10 krypto för 2023 att köpa och behålla

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

⚡️ Vad är Coinbase?

Coinbase revolutionerar hur vi köper, säljer och lagrar digitala valutor med sin revolutionerande plattform för kryptovalutaväxling. Denna branschledande mäklare grundades av Brian Armstrong och Fred Ehrsam 2012 och betjänar mer än 30 miljoner kunder i 32 länder. Med Coinbases säkra plattform kan användare känna sig trygga när de handlar med populära kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum och Litecoin.

⚡️ Hur högt kan Ethereum gå?

I början av 2023 förutspådde Money Morning att Ethereum skulle kunna nå så mycket som 8 000 USD i slutet av 2023.
Om den uppåtgående trenden från mitten av 2021 fortsätter kan Ethereums pris sjunka till så lite som 6 500 dollar eller kanske stiga till en imponerande topp på 7 500 dollar i slutet av 2023
Under de senare månaderna av 2023 blev det tyvärr oroligt på kryptovalutamarknaden och ETH föll kraftigt. I januari 2023 handlades ETH till en dyster kurs på 700 USD.

⚡️ Hur kommer bitcoin att se ut om 5 år?

Mike Novogratz, ledare för Galaxy Digital, förklarade med eftertryck för Bloomberg Technology på tisdagen att en enda bitcoin kommer att stiga i värde upp till 500.000 dollar inom fem år.

⚡️ Kommer LTC att gå upp igen?

LTC hade en imponerande utveckling under första halvåret 2021, men tyvärr noterades en nedgång under de efterföljande månaderna och åren.

Världen förändras snabbt, men en sak förblir stabil – kryptovaluta. Trots många människors missuppfattningar har kryptovalutor visat sig vara motståndskraftiga och resistenta mot förändringar. Fiatvalutor regleras av regeringar och kan ofta tappa i värde, medan aktier kontrolleras av institutioner och påverkas starkt av ekonomiska recessioner.

Samtidigt ökar digitala valutor och tokens baserade på blockkedjeteknik kraftigt i popularitet. Inte minst för att människor är mer villiga att tro på det eftersom digitala plånböcker inte påverkas av geopolitiska händelser och inte drivs av en utomstående enhet. I takt med att investeringar i digitala tillgångar ökar i popularitet har antalet investerare som investerar skjutit i höjden! Denna ökning av investerarnas intresse beror till stor del på ökad allmän medvetenhet och entusiasm för dessa oberoende former av valuta.

Är det värt att investera i kryptovalutor just nu?

Är det värt att investera i kryptovalutor just nu?
Vad är den bästa krypton 2023 att investera i för en nykomling?

Eftersom många människors prognoser om den närmaste framtiden redan har förverkligats har kryptovaluta etablerat sig som en nyckelfigur inom internationell finans. Eftersom kryptovalutor ännu inte har fått tillräckligt fäste i vardagen för att förlora sin tillväxtpotential, finns det fortfarande en enorm utvecklingspotential för oberoende kryptovalutor. investerare som är med i leken idag kan fortfarande dra nytta av stigande kryptovalutapriser, och ju tidigare de börjar spela detta spel, desto större blir deras avkastning.

Investera i krypto för 2023: Gör eller gör inte?
Topp 10 kryptovalutor att köpa och behålla 2023

Även efter att kryptovalutasystemet blivit en del av vardagen för de flesta människor kommer denna sektor naturligtvis att fortsätta erbjuda lukrativa möjligheter. Nya högteknologiska tokens kommer att dyka upp, och undervärderade mynt kommer att stiga. Allt detta kommer dock att ske i ett nytt finansiellt ekosystem. Investerare har två alternativ just nu: hålla fast vid den sönderfallande konventionella marknaden eller diversifiera sin portfölj med kryptovalutatillgångar.

Med tanke på den ökade populariteten för bitcoin som en finansiell mekanism föreslår vi starkt att du följer alternativ två. Det viktigaste är att inte köpa allt på en gång och koncentrera sig på tillgångar som verkligen kan ge vinster.

Topp 10 kryptovalutor att köpa och behålla 2023

Topp 10 kryptovalutor att köpa och behålla 2023
Vilken är den bästa kryptovalutan för investeringar?

I mitten av februari 2023 hade CoinMarketCaps Digital Currency Value Index över 17 500 olika kryptovalutor. Från och med nu har endast 10 000 tillgångar indexerats – de andra enheterna saknar tillräckligt med data för att kunna utvärderas korrekt. Även om kryptovalutor kan verka små jämfört med andra investeringar som aktier eller fastigheter, är det fortfarande en stor bransch – med tanke på att CoinMarketCap bara inkluderar valutor som individer är villiga att köpa och använda.

Vi sammanställde en lista över 22 stora kryptovalutor som kommer att göra dig rik 2023. Endast valutor med betydande tillväxtpotential inkluderades, alltså inga stablecoins, eftersom de motsvarar fluktuationerna i fiatvalutor som de är knutna till.

Detta innebär dock inte att vi avråder dig från att investera i stablecoins i år. Snarare än så, ta dem, särskilt USD Coin eller Tether. Mynt som är kopplade till den amerikanska dollarn är fördelaktiga på en marknad där priserna förändras snabbt. Tänk bara på att kryptovalutatillväxt fortfarande kan ge betydande avkastning, och missa inte det.

Bitcoin

Topp 10 kryptovalutor att köpa och behålla 2023
Sätt att investera i bitcoin

Bitcoins dominans är redo att expandera ytterligare eftersom den fortfarande ligger i framkant i människors föreställningsvärld när de diskuterar digitala valutor.
Även omBitcoin fortfarande behöver mäta sig med de nuvarande teknikstandarderna ligger den fortfarande före sina kamrater när det gäller säkerhet, praktik och enkelhet. Bitcoin kan vara den första valutan som slår igenom på banken, vilket är anledningen till att vi kommer att fortsätta se dess kapitalisering klättra.

Den största nackdelen med Bitcoin är dess överdrivna beroende av marknadssentiment. Eftersom denna form av valuta är kopplad till utsikterna för hela kryptovalutasystemet, har eventuella förändringar i användarnas förväntningar en omedelbar inverkan på marknadspriset mot samma US-dollar. Volatilitet har å andra sidan vissa fördelar:

Är det värt att investera i kryptovalutor just nu?
Är det värt att investera i kryptovalutor just nu?
  • Bitcoin har en hel del aggressiva toppar som dyker upp när den bara är milt provocerad. Om du följer nyheterna kommer det att finnas gott om tid att justera din vinst från försäljningen och sedan köpa ytterligare bitcoins på en naturlig reaktion på valutans värde.
  • Myntet har för närvarande ett starkt positivt momentum, men detta är bara en indikation på en liten andel av dess potential; det finns fortfarande mycket utrymme för tillväxt när det gäller medvetenhet och tillämpning, vilket kommer att fortsätta att driva upp priset.
  • Bitcoin är den mest likvida digitala tillgången, vilket innebär att du aldrig kommer att sitta fast med mynt som ingen vill köpa.
  • Varje transaktion kommer att godkännas och slutföras omedelbart. Det här är den bästa möjliga miljön för kryptovalutor: även om något går fel kommer dina tillgångar inte att utplånas helt av en massiv nedgång i efterfrågan.
Är det värt att investera i bitcoin? bästa kryptot för 2023
Är Bitcoin en bra investering?

Analytiker föreslår att investerare ska placera sina pengar i själva bitcoin, inte i mining, när dess värde stiger. Mining blir gradvis mindre lukrativt än konservativa tekniker för att tjäna pengar: att köpa bitcoins när de är billiga och sälja dem när de är dyrare. Om du minar bitcoin med din hårdvara har du dessutom en verklig möjlighet att förlora dina pengar – det vill säga att spendera allt. För att undvika detta krångel helt kan du använda en annan persons Bitcoin-gruvutrustning; mer om det om ett ögonblick.

Ethereum

Är det värt att investera i eter?
Är Ethereum-aktien en bra investering 2023

Ethereum är den ledande oberoende valutan bland sina konkurrenter, och det är ingen överraskning att marknadsexperter förutspår en värdeökning på 200% fram till 2023! Valutan steg till 4 000 USD förra året, delvis på grund av entusiastiska förväntningar. Spänningen stiger kring den kommande lanseringen av Ethereum 2.0, ett moderniserat Proof-of-Stake-mynt med många förbättrade funktioner och egenskaper.

Ethereum är den mest eftertraktade och använda kryptovalutan, med en legion av utvecklare som ständigt förbättrar och skapar uppdateringar. Uppgraderingen förväntas göra transaktioner mellan myntägare både snabbare och billigare. Ethereum förväntas bli världens snabbast expanderande digitala ekosystem.

Även om det kommer att finnas många Ether-kopior kommer kryptovalutan att behålla sitt grepp om marknaden. Dess dominans i sin region är avgörande, även om andra mer tekniskt avancerade alternativ kommer in i bilden.

Är det värt att investera i eter?
Är det värt att investera i eter?

Även om du sannolikt kommer att kunna dra nytta av Ethereums svängningar under 2023 bör du överväga att behålla åtminstone några av dina mynt under lång tid. Potentialen i det digitala ekosystemet är omdiskuterad. Trots alla tvivel är många överens om att ett kolossalt tekniskt framsteg kommer att ske inom det närmaste decenniet. Behåll ett litet belopp ETH och se det växa med 500-800 procent i värde.

Litecoin

utsikter Litecoins krypto för 2023
Hur investerar man i Litecoin?

År 2023 är Litecoins framtidsutsikter osäkra. På den positiva sidan har detta mynt sett en kraftig ökning i popularitet på grund av sina likheter med bitcoin. Med ytliga likheter erbjuder den snabbare transaktionshastigheter (med 4 gånger!) och större användarvänlighet, vilket låter bra – men inte är lika viktigt som rivaler som producerar multifunktionella tokens och mynt på vilka hela kommersiella system är byggda. Light coin-investerare såg förra året hur denna strategi slog tillbaka när valutan rasade efter att ha nått en all-time high.

Å andra sidan, oavsett din berömmelse i kryptovalutavärlden, är verklig kapitalisering fortfarande nödvändig (vilket LightCoin också ökar). Litecoin upplever en snabb tillväxt i popularitet, eftersom fler och fler företag nu välkomnar det som en acceptabel betalningsmetod. Även om årets nedgångsprognoser är korrekta kommer det att innebära en hög sannolikhet för upprepning. I en sådan situation skulle light coin först falla för att sedan stiga enligt Fibonacci-sekvensen: från 600 USD till otänkbara 1000 USD.

Litecoins popularitet ökar och allt fler företag lägger till den som betalningsmetod
Litecoins popularitet ökar

Om scenariot som presenteras ovan inträffar kommer Light coin-investerare som kom in tidigt att kunna sälja sina mynt lönsamt och reparera sina förluster. Det är ingen mening att behålla det under lång tid: om LTC följer vissa historiska mönster kommer valutan att nå nya genomsnittliga värden strax efter att toppen har överskridits, vilket kommer att vara betydligt större än det maximala uppnådda.

Om det inte skulle bli verklighet förutspås kostnaden för kryptovaluta långsamt minska fram till slutet av detta år innan den börjar sin uppåtgående bana igen.

Binance Mynt

Vad är ett Binance-mynt?
Är det värt att köpa Binance Coin?

Binance Coin (BNB) är den främsta kryptovalutatoken som ges ut av världens ledande digitala valutabörs, Binance. Efter att ha tillbringat flera år i skuggan av sina stora rivaler blev valutan slutligen framträdande 2021 när den steg dramatiskt och nådde en historisk toppnotering på nästan 700 USD. Därefter “lugnade” sig kryptovalutan till ett mer realistiskt prisintervall på 300-400 USD, men innan årets slut steg BNB till en ny toppnotering på 634,34 USD.

Priset på valutan ligger nu på mer stabila värden, men anledningen till de tidigare hoppen är självklar: tron på kryptovalutaplattformen och dess långsiktiga potential. På så sätt följer Binance Coin i viss mån i Bitcoins och Ethereums fotspår. Plattformen har snabbt blivit den främsta platsen för investerare att köpa, handla och växla digital valuta, och har därmed säkrat sin plats i branschen.

Binance Coin-prisuppgången under 2019 och dess fortsatta uppgång fram till 2023 visar på en oupptäckt potential. Interna åtgärder för att förbättra myntets attraktionskraft, såsom belöningar via BNB:s affiliateprogram, uppmuntrar användarengagemang och därmed efterfrågan på den distinkta kryptovalutan.

Binance Coin ser redan en hel del aktivitet.
Har Binance Coin någon framtid?

Binance Coin ser redan en hel del aktivitet. Token kan spenderas på avgifter, resekostnader och ränteintäkter via kryptovalutautlåning. Webbplatsen satsar på att förbättra effektiviteten i sin betalningsmekanism när du överväger Binance-plattformens utvecklande belöningsprogram.

I takt med att antalet aktiva Binance Coin-användare och sätt att spendera dem ökar, kommer även priset att stiga. Redan nu förväntar sig specialister att nya genomsnittliga värden upp till $2000 för 1 BNB kommer att fastställas inom kort. Dessa värden förväntas stiga under 3-5 år i genomsnitt, med en beräknad tillväxt på cirka 1000 USD under de följande två åren – vilket nästan säkert kommer att resultera i en förlust om du köper mynt i början av 2023

Rippel

XRP är en kryptovaluta i Ripple-nätverket
Investera i Ripple

Den kinesiska kryptovalutamarknaden är en tuff motståndare, inte bara på grund av sin egen teknik. Ripple, liksom andra stora konkurrenter 2023, fokuserar inte bara på sina egna mynts popularitet utan också på det allmänna värdet av sitt ekosystem. I det här fallet handlar det om att öka de globala penningöverföringarna. För detta ändamål har flera projekt vuxit fram under varumärket Ripple: Det globala nätverket RippleNet för snabba och billiga penningöverföringar, open source-blockkedjan XRP Ledger med sitt eget XRP-mynt och plattformen RippleX som används för att marknadsföra företagets teknik.

Upp- och nedgångarna i Ripples kurser är på ett obegripligt sätt sammanflätade med värdet på dess digitala valuta, XRP. Värdet på XRP är dock fortfarande kopplat till Ripples affärsverksamhet. Den globala cybervalutan uppvisade en solid tillväxt fram till 2021 då det skedde märkbara nedgångar under 2023. De senaste rättsliga åtgärderna som vidtagits av US Securities and Exchange Commission har fått Ripple-användare att uttrycka oro över anklagelser om att Ripple olagligt sålde sina tokens. Ripples juridiska ombud avvisar påståendena och hävdar att deras tokens inte betraktas som värdepapper.

Domstolens beslut i ärendet väntas senare i år. Om Ripple vinner kommer dess trovärdighet att förbättras och tokens kan komma att öka i värde med mer än två gånger under året.

Kedjelänk

Chainlink toppade listan över valutor med hög avkastning
Är kryptovalutan Link värd att köpa?

Trots många investerares ovilja att förutse samma framgång som Chainlink såg 2020, fortsätter det fortfarande att vara en lukrativ investeringsmöjlighet för 2021. Det är viktigt att komma ihåg att Chainlink var högst upp på listan över valutor med hög ROI förra året. Det som skiljer Chainlink från andra kryptovalutor är att det är Oracles decentraliserade nätverk som erbjuder data för smarta kontrakt på en blockkedja. Dessutom, i motsats till sina konkurrenter, kan Chainlink kommunicera med andra nätverk.

Mer än 1 100 företag har infört Chainlink i sin verksamhet i början av 2023. Systemet förväntas ta sig förbi konkurrenterna och bli den lokala marknadsledaren inom DeFi-sektorn, men experterna är fortfarande oeniga om när DeFi kommer att ta fart.

Även om du inte har mycket pengar att avvara, så länge du tror på potentialen i DeFi och NFT-spel, kan denna kryptovaluta köpas till en betydande rabatt i början av året. Om du är angelägen om att investera i teknik som kommer att revolutionera NFT-industrin är det nu det optimala tillfället, eftersom denna tillväxtmarknad fortsätter att expandera.

Solana

Har Solana-myntet någon framtid?
Har SOL-token en framtid?

Bland de fem största kryptovalutorna finns det några som redan har varit etablerade i flera år. Solana är en av dem. Den lanserades 2020 och har redan uppnått en historiskt hög ökning på över 300 gånger sitt startvärde inom ett enda år. Valutans popularitet beror på dess användbarhet: den gör det lättare för utvecklare att skapa decentraliserade appar, vilket gör decentraliserad finansiering mer tillgänglig för allmänheten.

År 2023 förväntas Solana fortsätta sin expansion i omgångar. Kryptovalutamarknadens allmänna fluktuationer är det enda som avbryter denna trend. Även om myntet inte försöker upprepa tidigare toppar, är det en bra tid att lägga till det i din portfölj på ytterligare nedgångar. Om du missar möjligheten nu kan det hända att du inte har någon budget under de kommande åren.

EOS

Är EOS en bra investering 2023
Är EOS en bra investering?

EOS-myntet ansågs en gång i tiden vara en stor motståndare till bitcoin och Ethereum. Det står nu klart att EOS är långt ifrån branschledarna, men det är ändå en relativt populär funktionell kryptovaluta med en ljus framtid framför sig i takt med att marknaden för decentraliserade applikationer mognar och växer.

EOSIO-blockkedjan är, förutom smarta kontrakt, ett decentraliserat operativsystem. Ett decentraliserat operativsystem som detta har flera fördelar, bland annat säkerhet, frihet och hög effektivitet. Redan nu erbjuder plattformen många intressanta möjligheter för utvecklare, men marknaden reagerar bara på högljudda tillkännagivanden – och då når EOS nya toppnoteringar – innan den återvänder.

EOS förväntas inte ha några större överraskningar för 2023, men det faktum att EOS är en valuta med enastående potential och fortfarande är billig att köpa nu har inte förändrats.

Cardano

Cardano är en bra kryptovaluta att investera i 2023
Cardanos decentraliserade plattform

Cardanos decentraliserade plattform, som är ett annat old school-projekt, är nu under kraftig utveckling och kommer säkert att stiga i värde som nästa kryptovaluta som exploderar 2023 och utvecklar Web 3.0. Den minimala investeringströskeln här är bland de billigaste möjliga: du kan köpa ett Cardano-mynt för mindre än en dollar vardera. Du kanske kommer ihåg att före 2021, när det handlades för bara några cent, ökade kryptos popularitet. Nu har det stabiliserats på en mer konsekvent nivå, vilket visar att allmänhetens intresse för krypto växer för 2023.

Cardanos främsta fördel är dess banbrytande plattform för smarta kontrakt, som kommer att vara mer avancerad än alla befintliga protokoll när det gäller funktionalitet och effektivitet. Hittills har Ethereum ett större börsvärde än Cardano. Men projektet går sin egen väg och bär frukt: många gånger tidigare har branschledare överträffats av tekniskt överlägsna nykomlingar.

Topp 10 kryptovalutor i april 2023 enligt Forbes https://www.forbes.com/advisor/investing/cryptocurrency/top-10-cryptocurrencies/

Nästa krypto för 2023 kommer att explodera

1. 1 tum

Nästa krypto för 2023 kommer att explodera
1Inch är en decentraliserad börsaggregator (DEX)

1INCH representerar en aggregator för decentraliserat utbyte (DEX). Decentraliserade börser gör det möjligt för människor att byta kryptovalutor utan att behöva använda krypto för 2023-plånboken genom att ansluta sin egen. Det finns ingen central myndighet som ansvarar för handeln, och det finns inget behov av att skapa ett konto hos många DEX:er.

2. Rendering

Render Token (RNDR) exploderar under 2023
Rendera token (RNDR)

Populariteten för Metaverse-tokens ökar på grund av det ökande intresset för virtuell verklighet och online-sfärer. Många av dessa kryptovalutor används i Metaverse, men Render Token ( CRYPTO:RNDR ) är ganska distinkt.

Render Network är ett decentraliserat GPU-baserat renderingsnätverk. Det kopplar samman digitala kreatörer, som konstnärer och studior, som behöver GPU-beräkning med leverantörer som är villiga att hyra ut sin oanvända GPU-processorkraft. GPU-leverantörer får betalningar i form av Render-tokens från digitala kreatörer.

3. Spöke

GHOST kryptovaluta prognos för 2023
Är Aave en bra investering 2023

Aave (CRYPTO: AAVE) är en populär och enkel utlåningsmekanism. Användare kan låna och låna ut en mängd olika kryptovalutor. Du kommer att få räntebetalningar om du bidrar med din kryptovaluta till Aave.

De egenskaper hos Aave som skiljer det från andra utlåningssystem är Låntagare kan ändra sina räntor mellan fasta och rörliga, precis som de skulle med någon annan typ av lån. Aave är också känt för sina FlashLån, som är lån utan säkerhet som kan återbetalas i samma transaktion. De måste dock betalas av i samma transaktion.

Letar du efter nästa stora kryptovaluta?

Är det bättre att daytrada eller behålla under en kryptovinter?
Vilka kryptovalutor kommer att ta fart?

Det är lockande att leta efter nästa stora kryptovaluta. Även om du kan tjäna stora pengar på det här sättet är det också komplicerat, tidskrävande och farligt.

Det tar tid att studera dessa mindre kryptovalutor. Trots att förslaget verkar vara fördelaktigt för båda sidor är det viktigt att komma ihåg att allt kan hända i kryptovalutaindustrin. Ingenting kan komma ut av en grundlig undersökning av väl undersökta tillgångar om de inte undersöks grundligt.

Det är inte en bra idé att spela på kryptovalutatrender. Det är inget fel med att försöka, men håll dina förväntningar och det belopp du riskerar för dig själv.

Är det bättre att daytrada eller behålla under en kryptovinter?

Vissa människor ser björnmarknader som en möjlighet att växa sina portföljer och lära sig mer om investeringar. Hodlers kanske vill behålla sina innehav under en kryptovinter, och daytraders bör fortsätta att handla och dra nytta av den sannolikt högre volatiliteten på marknaderna. Många lär sig fler tekniker för att minimera känslomässiga effekter som FOMO. Fokus kan läggas på att bygga mer välstånd, njuta av livet och investera i sig själv.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter