Bot för kryptohandel: Vad de gör, hur de fungerar och de bästa alternativen för dig

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

⚡️Are handelsrobotar något bra?

Tradingbots kan genomföra transaktioner snabbare än människor. De kan utföra de mest komplexa beräkningarna på kortare tid än människor. Dessutom kan deras omedelbara reaktion på prisförändringar ge enorma fördelar, i motsats till fördröjningar som kan göra en lönsam handel till en förlustaffär.

⚡️How hur mycket kostar en trading bot?

✔️ HAAS Bot: 0.006 BTC/3 månader
✔️ Cryptohopper $19/mån
✔️ Cryptotrader 0.0025 BTC/mån
✔️ revenuebot planerar 20% av din vinst, men inte mer än $50/mån

⚡️How hur mycket kan en nybörjare tjäna på daytrading?

Du kan antingen tjäna en viss summa pengar eller förlora allt i handeln; det finns inga garantier. De typiska månadsintäkterna är 2-5%, vilket anses vara bra.

⚡️What är Dex? Vad är Dex?

Med en decentraliserad börs (DEX) kan användare på ett säkert sätt köpa och sälja digitala tillgångar utan att behöva förlita sig på en mellanhand.

⚡️How skiljer sig DEX från CEX?

DEX stöder endast kryptovalutor och tillåter inte växling av fiatvalutor, medan CEX kan hantera båda.

Många människor som handlar kryptovalutor använder bots för att göra det. Men vad exakt är dessa handelsbots? Hur fungerar de? Om du ska börja handla med kryptovalutor eller letar efter ett smidigare sätt att hantera dina investeringar är den här artikeln här för att hjälpa dig!

Vi ger dig en djupgående inblick i robotar för kryptohandel: från deras definition och syfte till de bästa som finns tillgängliga. Gör dig redo att ta ditt kryptospel upp ett snäpp!

I live-läge underhåller börsens tradingbot alla data, initierar och avbryter affärer och meddelar din telefon om kritiska händelser och nya möjligheter.

Vad kan en tradingbot åstadkomma?
Vad kan en tradingbot åstadkomma?

Du kan lära den att t.ex. köpa Bitcoin 5 % billigare och sedan sälja den 10 % dyrare med en vinst på 15 %. Och om priset inte når den avsedda stapeln behåller du samma summa pengar. Eller så kan du effektivt stänga din beställning genom att placera stopp om BTC-kursen plötsligt ändrar kurs.

Vad kan en tradingbot åstadkomma?

Dessa är de mest avgörande funktionerna att ha i en bot som handlar kryptovalutor på en börs:

 • robotar för kryptohandel skapades för riskhantering. Du begränsar det intervall inom vilket maskinen kan fungera, samt skyddar dina tillgångar. Den beräknar volatilitet och vinstsiffror automatiskt med hjälp av data från tidigare handelssessioner
 • Lägga order när en tillgång når ett visst pris. Det är ingen hemlighet att det är svårt för stora handlare att placera marknadsorder till ett bra pris, men det är farligt att försöka placera en stor limitorder på marknaden. En dator kan köpa och sälja en vara lite i taget. Små investerare och spekulanter kommer också att dra stor nytta av det.
Är handelsrobotar bra?
Är handelsroboten gratis?
 • Multiplattform – kryptohandelsboten kan handla på flera börser eftersom den är ansluten till dem och håller ett enda allmänt konto. Som ett resultat hittar den mer tilltalande priserbjudanden och skapar en arbitragemöjlighet.
 • Du kan använda DMS för att skapa automatiserade uppgifter, t.ex. att utföra aviseringar på ett visst datum och en viss tid för varje anställd eller skicka e-post om särskilda händelser. Du kan också skicka e-postmeddelanden till kunder, varna dem via Telegram eller e-post
 • Marknadsanalys – insamling av uppgifter från olika källor om ett urval av tillgångar och sammanställning av dessa i en databas. Exakt registrering och enkel visning av uppgifterna i ett användarvänligt format. Använda maskininlärning för att beräkna prisförändringar.

Principer för drift

Vad är robotar för kryptohandel?
De grundläggande principerna för reglering av kryptotillgångar

För att få bästa möjliga respons från programmet och minimera driftstopp rekommenderas att det körs på en dedikerad server (VPS).

Ett exempel på att använda en färdig bot för att handla kryptovaluta: du måste först registrera dig på webbplatsen för robotens utvecklare, välja en plan, betala och ladda ner programvaran. Installera den på en server som hyrs av dig.

För att få API-nyckeln, gå till börsens personliga kontor och få tillgång till operationer för kryptohandelsboten. Du kan förhindra insättningar och uttag från ditt konto för att säkerställa att dina digitala tillgångar förblir säkra. Boten får endast köpa och sälja tillgångar inom användarprofilen.

Typer av bots för kryptovalutabörser
Vilken är den mest framgångsrika tradingboten?

Genom att använda ett gränssnitt som i allmänhet är lätt att använda, även för dem utan erfarenhet, kan du ställa in kryptoboten med ditt önskade beteendescenario. Tjänsten tillhandahåller vanligtvis handelssituationer eller tillåter användare att skapa sina egna.

Vissa företag tillhandahåller helautomatiska handelsrobotar för kryptovalutor – de använder artificiell intelligens eller härmar topphandlarnas strategier, så att du inte behöver uppfinna något själv.

Det finns flera sätt att leverera tjänster:

Typer av bots för kryptovalutabörser

För- och nackdelar med kryptobotar. krypto trading bot för rock trading
Vad är bots för handel med kryptovalutor?
 • Det finns inga återkommande kostnader. – En engångsbetalning för full funktionalitet och ytterligare uppdateringar.
 • Abonnemang är i allmänhet kostnadsbesparande engångsköp med några få undantag. Månadsvis eller årlig avbetalning är två av de många typer av abonnemang som du kan välja mellan. Du kan hyra en bot i bara en månad och kontrollera om den uppfyller dina behov innan du bestämmer dig för att köpa den – i så fall skulle det vara mer lukrativt att köpa den i förskott för ett helt år.
 • Även om kryptobotar med gratis utbyte inte är lika starkt utvecklade av skaparna, kan du fortfarande använda programvara med öppen källkod som har godkänts och backats upp av samhället. Med detta sagt kan vissa funktioner vara begränsade när det gäller kvantitet eller varaktighet. Dessutom kommer annonser att visas när du använder den här versionen – om du vill ha obegränsad tillgång till alla funktioner utan några begränsningar alls är det bäst att investera i deras “Premium” -erbjudande!
 • Individuell – Handelsrobotar har blivit populära bland professionella handlare för att automatisera tråkiga aktiviteter och hitta verktyg för handelssessioner. Används oftare i halvautomatiskt läge och skapas av handelsstrategi och stil för att utföra uppgifterna för en specifik handlare.

Tradingbots för kryptovalutabörser är ett hett ämne på marknaden.

Typer av bots för kryptovalutabörser
Du kan välja ett program efter målkapacitet baserat på dina resurser och mål.

Marknadsskapande

Hur gör marknadsgaranter vinst?

Market makers kompenseras för sina små variationer i köp- och säljorder. Att göra dessa transaktioner manuellt är helt enkelt orealistiskt, och högfrekventa robotar kan utföra dem 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Denna typ av transaktion passar inte alla, men den är idealisk för handlare som har mycket kontanter eller särskilda servicekrav (rabatter eller 0% på transaktioner).

Handel på olika börser för att minimera risken.

Varje kryptobörs har sina egna regler för insättning och uttag av fiat, handelsvolym och erbjudandenivå. Arbitrage-kryptobotar för kryptovalutabörser letar efter fickor med ouppfylld likviditet och tjänar pengar på prisskillnaden. Det behöver inte ens flytta mynt från en börs till en annan; botten använder API: er för att ansluta till flera plattformar samtidigt.

De bästa robotarna för utbyte av kryptovalutor
Hur man minskar risken med aktieinvesteringar

Ombalansering av portföljen

Användaren kan välja önskade branscher (t.ex. Smart Contracts, DeFi, NFT eller Storage) eller specifika kryptovalutor för att få bot att diversifiera investeringsportföljen automatiskt eller halvautomatiskt. AI:n hittar sätt att minimera investeringsriskerna och samtidigt förbättra vinsterna. Transaktioner kan förekomma sällan. På grund av HODL-ing minskar kryptoboten mängden orealiserad vinst som ett resultat av minskad volatilitet, vilket bara lämnar den långsiktiga innehavaren med en starkare position.

Handel som baseras på teknisk analys

Den mest populära kryptohandelsboten är den som gör allt detta. De analyserar och prognostiserar marknadsfluktuationer baserat på en mängd olika kriterier, inklusive historisk och beräknad volatilitet, handelsvolym, konkurrenskorrelation och till och med nyheter och tweets.

För- och nackdelar med att anställa
Principer för verksamheten crypto bot

Denna programvara erbjuder mer än dess avsedda kapacitet och öppnar upp en värld av möjligheter för användarna att utforska. När programmet utsätts för ett specifikt marknadsmönster använder det komplexa algoritmer och tekniker för bearbetning av naturligt språk, som grammatikkontroll och meningstaggning, för att identifiera finansiella handelsmöjligheter som är tillgängliga via prisfluktuationer i marknadsdata i realtid. Programmets tillverkare hävdar att det kan förutsäga marknadsrörelser med en noggrannhet på upp till 90%.

För- och nackdelar med att anställa

Är handelsrobotar bra?
Fördelar och nackdelar med handelsbots

Följande är nackdelarna med ett poolstaket:

❌ Det är inte en “trollstav”. bästa kryptohandel bot ge användarna information om riskerna med att förlora pengar.

❌ Den är fortfarande beroende av mänskliga fel, och det är nödvändigt att anpassa tekniker och övervakning. Först och främst kan ingen marknad förutsägas exakt i absoluta termer.

❌Den kan förbise vad din hungerkänsla signalerar till dig.

❌ Det finns alltid en risk för ett datorhaveri eller en hackerattack.

Följande är fördelarna med att använda en webbplats:

Tradingbots för kryptovalutabörser är ett hett ämne på marknaden.
Typer av bots för kryptovalutabörser


✅ Utför alla de rutinaktiviteter som en handlare måste utföra manuellt.

✅ Denna internationella onlinemäklare, licensierad i USA och med långt över 1 000 handlare på sin plattform, sover aldrig – den fungerar 24/7 utan helguppehåll. Handeln utförs noggrant med hjälp av algoritmer snarare än att förlita sig enbart på känslor eller intuitioner.

✅ Du kan samtidigt utföra olika tillvägagångssätt, hantera många portföljer och komma ihåg “allt”.

✅ Snabba, exakta analytiska beräkningar av trender och rörelser på kryptovalutamarknaden.

De bästa robotarna för utbyte av kryptovalutor

Haasbot

Marknadsskapande
Kort översikt över HAASonline Trading Bot

Installationen tar bara några minuter istället för timmar, och den erbjuder den mest sofistikerade automatiserade bästa trading bot för bitcoin exchange.

Open Source Team är en grupp utvecklare som har tagit på sig att ge bästa möjliga handelsupplevelse med sitt speciella märke av bots.

Användningen av Bitcoin-bankomater i USA håller snabbt på att komma ikapp de som finns på andra mogna marknader. Med över två dussin kryptovalutor tillgängliga för köp inom våra gränser är det tydligt att många konsumenter här vill utnyttja denna möjlighet. Dessa maskiner är inte bara kompatibla med Windows-, Mac- och Linux-system, utan de utökar också sin räckvidd ytterligare. När dessa tekniker blir vanligare i Amerikas artärer och vener av handel – väntar en revolution på oss alla!

Handel på olika börser för att minimera risken
Fungerar handelsrobotar?

Bot för kryptohandel Reddit

 • Binance (plus USA och terminer)
 • Bitstämpel
 • Ionomi
 • Kraken (plus terminer)
 • KuCoin
 • Bitpanda Pro
 • Bitmex
 • CEX.io
 • Coinbase Pro
 • Bitfinex
 • Bittrex
 • Bybit
 • GEMINI
 • HitBTC
 • Huobi
 • Deribit
 • FTX
 • OKCoin
 • OKEX (plus terminer)
 • Poloniex

Quintus de Haas, Josh Becker, Rustim Rhoda, Reynaldo Rivera och Jeff Vernon är hjärnorna bakom Diggity Dogs. Det lanserades 2014 och leds av en grupp bestående av Stefan de Haas, Quintus de Haas, Josh Becker och Rustim Rhoda.

Enligt de villkor som presenteras när en användare registrerar sig för HaasOnline anses programvaran vara i Belize.

För- och nackdelar med kryptobotar. krypto trading bot för rock trading
Alla varor måste ha konkurrenskraftiga priser på den lokala marknaden.
 • Nybörjare (från 0.005 BTC per månad till 0.011 BTC per år)
 • Grundläggande (0,007 BTC per månad till 0,02 BTC per år)
 • Avancerat (från 0,012 BTC per månad till 0,033 BTC per år)

Det minimala alternativet är det mest prisvärda, med nästan alla funktioner utom den visuella redigeraren tillgängliga. Advanced låter dig gå så långt som du vill (först och främst antalet bots).

Cryptohopper Algotrading plattform granskning

CryptoHoper

De bästa robotarna för utbyte av kryptovalutor
Erbjuder automatisering av handeln och att ta bort känslorna från ekvationen.

“Designer” trading strategier Arbitrage Trading på Designated Market Maker “Designer” trading taktik Social trading n Gratis och betalda signaler 100+ Cryptocurrencies Backtesting och Simulator Kontroll från PC, laptop eller smartphone

CryptoHopper är en kryptovalutamäklare som gör det möjligt för användare att handla krypto med varandra. Det har över tre miljoner registrerade användare och över 300,000 XNUMX handlare som använder det. Med CryptoHopper kan du ansluta till börser och växla kryptovalutor med andra.

 • Binance (plus USA)
 • Bitpanda Pro
 • Bitvavo
 • Coinbase Pro
 • Bitfinex
 • Huobi
 • KuCoin
 • OKEX
 • Bittrex
 • Kraken
 • Poloniex
 • HitBTC

Cryptohopper BV, en startup baserad i Nederländerna, grundades i juli 2017. Företagets registrerade adress är Amsterdam. Cryptohopper BV är ett företag beläget i Nederländerna med kontor i Amsterdam.

Standard- och premiumplanerna ger tillgång till 80-200 kryptokontraktspositioner, med möjlighet till 50 olika kryptovalutor. Marknadsarbitrage, market making och att få signaler på alla tillgångar är alla möjliga med avancerade paket.

Cryptotrader app för handel online
Granskning av Cryptotrader-plattformen

Kryptotrader

Du kan antingen skapa din egen bot eller hyra en som redan har skapats. Cryptotrader erbjuder ett revolutionerande algoritmiskt handelssystem utan förvaring för att underlätta Bitcoin och andra kryptovalutor. Det har utvecklat över 10 000 strategier och genomfört 5 miljoner backtests hittills.

Vi erbjuder automatiserade, skalbara handelsrobotar samt en molnbaserad lösning som inte kräver att du hyr din egen VPS. Strategimarknadsplatser Backtesting Realtidsmeddelanden via e-post eller SMS Möjligheten att länka till börser:

 • Coinbase
 • Kraken
 • Huobi
 • Bitfinex
 • Bitstämpel
 • OKCoin
 • Binance
 • Bittrex
 • Poloniex

Algocraft Ltd:s laglighet bekräftas av domstolen. Gatuadressen Oorsprongpark 12, 3581 ET Utrecht, Holland, visas också på webbplatsen.

Bitsgap
Hur man kör en handelsrobot på Bitsgap

Bitsgap

Bitsgap erbjuder en one-stop-shop för hantering av kryptovalutainvesteringar, med allt du behöver för att handla, robotar, signaler, portfölj, arbitrage och till och med ett demokonto.

I takt med att kryptovalutor fortsätter att göra avtryck i världen blir dess underliggande teknik – blockkedjan – alltmer känd. Miljontals människor upptäcker nu de många potentiella användningsområdena för detta revolutionerande system.

Med Bitsgap kan du skapa robotar för handel med alla typer av order: Marknad, Limit, Stop Loss, Stop Limit, Take Profit och Shadow. Ansluter till 25+ kryptovalutabörser och fungerar med alla typer av order: Marknad, Limit, Stop Loss, Stop Limit, Take Profit

Bitsgap bot för handel med bitcoins och andra kryptovalutor
Bitsgap
 • Binance
 • Huobi
 • Kraken
 • Coinbase Pro
 • OKex
 • KuCoin
 • Bittrex
 • HitBTC
 • FTX
 • Bitfinex
 • Poloniex
 • Bitstämpel
 • CEX.io
 • Coinbene
 • ZB.com
 • GEMINI
 • Gate.io
 • Vätska
 • LBANK.info
 • bot trader för rock trading
 • EXMO
 • Bit-Z
 • Bithumb
 • Bibox

e-fakturatjänsten är registrerad i Tallinn, Estland, under registreringsnumret 14004763. Företaget bakom är co. Skaparna är en grupp handlare och proffs på kryptovalutamarknaden (Maxim Kalmykov, Dmitry Losh, Sergey Verbitsky, Evgeny Avdeev, Anatoly Girenko, Ervin Koudjia).

Axion Crypto Kraftfull plattform för handel med krypto

Axion Crypto (apex trading bot)

Axion krypto trading bot reddit
Axion krypto trading bot reddit

En plattform för automatiserad handel med kryptovalutor utan begränsningar. Allt du behöver i en instrumentpanel. Handel är tänkt att vara enkel med Axion.

Inga gränser, inga restriktioner. Axion-skriptet är unikt. Hundratals indikatorer (SRSI, PSAR, MACD, IC, RSI, MFI) Hybridstrategier är tillgängliga upp till 75 aktiva positioner samtidigt. Forecast Market Social hub är ett valfritt tillägg mot en avgift. Spot-, marginal- och terminshandel är alla möjliga med Axion.

 • Binance (plus USA)
 • KuCoin
 • Kraken
 • FTX
 • Coinbase
 • Bittrex
 • ByBit

Skylit är ett privatägt företag baserat i Storbritannien som erbjuder verktyg för handel med kryptovalutor. Företagets registreringsnummer är 09757060. Projektet registrerades 2015 som Skylit Limited (Apex Trader Software Limited) i London, England. Webbplatsen misslyckas med att tillhandahålla någon information om ägarna till detta företag.

revenuebot trading bot automatiserad bot som kommer att handla olika kryptovalutor
Vad är intäkter annat än en trading bot

IntäkterBOT

Utformad för att dra nytta av kryptovalutautbytestransaktioner. I några få steg tillhandahåller utvecklarna 24/7-hjälp och snabb anslutning.

Det spelar ingen roll om investeringen är individuell eller företagsinriktad; det viktiga är att dina inköp är skyddade. Med molnbaserade handelstjänster kan du kombinera flera order från olika användare till en enda grupporder, som sedan sprids över flera molnservrar på ett round-robin sätt. För framgångsrik arbitrage måste du följa följande protokoll: skapa ett konto hos handelsroboten, autentisera din identitet och sätt in pengar för handel. Handelsroboten kommer sedan automatiskt att placera order för din räkning.

 • Binance (plus terminer)
 • Poloniex
 • KuCoin
 • Bitmax
 • Kraken
 • HitBTC
 • EXMO
 • FTX
 • OKex
 • Cex.io
 • Bitfinex
 • Bittrex

Under 2018 gjorde företaget sin debut på marknaden utan några uppgifter om sina utvecklare eller bostadsort. Webbplatsen saknar helt information om var de är baserade och vem som exakt driver denna verksamhet.

Bot får 20 % av vinsten varje månad tills den har tjänat 50 USD.

IntäkterBOT
Avgiften dras från ett separat konto (du måste fylla på det på webbplatsen)

Konton i efterskott utan provision som krediterats i mer än 3 dagar tas bort.

Majoriteten av DEX växlare är litecoins. De kallas också för pharming och multisig, etc.

Majoriteten av DEX växlare är litecoins. De kallas också för pharming och multisig, etc.

Eftersom likviditeten tillhandahålls av användare, skapare och utvecklare i decentraliserade börser, ger de helt enkelt alla vinster till dem eftersom de äger tokens. Beroende på din bidragsnivå kan du få en provision från 0.05% till 1% för varje transaktion du gör! Dessutom finns det olika incitament för att generera LP (10% till 30% APY), och du kan satsa dina tokens för att tjäna mer.

Smarta kontrakt används av DEX-plattformar. Placering av medel och uttag av belöningar är helt automatiserade. I vissa avseenden är detta en tradingbot för en ny generation av börser (market maker). I det här fallet kallas den automatiserad market maker (AMM).

Titta på DeFi-projekt, försök att erbjuda likviditet och sätt dina LP-tokens i jordbruk för att uppleva fördelarna med DEX-börser.

Majoriteten av DEX-växlarna är litecoins. De kallas också för pharming och multisig, etc.
Defi med multi-signatur

Tillbakadragande

En ovärderlig resurs för alla investerare, kryptovalutautbytesbots är en viktig tillgång att ha.

Nybörjare kan experimentera med social trading och använda någon annans färdiga plan för att öka sina pengar. Cloud-bots behöver inte driva sin egen server eftersom alla transaktioner sker på en vanlig dashboard-webbplats. Det finns ingen risk att den felaktiga bot kommer att ta ut kryptovaluta eftersom API-nyckeln endast ges handelsrättigheter och det finns ingen risk för den hackade bot.

Privata investerare kan lättare diversifiera sina innehav samtidigt som de får användbara signaler. AI (i synnerhet en maskininlärande bot) känner igen trendförändringar snabbare och kan förhindra en nedgång.

Professionella användare har allt de behöver för framgångsrik marknadsbearbetning och teknisk analys utan att behöva spendera en förmögenhet. För några hundra dollar kan man köpa en färdig lösning med enastående assistans.

Vissa robotar för handel med kryptovalutor är gratis att prova under en begränsad tid. Registrera dig för en 7-dagars provperiod och testa den på ett demokonto för att se om det är värt att använda automatiserade handelssystem.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter