan se spreadarna i både ett horisontellt eller vertikalt format beroende på vad du föredrar genom att helt enkelt luta telefonen.
 • Voyager Cryptos mobilapp har också stöd för 2-faktorautentisering, vilket säkerställer att endast du har tillgång till ditt kryptovalutakonto. När du öppnar Voyager Crypto-appen kommer du att uppmanas att ange en kod som du fått via e-post eller textmeddelande. Detta skyddar din personliga information och dina tillgångar mot olagliga inkräktare.
Voyager-app
Kryptovaluta är ett av alternativen
 • När du använder vår mobilapplikation är realtidsdata lättillgängliga. Du kan se förändringen i valutavärdet eftersom det omedelbart reagerar på marknadsförändringar. När priserna går upp visas de grönt, om det sker en minskning – rött och när det sker en ökning – blått. Vid sidan av denna information tillhandahålls också den procentuella förändringen av varje produkt, kapitaliseringsgrad under 24 timmar och volym som handlas inom den varaktigheten för din bekvämlighet.

Voyager Crypto är kompatibel med både Apple- och Android-enheter och kan enkelt laddas ner – kostnadsfritt – via antingen App Store eller Google Play.

Voyager kan hålla dina digitala tillgångar säkra.
Voyager är en app för investeringar i kryptovalutor

Voyager kan hålla dina digitala tillgångar säkra.

Voyager är ett börsnoterat, USA-baserat och reglerat företag. Genom sin relation med partnerbanker är upp till $ 250,000 i ditt Voyager-konto FDIC-backat.

När du använder Plaid är din personliga och ekonomiska information alltid säker. Vi använder branschstandardiserade säkerhetsåtgärder som krypterad lagring och dataöverföring för att se till att din information aldrig äventyras. Mer än 2 000 finansinstitut litar redan på oss när det gäller deras kunders uppgifter.

Processen för Voyager Token Staking
Voyager kryptomäklare

Voyager är rätt för dig om:

 • Med undantag för New York City är du bosatt i USA.
 • Du har en gedigen erfarenhet av att investera i kryptovalutor.
 • Du vill kunna handla i en mängd olika valutor utan att behöva ha flera olika valutakonton.

Processen för Voyager Token Staking

Innehavare av Voyager Token (VGX) kan välja att satsa sina tokens i lojalitetsprogrammet. Om de gör det får de en årlig avkastningsränta på 7% under det första året. Därefter kommer VGX-innehavarnas röster att avgöra de framtida avkastningsräntorna. De som satsar sina tokens för styrningsändamål kommer att ha extra rösträtt inom Voyagers ekosystem.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter