Introduktion till Safemoon: En guide för den blivande investeraren

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

⚡️ Vilken plattform kan jag köpa SafeMoon på?

Det enklaste sättet att köpa SafeMoon är genom den decentraliserade börsen PancakeSwap på Binance Smart Chain. Du måste skapa en plånbok som stöder BEP20-tokens, till exempel MetaMask eller Trust Wallet. När du har skapat en plånbok kan du köpa SafeMoon genom att byta andra kryptovalutor mot den.

⚡️ Är safemoon kryptovärde värt att köpa?

SafeMoons nuvarande marknadsvärde är cirka 900 miljoner dollar, vilket gör den till den 214:e mest värdefulla kryptovalutan, enligt CoinMarketCap. Inte illa för en ny kryptovaluta som tävlar mot över 9 000 andra mynt, men inte nödvändigtvis en utmärkt investering.

⚡️ Finns det en SafeMoon-plånbok?

SafeMoon är en säker plånbok för köp, försäljning och byte av kryptovalutor. Även för nybörjare inom krypto och blockkedjor är vår plånbok enkel att förstå.

⚡️ Har SafeMoon en framtid?

På lång sikt är vår Safemoon-prisförutsägelse mer positiv. Vi tror att tillgången kan nå $ 1 år 2023 och klättra till $ 5 år 2025.

safemoon coin

Binance revolutionerar upplevelsen av parkeringsplatser med sin innovativa blockkedjebaserade app SafePark. Säg adjö till att leta efter lediga platser eller hantera överfulla parkeringsplatser – denna banbrytande teknik kommer att göra det enklare än någonsin tidigare!

I år har högprofilerade figurer som David Portnoy och Lil Yatchy krediterats för att ha ökat värdet på SafeMoon. Även om kostnaden har sjunkit med nästan 90% från sin topp, var dess engagemang en stor faktor för varför den snabbt uppskattades.

Vad är SafeMoon Coin?
Hur mycket är Safeebull värd?

När du bestämmer dig för att sälja dina SafeMoon-tokens debiteras en provision på 10 % per transaktion. Som ett exempel skulle du betala en avgift på $ 100 om du sålde tokens värda $ 1,000. Glöm inte att eventuella ytterligare handelsavgifter från börser också kan gälla som en del av denna process också!

SafeMoons utvecklare har tagit fram en taktik som uppmuntrar till långsiktigt ägande av kryptovalutor genom att straffa försäljning och belöna myntinnehavare. “Det här är en effektiv metod för att begränsa spekulation och samtidigt uppmuntra till långvarigt innehav av mynt”, säger Sean Heng, vice president för utveckling och drift på CoinMarketCap.

Tokenanvändare belönas med alla intäkter från försäljning som “reflektion” genom distribution, medan de återstående provisionerna samlas i en likviditetsreserv som SafeMoon använder för stabil prisreglering.

SafeMoon vs. SafeMoon V2: Vad är skillnaden?
Är Safemoon en bra investering i maj 2023?

safemoon coin vs. SafeMoon V2: Vad är skillnaden?

SafeMoon lanserade en uppgraderad version av token, kallad SafeMoon V2, i december 2021. Den nya kryptovalutan är utformad för att kombinera den ursprungliga versionen med ett förhållande på 1 till 1000 och väsentligt lägre transaktionsavgifter.

Om du har den ursprungliga SafeMoon-krypton är det viktigt att förstå att dina tokens inte kommer att migreras automatiskt till V2. För att säkerställa att de överförs korrekt måste användarna överföra sin säkra måne med den senaste versionen av sin plattform – V2. Kom ihåg: manuell migrering av dina tokens är ett viktigt steg om du vill ha dem på detta nya och förbättrade gränssnitt!

Var kan jag köpa SafeMoon-mynt?
Hur mycket är min SafeMoon värd?

Om du uppdaterar till den senaste versionen av SafeMoon-appen och följer konsolideringsanvisningarna konverteras ditt ägande från V1 till V2. Om du använder en annan typ av kryptovalutaplånbok kan du besöka SafeMoon Swaps webbplats för konsolidering.

Om du har säkra moon-krypton på en börs behöver du inte vidta några åtgärder; börserna kommer att hantera migreringen och meddela dig när den är klar.

Den nya transaktionsavgiften för SafeMoon V2 är 2%. I den ursprungliga versionen gavs 50% av provisionen till nuvarande tokeninnehavare. Den återstående halvan av summan (50%) delas mellan likviditetspoolen och chefer i hela SafeMoon-ekosystemet.

Vad är krypto safemoon krypto?
Har SafeMoon någon framtid?

Hur man köper SafeMoon

En stor utmaning för förstagångsköpare av SafeMoon är behovet av att förvärva en annan kryptovaluta, eftersom den för närvarande inte är noterad på börser som accepterar traditionella fiatvalutor som amerikanska dollar.

Ett annat stort bakslag med SafeMoon är att det inte finns på primära kryptobörser som Coinbase eller Kraken. Robinhood, SoFi Invest och liknande företag saknar också denna token från sina tjänster.

Hur man köper safemoon coin
SafeMoon är för närvarande den 217:e mest populära

Du kan enkelt förvärva SafeMoon-tokens genom att byta dem mot andra populära kryptovalutor som Binance Coin (BNB). Dessutom erbjuder flera kryptovalutabörser tjänster som är särskilt utformade för köp och försäljning av denna digitala tillgång.

Är du ny i kryptovalutaspelet? Om så är fallet, öppna först ett konto med en ansedd kryptobörs som Forbes Advisors bästa alternativ. Efter att ha överfört dina pengar därifrån, ta ut dem och skicka dem säkert till din plånbok innan du slutligen skickar dem över till SafeMoon Exchange.

Vilka är nackdelarna med att köpa SafeMoon?

Vilka är nackdelarna med att köpa SafeMoon?
SafeMoon har flera nackdelar

På grund av den höga volatiliteten är SafeMoon en investering med stor risk eftersom priset kan hoppa upp och ner dramatiskt. Du kommer att förlora din ursprungliga investering när du säljer SafeMoon och 10% av transaktionsavgiften som en provisionskostnad. Detta gäller för alla typer av kryptovalutor.

SafeMoon är å andra sidan inte perfekt för frekvent handel på grund av dess höga avgifter och provisioner. Varje gång du säljer betalar du en rejäl avgift och provision. Eftersom SafeMoon inte är listad på någon av de stora börserna är den dessutom mindre likvid, och att konvertera den till kontanter kräver mer arbete eftersom du först måste konvertera den till en annan kryptovaluta.

Vilka är fördelarna med att köpa safemoon coin
SafeMoon kan krascha

Enligt Jeremy Britton, Chief Financial Officer på Boston Trading Co, är SafeMoon i fara eftersom den inte handlas på ledande börser. “Börsens forskning visade att projektet inte hade potential”, kommenterade han. Britton varnade vidare: “Genom att bortse från vad experter säger tar du en stor risk.”

Vilka är fördelarna med att köpa SafeMoon?

Vad är krypto safemoon krypto?
SafeMoon V2

SafeMoon har, precis som ett meme-mynt, potential att bli viralt, och om det blir så kan dess värde stiga avsevärt. Tänk på vad som hände med Dogecoin: På bara några månader 2021 ökade Dogecoins värde mer än 200 gånger bara genom mun till mun-metoden.

Du kommer också att dra nytta av att tänka på det eftersom du kommer att få en del av den provision som betalas när andra människor säljer sina tokens om du planerar att behålla SafeMoon under lång tid. Det är ett ekonomiskt incitament som de flesta andra välkända kryptovalutor inte ger, där du bara tjänar pengar om priset stiger.

Vad hände med safemoon-krypton?
SafeMoons pris kan gå från 0,0038 USD till 0,018 USD

SafeMoons senaste 2.0-uppgradering minimerade inte bara transaktionskostnaderna utan gjorde den också mer tilltalande för börser och andra potentiella tillämpningar i framtiden.

Autopilot för likviditetspoolning (LP)

SafeMoon-gruppen inser att nyckeln till deras triumf ligger i automatiserade likviditetspooler. Ett smart kontrakt används för att säkerställa en bråkdel av provisionen på 5% som skapas från aktiviteter som swappar och överföringar. Med detta briljanta skydd kan de stärka kontinuerlig tillväxt och framgång!

safemoon kryptotoken DEFI
Hur byter jag från SafeMoon till SafeMoon V2?

Smart Chain-projektet har en betydande mängd tokens som förvaras i en egen pool. När tokenreserven når 500 miljarder kommer de att konverteras tillbaka till likviditetspoolen, vilket skapar ett inflöde av kapital som inte skulle ha varit möjligt utan Automatic LP och SAFEMOON. På så sätt säkerställs att investerare förlitar sig mindre på traditionella likviditetsleverantörer för sin finansieringskälla.

Är safemoon krypto säkert
Vad är priset för SafeMoon V2?

Allt börjar med att det smarta kontraktet fastställer ett minimipris, drar in köpare och säljare samt fördelar dem till en likviditetspool (LP) i enlighet med detta.

För att ytterligare skydda SAFEMOON-investerare har en skatt på 10% införts på försäljning av kryptovalutan. Detta bidrar till att hålla den som en tillgång för sina ägare snarare än att bli ett annat spekulativt instrument som är föremål för manipulation och arbitrage.

Är SafeMoon en säker webbläsare?
Kan SafeMoon V2 nå 1 USD?

Är SafeMoon en säker webbläsare?

Volatilitet är synonymt med kryptovalutamarknaden, och SAFEMOONs värdefluktuationer är en vad-du-ser-är-vad-du-får-situation. Som sådan bör investerare förvänta sig både snabba vinster och stora förluster.

SafeMoons svängningar är nästan oöverträffade. Vissa har märkt projektet som ett Ponzi-schema, medan andra har hänvisat till det som en shikoon. Omvänt hänvisar vissa till det som en direkt bluff.

safemoon krypto för- och nackdelar
Hur köper jag på SafeMoon?

Denna form av kryptovaluta kallas ofta för ett pyramidspel eftersom den bygger på att tidiga användares intäkter upprätthålls genom att nya användare betalar mer än tidigare för token. Och precis som med en pyramidstruktur i ett Ponzi-system är metoden för intäktsfördelning ganska lik.

Medan vissa andra kryptoplattformar har instabila fundament, erbjuder SafeMoon ett robust och pålitligt alternativ för både handlare och investerare. Dess marknad kanske är mindre mogen än andra, men du kan fortfarande tjäna pengar på att handla på SafeMoon om du går in med öppna ögon.

SafeMoon till SafeMoon V2
På vilken plattform kan jag köpa SafeMoon?

Vissa har hävdat att eftersom skaparna av SafeMoon har låst in mer än hälften av sin likviditet, finns det en större risk att de kan “dra undan mattan”.

Detta är ett exempel på exit-bedrägeri där likviditet medvetet dras från marknaden, vilket gör att investerare som äger den inte kan sälja sina tokens. SafeMoons VD John Caroni hävdar att likviditeten undanhålls för att göra token säkrare.

Vad är en likviditetspool?

Är SafeMoon en smart investering?

SafeMoon granskas redan för att potentiellt vara ett Ponzi-system, men nu finns det en annan fråga som har kommit fram.

Är SafeMoon en smart investering?
Vad är en likviditetspool i enkla ordalag?

Den 25 maj 2021 gjordes en alarmerande avslöjande av HashEx, ett känt revisions- och konsultföretag; de avslöjade tolv potentiella svagheter i SafeMoon-plattformen som potentiellt skulle kunna sätta över två miljoner investerare i fara.

Granskningsrapporten innehåller en omfattande sammanfattning av alla undersökningar. Genom att göra en djupgående bedömning kommer verktyget att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsrisker med skräddarsydda lösningar. Dessutom ger den en bedömning av plattformens övergripande robusthet och föreslår sätt att förbättra säkerhetsåtgärderna.

safemoon-krypton förväntas stiga till 0,00179 USD
Är SafeMoon bra?

Projektet är förenat med flera risker, som framgår av deras forskning, t.ex:

  • Ett smart kontrakt möjliggör en avgift på upp till 100 procent för säker överföring av kryptovalutor;
  • Uteslutning av “carpet pullers” från provisionsutbetalningar. Carpet pulling är en form av ekonomiskt bedrägeri där utvecklaren försvinner med pengarna;
  • Tokens är tillfälligt avstängda från överföring.
  • För att göra ett smart token-kontrakt inoperabelt, skicka följande kommando.

Enligt stämningsansökan är ägaren till Safemoon smart token-kontraktet ett externt konto som kontrolleras av en viss person.

Vad betyder SafeMoon V2?
Kommer SafeMoon att bli ett mynt?

Vårt företag uppskattar att det smarta kontraktskontot är värt 20 miljoner dollar, vilket bara kommer att växa eftersom en del av överföringsavgifterna kontinuerligt dirigeras till ägarens konto.

Om ägarens adress exponeras kan cyberbrottslingar hota dem med en lösensumma på upp till 20 miljoner USD. Detta motsvarar ungefär 15% av alla likvida tillgångar och innehav inom likviditetspooler, vilket innebär att växelkursen för $safemoon kan sjunka drastiskt omedelbart.

Är det lönsamt att investera i SafeMoon?
Är det säkert att köpa SafeMoon?

Bedräglig aktivitet från ett externt SafeMoon-konto kan vara katastrofalt, eftersom det potentiellt kan dränera likviditetspoolen och leda till att utvecklare inte kan flytta tokens till den adressen. Hashem varnar oss för denna allvarliga konsekvens.

I januari 2018 avslöjades det decentraliserade finansprotokollet DeFi100 för att vara en manipulativ bluff som lurade användare av en häpnadsväckande 32 miljoner dollar.

Kommer den säkra månen att nå $1 år 2023?
Hur man köper SafeMoon (SFM)

Kommer den säkra månen att nå $1 år 2023?

Safemoons högsta pris någonsin är betydligt lägre än en dollar, endast 0,00001375 dollar. Även om denna krypto marknadsförs som en långsiktig investering kan det ta ganska många år att få en cent – för att inte tala om en dollar. Token med meme-tema är för närvarande # 205 på CoinMarketCap, med ett marknadsvärde på drygt 2,26 miljarder dollar och en 24-timmars handelsvolym nära 21 700 dollar.

Är det säkert att köpa SafeMoon?

SafeCoin är en högriskinvestering på lång sikt, så se till att du har tillräckligt med tålamod för att klara av kortsiktiga förluster innan du investerar i kryptovalutor med säkert humör.

Enligt Britton, även om SafeMoon verkar vara en bra investering, är han inte säker på om det är rätt för dig. “Jag skulle råda alla som funderar på SafeMoon att fly i skräck eller göra sin hemläxa och sedan fly i skräck”, tillägger han.

Är det säkert att köpa SafeMoon?
När du behöver sälja det, måste du kunna sälja det”, avslutar han.

Tänk dock inte helt på att undvika kryptovalutor. Det är ofta ett klokt beslut att vara skeptisk och välja ett av de 20 bästa mynten på de stora börserna eller investera i en diversifierad kryptofond i stället för att chansa med tokens som kan bli svåra att köpa och ännu svårare att sälja senare.I slutändan, om SafeMoon är en värdefull investering eller inte kokar ner till ens individuella åsikt. Om du tror att det är rätt val att investera i denna kryptovaluta är det viktigt att vara medveten om de tillhörande riskerna. Tack för att du följer och lär dig med mig!

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter