Massiv $ 1.5 miljoner satsning på Bitcoin ETF: s öde

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

Redditors delade sina reaktioner på vadslagningen, med en anmärkning att de var på väg att tömma sitt barns college-sparande, medan en annan liknade vadet med att “satsa dollar för att vinna dimes.

Mitt i förväntan inom kryptosamhället för Securities and Exchange Commission (SEC) dom på spot Bitcoin börshandlade fond (ETF) förslag, vissa handlare utnyttjar denna period av osäkerhet för att spekulera i resultatet senast den 15 januari.

På Polymarket-plattformen, som fungerar på Polygon-nätverket, satsar handlare sina förutsägelser med antingen “Ja” eller “Nej” på godkännandet av Bitcoin ETF-ansökningarna. Från och med nu har satsningar på totalt cirka 1.5 miljoner dollar placerats, främst till förmån för “Ja”.

Plattformen Polymarket
Förutsägelser på Polymarket

Aktievärdet, som indikerar sannolikheten för ett ja eller nej-resultat, speglar volatiliteten på kryptomarknaden. För närvarande är en “Ja” -aktie prissatt till $ 0.84, medan en “Nej” -aktie står på $ 0.20. En framstående deltagare som använder aliaset “kiwi” har Ja-aktier värda cirka 440,000 XNUMX dollar. Omvänt har den ledande innehavaren för “Nej” en investering på bara cirka 15,000 XNUMX dollar.

Enligt Polymarkets riktlinjer kommer marknadsresultatet att betraktas som “Ja” om någon spot Bitcoin ETF får SEC: s godkännande senast den 15 januari 2024, kl. 11:59:59 ET. Om inte, kommer det som standard att vara “Nej”. Följaktligen kommer intressenter att bevittna sina vinster eller förluster baserat på den fastställda tidsfristen.

Plattformen föreskriver att SEC: s officiella information främst kommer att avgöra marknadens upplösning. Ändå nämnde de också att ett kollektivavtal från ansedda källor också kan påverka resultatet.

I Cryptocurrency subreddit, medan vissa Redditors uttryckte sitt ogillande av vadslagningen, strödde andra i humor. En användare i synnerhet betecknade vadet som “dumt” och likställde det med att “satsa dollar för att vinna dimes.” Däremot delade en annan medlem sin oro över att potentiellt tömma sitt barns collegefond, medan ytterligare en lekfullt uttryckte ånger till sina “krypto-barnbarn” för deras överhängande handlingar.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter