7 effektiva sätt att tjäna pengar med kryptovalutor

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

⚡️ Är det möjligt att förlora pengar på att låna kryptovaluta?

Även om du förblir ägare till din kryptovaluta som används som säkerhet fråntas du vissa rättigheter, som att handla med den eller använda den för transaktioner. Om värdet på dina digitala tillgångar sjunker avsevärt kan du dessutom bli skyldig mycket mer än vad som ursprungligen lånades ut till dig, även om du inte betalar tillbaka lånet i sin helhet.

⚡️ Är utlåning säkrare än vadslagning?

Staking skyddar nätet, men utlåning gör det möjligt för investerare att passivt få intresse genom att låta dem handla mer effektivt. Flera DeFi- eller decentraliserade finansföretag ger möjlighet att låna din kryptovaluta och bli intresserad.

⚡️ Hur diversifierar du din kryptovaluta?

Häritcoin för sina ansträngni är några av de mest potenta taktikerna för kryptodiversifiering:
Det är en typ av kryptovaluta. Det är en typisk diversifieringsstrategi på grund av dess grundläggande struktur.
efter bransch
Diversifiera efter tid
Diversifiera efter geografi
Använd alternativ
Analytisk metod

⚡️ Hur fungerar kryptovalutor?

Inom krypto är airdrop en marknadsföringsteknik som används av blockkedjebaserade företag för att uppmuntra människor att använda deras plattform. Det innebär att man ger bort gratis mynt eller tokens till konsumenter med offentliga kryptovalutaplånböcker för att marknadsföra en ny virtuell valuta.

⚡️ Vad är det bästa sättet att spåra kryptovalutor?

CoinTracker är en värdeövervakare för kryptovalutaportföljer med Ledger- och Trezor-plånböcker och 300 kryptobörser. Den inkluderar även populära kryptobörser som Coinbase, Binance och eToro.

Kryptodividend – framtiden för passiv inkomst

En Bitcoin-investerare som satsade 19 000 dollar på kryptovalutan när den var som högst i januari 2018 fick se sin investering falla med 75-80 % när han försökte sälja den. Men tålamod lönar sig, och efter ett uppehåll på tre år tredubblade han sina pengar.

Sedan dess har människor i allt högre grad dragits till och investerat i kryptovalutamarknaden. Cryptominati Capital säger: “Kryptomarknaden lockar investerare, entreprenörer och individer som vill investera och skapa nya projekt.”

Men så är det inte längre. Det är inte längre lika enkelt som förr, men ett lugnt uppförande och analytiskt tänkande kommer fortfarande att ge vinst. Kryptovalutamarknaden har nu förvandlats till en turbulent vilda västern, med unika element som kan orsaka betydande svängningar i värdet.

I den här bloggen lär du dig vad Crypto är och hur du tjänar pengar på dem utan att ta mer risk än standardmetoder.

Vad är en kryptovaluta?

Vad är en kryptovaluta? pengar med kryptovalutor
Var lagras de privata nycklarna i en cold wallet?

Att investera i den revolutionerande världen av kryptovalutor erbjuder oändliga möjligheter med många digitala mynt att välja mellan. Med blockkedjebaserade valutor som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple och Cardano, som snabbt får fäste i den globala onlinesfären, blir kryptovalutor ett alltmer attraktivt alternativ för säkra och effektiva decentraliserade digitala betalningar.

Bitcoin är en banbrytande och revolutionerande kryptovaluta som bygger på en innovativ blockkedjeplattform. Till skillnad från fysisk valuta finns det inte två likadana bitcoins, eftersom varje mynt drivs av en unik blockkedja och inte kan förfalskas eller användas två gånger. Detta digitala penningsystem fungerar med tusentals datorer som är anslutna till ett ostoppbart nätverk – så att användarna kan göra transaktioner på ett säkert sätt och samtidigt få belöningar i Bitcoin för sina ansträngningar.

Arbetsintyg: vad är det?
pengar med kryptovalutor

Datorer arbetar outtröttligt för att utvinna nya mynt genom att dechiffrera komplexa matematiska problem, vilket verifierar alla transaktioner på blockkedjan.

Kryptovaluta är en investering som gör det möjligt för hela webbplatser att spåra värdet av en enda bitcoin. Människor kan använda den för sina inköp och investera i en kryptovaluta som tillhandahåller kompletta spårningssystem för webbplatser.

Bangkok, Thailand – 1 juli 2021: Kryptovaluta på Binance trading app, Bitcoin BTC med altcoin digitalt mynt kryptovaluta, BNB, Ethereum, Dogecoin, Cardano, defi p2p decentraliserad fintech-marknad

Com, Coinbase, Coinmarketcap och BlockFi förväntar sig att öka värdet på sina investeringar genom att omvandla dollar till kryptovaluta, precis som investerare gör i aktier.

Hur man undviker bedrägerier med kryptovalutor
Investeringar Lång sikt vs Kort sikt: För- och nackdelar

Din inkomst för det föregående skatteåret kommer från Bitcoin-kontanter eller andra kryptovalutor. Eventuella kryptovalutavinster är undantagna från beskattning om du tjänar mindre än 40 000 USD per år. Intäkter mellan 441 150 USD och 464 850 USD kommer att omfattas av en inkomstskattesats på 15%; alla belopp över det senare är dock föremål för en ökad beskattning på 20%.

När ett stort företag går med på att acceptera Crypto som betalningsmetod kan värdet på kryptovalutor stiga. När miningprocedurer ändras, eller kändisar som Elon Musk hyllar vissa kryptotillgångar, kan affären växa. När efterfrågan ökar och utbudet begränsas kan den också stiga i värde. Mining kommer att avslutas när det finns 21 miljoner bitcoins, vilket beräknas inträffa 2040.

Vad är Crypto Airdrops och hur fungerar de? pengar med kryptovalutor
Vad händer med bitcoins om de blir 21 miljoner?

Om ett företag slutar godkänna kryptovalutor som betalningsmedel eller om horder av människor samtidigt försöker avyttra sina innehav kan priset på dessa digitala tillgångar sjunka.

Är du nyfiken på världen av dollar och kryptovalutor? Här är några tips för att komma igång med din resa till denna gåtfulla marknad.

 • Att förvara kryptovalutor i en mjukvaruplånbok är jämförbart med att förvara pengar i en fysisk plånbok. Där finns de, tillgängliga och redo att användas.
 •  I likhet med att sätta in pengar på ett sparkonto görs insättning av krypto i ett sparprotokoll genom att överföra det till plattformen. Ett sparprotokoll, precis som banker, betalar dig ränta för att använda det.
 •  Att behålla kryptovaluta och låna den från dig själv liknar att sätta in pengar på ett pensionskonto eller få ett lån.
 •  Liksom handel med aktier på en börs fungerar transaktioner med tokens på kryptovalutaplattformar enligt samma principer. Blockkedjor och utbytesprotokoll liknar företag, som kallas “program”.

Du behöver Crypto för att köpa, handla och behålla kryptovalutor.

Du behöver Crypto för att köpa, handla och behålla kryptovalutor. pengar med kryptovalutor
Hur fungerar en kall kryptoplånbok?

Du behöver någonstans att förvara dina kryptovalutor – en plånbok. För säker förvaring av dina kryptovalutor kan du överväga antingen en mjukvaruplånbok, som en app för din enhet, eller en hårdvaruplånbok, som fungerar på samma sätt som ett USB-minne.

 • Om du tappar bort din telefon är de flesta mjukvaruplånböcker, eller “Hot Wallets”, enkla att återställa.
 •  Hårdvaruplånböcker, även kallade “kalla plånböcker”, är svåra att återskapa om du förlorar dem.

Programvaruplånböcker är snabbare och enklare att handla med eller spendera på kryptovalutor än deras fysiska motsvarigheter. De kan dock utsättas för onlineangrepp som kan leda till förlust av pengar. Offline-hårdvaruplånböcker kan inte hackas, men det finns alltid en risk att förlora eller stjäla dem, precis som alla andra äkta plånböcker.

Följ dessa steg för att installera ditt Binance-konto: n1.Välj noggrant den ETH-plånbok du vill använda och registrera dess adress och andra nödvändiga säkerhetsinstruktioner så att du kan garantera säker åtkomst om din dator någonsin försvinner eller blir stulen.

handelsstrategi för köp av krypto
Hur installerar jag Binance-appen?
 • Ladda ner plånboksappen
 •  Skapa ett konto
 •  Få snabb verifiering
 •  Överföra eller sätta in pengar från ditt bankkonto till din kryptovalutaplånbok

Det är den mest effektiva metoden för att komma igång med att köpa och handla kryptovalutor. Plånbokstillgångar är sårbara eftersom börsen driver dem. Det är förmodligen inte värt att hacka sig in på stora börser för att komma åt tusentals plånböcker. I jämförelse är det mycket mer tilltalande för cyberbrottslingar att hacka sig in på en individs bankkonto.

Expertråd: hur man investerar i krypto utan att bli bränd.

Expertråd: hur man investerar i krypto utan att bli bränd.
Hur man undviker att gå i konkurs på kryptovaluta

Att ta steget till att investera kan vara en skrämmande möjlighet. Men ingen är mer osäker än kryptovalutor. Men trots sin högriskstatus är den digitala valutan fortfarande överväldigande populär bland investerare.

Utbyte av forskningsresultat.

Lär dig mer om kryptovalutabörser innan du investerar en enda dollar. Dessa plattformar gör det möjligt för dig att köpa och sälja kryptovalutor. Med över 500 alternativ erbjuder Bitcoin.com många börser för dig att välja mellan! Innan du tar några steg är det viktigt att utföra din due diligence noggrant. Det innebär att undersöka ämnet i detalj, få insikt från dem som redan använder den specifika produkten eller tjänsten och rådgöra med en branschexpert. Olika telegramgrupper ger också råd om att komma igång på kryptomarknaden.

Hur man blir en framgångsrik handlare
Expertis: Du måste ha kunskap om hur du lagrar din digitala valuta på lämpligt sätt.

 När du förvärvar kryptovalutor måste du behålla dem. Du kan använda en kryptovalutaplånbok för att fylla på på en börs eller i en digital “plånbok” (en av de kryptovalutaplånböcker som beskrivs i bloggen). Olika plånböcker erbjuder unika funktioner och säkerhetsåtgärder, från eleganta läderplånböcker till plånböcker med hårt skal. Att välja rätt plånbok för dina behov kan kräva en del efterforskningar, eftersom varje plånbok har sina egna funktioner, tekniska krav och säkerhetsstandarder. Innan du investerar bör du göra efterforskningar om vilken plånbok som är bäst för dig.

Diversifiera dina tillgångar.
Hur man säkrar investeringar i kryptovalutor

Diversifiera dina tillgångar.

Diversifiering är viktigt i alla framgångsrika investeringsstrategier, och det är också sant med bitcoin-investeringar. Låt dig inte frestas att investera din förmögenhet i Bitcoin-nätverket bara för att det har fått lite berömmelse. Det finns många alternativ; därför kan det vara lysande att sprida din investering över flera digitala valutor.

Förbered er på stora förändringar.

Kryptovalutamarknaden är ökänt oförutsägbar, så du måste räkna med möjligheten till både toppar och dalar. Priset varierar mycket. Att ge sig in i kryptovalutornas värld kan vara en berikande upplevelse, men det kan finnas bättre alternativ om du håller koll på dina investeringar och värnar om ditt mentala välbefinnande.

På senare tid har Bitcoin, Ether och andra digitala tillgångar skapat rubriker överallt. Trots sina banbrytande framsteg är kryptovalutor fortfarande i sin linda. Det kan vara svårt att investera i något nytt, så var beredd. Om du funderar på att investera, börja med research och en konservativ investeringsstrategi.

7 strategier: Hur man tjänar pengar med kryptovaluta

Utlåning/Lån.

7 strategier: Hur man tjänar pengar med kryptovaluta
Låna och låna ut kryptovaluta

Börja med kryptovalutalån för att tjäna extra pengar på dina kryptoinvesteringar. Kryptovalutalån består av låntagare och långivare, samt avtal mellan dem. Nexo, SALT Lending, BlockFi, Oasis och Celsius är populära kryptovalutabörser som erbjuder denna tjänst.

Kryptovalutalån innebär avtal där låntagare ställer sina kryptotillgångar som säkerhet, långivare accepterar villkoren och erbjuder kontanter eller andra kryptovalutor, och låntagare går med på att betala ränta.

I de flesta fall är låntagare och långivare i kryptovalutalån privatpersoner snarare än företag som banker. Slutsatsen är att kryptovalutor är grunden för lån och ofta används som säkerhet eller den primära källan till lånat värde.

Traditionellt köp och innehav

Traditionellt köp och innehav
Jämförelse mellan kortfristiga och långfristiga investeringar

Människor är tillräckligt självsäkra för att ta risker, som att generera pengar från kryptovaluta. Det innebär att du skaffar dig valfria kryptotillgångar på en kryptovalutabörs och köper ytterligare när priserna faller, även känt som “att köpa på nedgången”.

Efter några månader eller år kan ägaren sälja tillgången till ett pris som är högre än inköpspriset, vilket resulterar i en betydande total vinst.

Varför faller chia-myntet?
Vad är Chia Coin?

Medan nyare kryptovalutor, som Chia, är mottagliga för spekulativa prisfluktuationer på grund av hypen, stiger och faller kraftfulla, välkända kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum och Bitcoin dagligen. När vi tittar på diagrammet över året har dessa mynt upprätthållit en uppåtgående trend. Å andra sidan har nya mynt som Chia haft stora toppar och nedgångar i pris.

Handel

Trading är en strategi som utnyttjar aktuella marknadsförhållanden, medan investering är en köp-och-behåll-strategi för långsiktig vinst.

Kryptovalutamarknaden är en volatil plats. Med andra ord kan värdet på tillgångar snabbt öka eller minska inom en kort tidsram.

Börja låna kryptovaluta för att tjäna extra pengar
Vad är kryptohandel och hur kan man tjäna pengar på det?

Du behöver lämpliga tekniska och analytiska färdigheter för att bli en framgångsrik trader. Du måste granska marknadsdiagrammen för noterade tillgångar för att kunna göra korrekta förutsägelser om prisuppgångar och prisnedgångar.

Oavsett om du förväntar dig att en tillgångs värde kommer att öka eller sjunka, kan du köpa eller handla kryptovaluta för att tjäna pengar på det. Det innebär att du kan tjäna pengar oavsett om priset stiger eller faller.

Här är några av de bästa taktikerna som kan hjälpa dig att optimera dina intäkter och öka lönsamheten.

Det finns olika metoder för att minska riskerna i samband med handel med kryptovalutor. Letar du efter sätt att optimera din handelsmetodik? Då behöver du inte leta längre!

Hur man förvarar virtuell valuta
Handelsstrategier och hur man använder dem
 • Utöka dina handelshorisonter. Olika valutor hjälper dig att minska den dagliga risk som är förknippad med en specifik kryptovaluta.
 •  För att minska handelskostnaderna bör du välja en säker börs med låga avgifter.
 •  Håll ett öga på din handelstid. Gör en tidsplan för dig själv och håll dig till den.
 •  Håll dig uppdaterad genom att följa nyheter och utveckling inom kryptovaluta.
 •  Teknisk analys använder diagram för att utvärdera en akties pris och volatilitet. Tekniska indikatorer hjälper dig att motivera varje transaktion.
 •  Sätt stoppförluster för varje transaktion. Använd en förlustkvot på 2:1 som utgångspunkt.

Eftersom den energi som krävs för att driva en PoW-blockkedja är exceptionellt hög har vissa blockkedjor utvecklat en till synes bättre verifieringsalgoritm som kallas Proof of Stake (PoS). Istället för att använda energi och hårdvara för att lösa komplexa kryptografiska pussel, tvingar PoS-algoritmen användare att blockera (staking) sina tokens för att verifiera Crypto.

Staking blockerar digitala tillgångar som fungerar som validerare i ett decentraliserat kryptografiskt nätverk för att säkerställa nätverkets integritet, säkerhet och kontinuitet. Intressenter skyddar sina investeringar genom att fungera som noder och block för validering. Nyskapad kryptovaluta används för att ge intressenterna incitament att skydda nätverket. De får denna kryptovaluta som betalning.

 • Fördelar: Detta är ett billigare sätt att få pengar från kryptovalutor.
 •  Nackdelar: Prisfluktuationer utgör den största faran.

Luftdroppar

Så investerar du i kryptovalutor utan att gå omkull
tjäna pengar på krypto

Av alla sätt att få gratis kryptovaluta utgör airdrops den högsta risken. Det är mer än du tror att det är värt för de flesta investerare. Utvecklare kör airdrops när de behöver stöd för nya kryptovalutor. Kort sagt, de ger dig ett gratis mynt att försöka adoptera.

Du kan enkelt hålla dig uppdaterad om alla airdrop-projekt genom att undersöka dem på nätet. Användare annonserar ofta om dem på företagets webbplats, sociala medier och andra kryptonyhetssajter.

Det är viktigt att vara försiktig med alla nya kryptovalutaprojekt. Hackare använder sig av utbredda bedrägerier som falska airdrop och ICO (Initial Coin Offering). Många luftbubbelmynt är bara värda lite som ett investeringsvalv. Experter rekommenderar nykomlingar att hålla sig till välkända kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum, främst för att de har ett mer stabilt pris.

Hur man börjar handla med krypto
Hur förhindrar man bedrägerier med kryptovalutor?

Se upp för nätfiskebedrägerier. Lämna inte ut dina personuppgifter eller adressen till din kryptoplånbok till någon.

Airdrops befriar dig inte från federal inkomstskatt. Alla kryptovalutor som tas emot via airdrops är också skattepliktiga. IRS kräver att du registrerar det verkliga marknadsvärdet per registreringsdatumet i den distribuerade liggaren (i de flesta fall när du tar emot airdrops från digitala plånböcker).

Gruvdrift

För att köpa behöver du en kryptovalutaplånbok.
Vad är mining, PoW, PoS

Mining är en grundläggande del av konsensusprotokollet Proof-of-Work, och det är ett av de tidigaste sätten att tjäna pengar på kryptovalutor. Det verifierar transaktioner och försvarar PoW-nätverket genom mining. Miners får nya coins för att utföra dessa funktioner med varje block.

Från början kunde man utvinna Bitcoin med en stationär dator, men numera måste man köpa dyra ASIC-kretsar (Application-Specific Integrated Circuits).

Att köra en kontrollernod är också till hjälp för att hålla nätverket igång. En kontrollernod är en plånbok som stöder en kopia av hela nätverket.

På grund av sina höga kostnader och tekniska krav kräver båda teknikerna en betydande initial och kontinuerlig investering baserad på teknisk expertis.

Utdelningar

Varför krypto stiger i värde tjäna pengar på krypto
Avkastningen på kryptovalutor med utdelning

En annan metod för att dra nytta av dina kryptofonder är att få utdelning. Du förstår förmodligen tips om du någonsin har investerat i aktier eller obligationer. Said en bonus är en liten kontantbetalning till aktieägarna. Företaget gör en vinst under kvartalet eller året och delar intäkterna med sina aktieägare som utdelning.

Även om du kommer att se en flodvåg av utdelningar komma in på ditt konto om du har en stor balansräkning, kan det vara en metod för att generera pengar med den kryptovaluta du redan äger. Innan du fattar detta beslut måste du dock undersöka vilka kryptovalutor som betalar utdelning och om de är värda det.

Decred, NAVCoin, Reddcoin, VeChain, NEO och deras årliga utdelningar är i allmänhet några krypton som betalar ut i ytterligare mynt (eller tokens). Som ett resultat skiljer sig kryptovalutautdelningar från aktieutdelningar eftersom de levererar extra tokens istället för kontanter.

Spela dina favoritspel och få belöningar i kryptovaluta
Spela dina favoritspel och få belöningar i kryptovaluta

Spela dina favoritspel och få belöningar i kryptovaluta

Spelentusiaster kan utnyttja kryptovalutor för att generera vinster. Det kanske är en överraskning, men marknaden för kryptospel som går att spela för att tjäna pengar värderas nu till miljarder dollar. Många variationer och typer finns inom detta utrymme; Decentraland är dock ett av de bästa kryptospelen att överväga att spela. Kort sagt är Decentraland en onlinevärld där spelare kan bygga sina avatarer, chatta med andra och köpa mark. Den unika NFT (icke-fungibel token) representerar marken du köper, så att du kan göra alla fastighetsprojekt du väljer.

Därefter kan du sälja din NFT på den öppna marknaden. Även om det kan verka otroligt, har vissa markområden i Decentraland sålts för miljoner nyligen. Genom att investera tidigt kan du köpa en NFT medan priset är lågt.

Vad är bäst, långsiktiga eller kortsiktiga investeringar?

Vad är bäst, långsiktiga eller kortsiktiga investeringar?
Är det värt att göra kortsiktiga investeringar?

Långsiktiga investeringar innebär strategier som syftar till att ge en hållbar och stabil avkastning under en längre tid, vanligtvis mer än ett år. Långsiktiga investerare är i allmänhet passiva investerare. Med andra ord köper och säljer man inte bara stora kvantiteter under en kort period. För den som vill investera för framtiden kan köp av aktier som visar potentiell tillväxt eller investeringar i fonder och börshandlade fonder ge en stadig avkastning.

reddit kryptovaluta
Är det bättre att investera långsiktigt eller kortsiktigt?
 • Värdeinvestering innebär att man köper en kryptovaluta till ett pris som är lägre än dess inneboende värde.
 •  Tillväxtinvesteringar förutspår att ett företags värde kommer att överstiga den totala marknadens värde.
 •  Utdelningsinvesteringar innebär att man köper aktier från företag som betalar utdelning.

Vad är kortsiktiga investeringar i kryptovalutor?

En tidsram på ett år definierar vanligtvis kortsiktiga investeringar. “Aktiva handlare” och “aktiva investerare” används ofta för att beskriva personer som ägnar sig åt kortsiktig investeringsverksamhet. Det innebär att du köper och säljer mycket mer regelbundet än vad långsiktiga investerare gör. Beroende på dina behov kan det röra sig om allt från några gånger per år till dagligen.

Kortsiktiga investerare kommer också att ha långsiktiga investeringsportföljer någon annanstans. Den kommer sannolikt att användas för pensioner eller andra företag som kräver investeringar och långsiktigt innehav.

Kortsiktiga investeringstekniker

tjäna pengar på krypto
Effektiva sätt att tjäna pengar med kryptovalutor

Snabba investerare brukar köpa och sälja tillgångar snabbt för att göra vinst. Här är några vanliga kortsiktiga investeringsstrategier:

 • Scalping innebär att man gör många små köp eller försäljningar under dagen eller flera gånger under samma handelsdag.
 •  Dagshandel – investera för minimala vinster för att samla en stor summa.

Hur man investerar i kryptovalutor på lång och kort sikt

 • Det första steget i utvärderingen av en kryptovaluta är att göra en fundamental bedömning. Problemet är, hur utför vi den faktiska analysen? Vi måste också förstå hur mycket pengar vi har lagt i kryptovalutor. De mest betydande potentiella digitala valutorna finns på den befintliga marknaden för lång- och kortfristiga investeringar.
 •  Använd denna analys för att granska ett företags kvartalsvisa tillväxt. Förstå testnivåer för stöd och motstånd för kortsiktig eller dagshandel.

Slutsats: analysera marknadsdiagram innan du börjar

analysera marknadsdiagram innan du börjar
Hur analyserar du kryptomarknaderna?

Efter att ha läst den här artikeln bör du förstå hur du tjänar pengar med kryptovaluta. Innan du investerar måste du studera för att skapa en säker investering och vinst. Den bästa källan till information om sektorn är utan tvekan Twitter. Till exempel publicerade CyrptoMinati Capital nyligen sina tankar om att investera i TheSandBox.

Gör din research innan du investerar i kryptovalutor. Granska marknaden och lär dig om dess triumfer och misslyckanden. Se till att din plånbok är redo innan du börjar handla. Innan du investerar, se till att du har slutfört alla dina tillvägagångssätt. Att investera i kryptovaluta är ett allvarligt beslut som kräver omfattande studier och kunskap.

Tio inflytelserika Krypto är annat än bitcoins https://www.investopedia.com/tech/most-important-cryptocurrencies-other-than-bitcoin/

Innan du går in i en kryptovalutahandel måste du vara medveten om dess potentiella utveckling på marknaden. Lång- och kortsiktig forskning är inblandad. Som ett resultat kokar allt ner till noggrann studie och övervakning av tidigare och nuvarande prestanda som du vill handla.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter