Solanas $160 breakout: Överhängande?

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

På den ökande kryptovalutamarknaden gör Solana (SOL) också anmärkningsvärda vinster, efter att ha ökat nästan 13% på en enda dag, vilket speglar momentumet för branschens frontrunner, Bitcoin (BTC), och positionerar sig för ytterligare betydande prisökningar snart.

Solana verkar bilda en hausseartad flagga på sitt timdiagram, och en “avgörande stängning över $ 110-motståndsnivån kan vara katalysatorn för en betydande uppåtgående rörelse”, noterade kryptoanalytiker Ali Martinez i ett X-inlägg daterat 9 januari.

Vidare föreslår Martinez analys att med tanke på uthålligheten i det observerade diagrammönstret kan Solana “sikta på ett imponerande mål på $ 163” i slutet av månaden, förutsatt att den femte största kryptotillgången efter marknadsvärde lyckas upprätthålla det uppvisade diagrammönstret, som analytikerns diagram föreslår.

Bullish Flag Formation på Solanas timvisa diagram
Teknisk analys: Solanas bullish flagga pekar på potentiellt rally

Solana prisanalys

Vid tidpunkten för denna rapport stod Solanas pris på $ 101.65, vilket markerade en 12.49% ökning under de senaste 24 timmarna, ett 11.17% dopp under föregående vecka, men ändå en anmärkningsvärd 40.63% ökning under den senaste månaden, som visas i de senaste diagrammen.

Solanas ekosystem växer - 600 000 aktiva adresser på en månad
Solanas ekosystem blomstrar: 600 000 nya adresser på en månad

I huvudsak upplever Solanas ekosystem en ökad uppmärksamhet, vilket framgår av tillägget av cirka 600,000 XNUMX aktiva adresser på bara en månad, drivet av dess decentraliserade finansinitiativ (DeFi) och trenden med meme-mynt inom sin plattform.

Dessutom framträdde Solana som en av de mest framstående aktörerna på kryptoarenan 2023 och ökade med imponerande 920 % under året, vilket delvis berodde på ökat nätverksengagemang, vilket förstärkte värdet på dess ekosystem och efterfrågan på dess ursprungliga SOL-token.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter