Vad är Polygon matic?

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

⚡️ Är kryptovalutan Polygon en bra investering?

Polygon kan vara en lönsam investering 2022, beroende på dina finansiella mål. Kortsiktiga investerare är mer benägna att ta risker och se avkastning. Polygon är en kryptovaluta som kan erbjuda långsiktiga investerare potential för hög avkastning tack vare sin stabilitet.

⚡️ Är Polygon snabbare än Ethereum?

Salana är utformad för företag som letar efter ett transaktionssystem i stor skala, vilket möjliggör mycket snabbare transaktioner till en lägre kostnad än Ethereum och Polygon. Trots detta är Ethereums blockkedja fortfarande en av de mest tillgängliga och transparenta decentraliserade applikationsplattformarna.

⚡️ Hur tjänar Polygon pengar?

Polygon använder konsensusmetoden Proof-of-Stake för att etablera en ny MATIC och försvara nätverket. Proof-of-Stake-protokollet innebär att du kan tjäna pengar genom att stapla dina MATIC. Validerare utför den krävande uppgiften att validera de senaste transaktionerna och föra in dem i blockkedjan.

⚡️ Är Polygon Ethereum-dödaren?

Polygon är en konkurrerande Ethereum-killerplattform som syftar till att förbättra Ethereums prestanda genom att utöka dess kapacitet och göra den mer tillgänglig. Till skillnad från andra Ethereum-dödare är Polygon ett försök att få det slitna och dyra Ethereum att fungera bättre. Det är en skalningslösning som ger fler transaktioner per sekund än Ethereums 12-15 transaktioner per sekund.

token matic

Vad är Polygon matic, och hur fungerar det? MATIC förklarar.

Polygon-protokollen syftar till att lösa Ethereums skalbarhetsproblem genom att utföra transaktioner på en separat, Ethereum-kompatibel blockkedja.

Denna lösning tar itu med nätverksproblem. Polygon återför alla transaktioner till efterbehandlingen av den huvudsakliga Ethereum-blockkedjan. Denna metod minskar nätverksbelastningen. Polygon Matic kan förbättra transaktionshastigheten och minska avgifterna till pennyn genom att skicka tillbaka dem via en triangel.

Är kryptovalutan Polygon matic en bra investering?
Vad är Polygon för krypto?

Polygon fungerar som ett ramverk som möjliggör utveckling av nya och befintliga Ethereum-blockkedjeprojekt utan att stöta på skalbarhetsutmaningar.

Polygons Matic-plattform gör det möjligt för användare att interagera med alla distribuerade applikationer (DApp) utan att behöva oroa sig för överbelastning av nätverket. Den här artikeln förklarar allt som finns att veta om Polygon Matic-nätverket, hur det fungerar och hur denna banbrytande teknik gör Ethereum mer användarvänligt.

Vem är token matic skapare?
Varför är token matic en lovande kryptovaluta?

Vem är Polygons skapare?

Skickligheten hos Polygons utvecklingsteam har gjort det till det mest framgångsrika Ethereum-skalbarhetsprojektet hittills. Med en mängd erfarenhet mellan dem är Polygons tillväxt ostoppbar. Uppfinnarna av Matic-nätverket kan krediteras för att ha förutsett nuvarande kryptobehov. I följande avsnitt undersöks vem som ligger bakom ett av de snabbast expanderande projekten i branschen.

Hur mycket är ett token matic-mynt värt?
Kommer token matic att gå upp 2023?

De tre skaparna av Polygon är:

Jaunty Kanani, Polygons medgrundare, är nu företagets VD. Tillsammans med Sandeep Nailwal (medgrundare och COO) och Anurag Arjun (medgrundare och Chief Product Officer) har trion utformat en vision för Polygon. Kanani är en stolt alumn från det ansedda Indian Institute of Technology (IIT) Delhi. Hon har redan gjort häpnadsväckande framsteg i sin karriär som mjukvaruingenjör hos både McKinsey & Company och Google India. Han arbetade också på flera startups innan han började arbeta med kryptovalutor.

Vänner och familj i Mumbai hjälpte till med den initiala finansieringen. Polygon Matic har fått globalt intresse och stöd från investerare trots sitt ursprung i Indien. Under 2019 samlade Polygon in över 450 000 USD i två omgångar av startfinansiering. Företaget har tagit emot cirka 450 miljoner dollar i externa investeringar.

Kan Polygon Matic nå 10 dollar?
Kommer Polygon att återuppstå 2022?

Polygons lista över investerare har nyligen utökats med namn som Chris Fry och John Norwood Smith. King Digital Entertainment, ett mobilspelsföretag som lanserades av bröderna David och Gregory Fischman, är en av Polygons nyaste supportrar.

Är MATIC och Polygon samma sak?

Plasma är ett sätt att slå samman Ethereums och Bitcoins blockkedjetekniker. Det gör det möjligt att skapa blockkedjor med “andra lager” som är mycket mer skalbara än de som för närvarande används ovanpå huvudkedjan. Plasma utvecklades aktivt under Q3 2017 och syftar till att öka prestandan och samtidigt sänka transaktionsavgifterna genom att möjliggöra interoperabilitet mellan de båda kedjornas tillgångar.

Är MATIC och token matic samma sak?
Vem äger Matic Network?

Polygon beslutade att behålla MATIC-tickern för sin kryptovaluta efter att ha utökat projektet, vilket sedan ledde till att Polygon omprofilerade sig till Matic. Även om denna titeländring kan skapa viss förvirring är det fortfarande samma ursprungliga projekt – bara med ett nytt namn. Faktum är att inte bara nätverket nu heter Polygon, utan också flera andra uppgifter som är kopplade till det; Polygons kryptovaluta kommer dock att behålla sin etikett som MATIC.

Vad är Polygon-formeln?

Ethereums blockkedja kan bara hantera ett begränsat antal transaktioner. Transaktionshastigheten på basnivån är 14 per sekund. Ethereum tar ut en gasavgift – handelskostnaden – för varje transaktion.

Vad är Polygon-formeln?
Vem är Sandeep Nailwal?

Vid kraftig överbelastning av nätet ökar bensinkostnaderna, och Ethereums bensinkostnader kan snabbt stiga till 50-80 dollar. Det är en viktig fråga. Kravet på att betala mer än 50 USD per transaktion åt gången gör Ethereum ouppnåeligt för de flesta användare.

Överbelastning på Ethereums blockkedja bromsar processen och avskräcker användare från att ingå intelligenta kontrakt.

Beroende på vilka åtgärder som vidtas kan Defi-appar och -protokoll, NFT-transaktioner eller -köp samt Ethereum-tokenbörser, -köp eller -överföringar leda till hundratals dollar i avgifter.

Kan Polygon Matic nå $ 10?
Är Matic Polygon-nätverket?

Vad är Polygons prissättning, och hur gör den det billigare? Skalningstekniker, som de som används av Polygon, utför transaktioner på sidokedjor för att mildra gaskostnaderna. Antalet transaktioner som Polygon kan hantera per sekund är högre än Ethereums eftersom de bearbetas i sidokedjor.

Om du tittar på Polygons transaktionsavgifter jämfört med Ethereum är skillnaden slående – Polygon erbjuder mycket lägre priser. Faktum är att en person i genomsnitt betalar cirka 15 USD per transaktion på Ethereum – för Polygon-nätverket betalar användarna bara bråkdelar av detta belopp. Men eftersom flera protokoll körs utöver sekretessprotokollet med noll avslöjande (zk-SNARKS), ger Polygon en hel del värde för sin låga prispunkt.

Polygon (MATIC).  token matic
Kommer Matic att registreras hos Coinbase?

Inom kryptografi är ett zk-proof en kryptografisk procedur som verifierar huruvida ett visst påstående är giltigt eller inte för den andra parten (verifieraren). Verifieraren behöver bara dela med sig av ytterligare detaljer utöver att bekräfta riktigheten i ett visst påstående.

De mest populära alternativen för att ansluta Polygon till ett projekt är Plasma sidechains, PoS blockchain bridges, zk rollups och optimistic rollups. Matic började med Plasma-sidokedjor eftersom de är mindre och säkrare än on-chain-transaktioner.

En plasmakedja är en sidokedja eftersom det är en separat blockkedja som arbetar vid sidan av den primära blockkedjan. Plasmakedjor länkar säkert till och interagerar med Ethereums blockkedja, som ofta kallas den “överordnade” eller “primära” blockkedjan, vilket möjliggör sömlös överföring av tillgångar mellan dem.

Vem står bakom Polygon Matic
Det nya namnet, Polygon, återspeglar bättre projektets mål och uppdrag.

Polygon har en blockchain-brygga speciellt för utvecklare. PoS-bron gör det möjligt för appskapare att skapa DApps på en enda plattform utan att offra någon av de funktioner som tillhandahålls av andra medier.

Genom att behandla transaktionspaket i sin PoS-blockkedja undviker Ethereum att hantera all data. Polygon gör Ethereum enklare och snabbare genom att paketera transaktioner bort från den primära kedjan.

Nedan följer en längre förklaring av hur det fungerar och varför du bör bry dig om du behöver veta vad som händer: Zk-sammanfattningarna bearbetar transaktionspaket utanför kedjan och skapar giltighetsbevis, vilket verifierar sanningshalten i uppgifterna utan att gå igenom hela processen.

Vem är VD för Polygon
Vad är Polygon för kryptovaluta?

Genom att integrera en serie unika giltighetsbevis i datan är det möjligt att förkorta huvudkedjan. Denna banbrytande metod integrerar exklusiva autentiseringsbevis i dataströmmen, vilket avsevärt minskar storleken på dess kärnkedja. Metoden minskar den tid och de gaskostnader som krävs för att verifiera data.

Bedrägeribevis är ett unikt bevissystem som används i optimistiska ackumuleringspaket. Bedrägeriskyddsmekanismen använder blockkedjedata för att identifiera och korrigera den giltiga handeln när en bedräglig transaktion upptäcks.

Behöver du Matic för att använda Polygon
Vad är tickersymbolen för kryptovalutan token matic?

Stackning krävs för dem som uppdaterar transaktionsdata i systemet. Som ett resultat, om någon skickar en bedräglig transaktion till Ethereums huvudblockkedja med hjälp av optimistiska konvolutioner, kommer deras hastighet att straffas.

Varje skalningsteknik har säkerhetsproblem, suveränitetsproblem, transaktionskostnader och olika hastigheter. Utvecklare bör vara flexibla när det gäller att välja den optimala skalningslösningen för sin applikation från ett brett urval av alternativ. Polygon tillhandahåller det mest omfattande utbudet av lösningar.

Varför behöver Ethereum-samhället Polygon?

Polygon och Ethereum är inte konkurrenter. Polygons mål är att använda sitt nätverk för att skapa en grund för en utbredd användning av Ethereum. Som ett resultat är Polygon mer beroende av Ethereum än Ethereum av Polygon. Eftersom Polygon bygger på en blockkedja är det rimligt att förvänta sig sådana resultat.

Varför behöver Ethereum-samhället Polygon? token matic
Är Polygon en lovande kryptovaluta?

Den största nackdelen är att byte till Polygon för hastighet kan minska det värde som erhålls av Ethereum. När värdet på Ethereum minskar påverkar det direkt hur många som vill använda det. I grund och botten påverkar Polygon tillväxten av Ethereum-användare positivt. Fler användare skulle vara villiga att använda Ethereum på grund av dess ovan nämnda fördelar. Även om Ethereum kan stjäla det totala låsta beloppet (TVL), kommer dess värde att stiga när fler individer fritt sätter in sina pengar på Ethereums blockkedja.

1. Jämförelse av Ethereum- och Permacoin-plattformarna hur man handlar Polygon

Vem är ägare till Matic-myntet
Hur handlar man med Polygon?

Lager 2-skalningslösningar kan till en början verka komplexa. Definitionsmässigt kallas en grundläggande blockkedjearkitektur för lager 1. Lager 2, å andra sidan, fungerar som ett överliggande nätverk ovanför den underliggande blockkedjan.

Externa lager 2-lösningar är extranätprotokoll som samarbetar med blockkedjans kärna för att förbättra prestanda och effektivitet. Layer 2-teknik som Polygon gör också att befintlig Ethereum-baserad teknik kan bli snabbare och billigare.

Vilka är fördelarna med att använda Polygon i stället för Ethereums Tier 1?

Vem ligger bakom Matic
Finns det en Coinbase i token matic nätverk?

Ethereums utvecklare tog fram ett budgivningssystem med en auktionsliknande modell för att uppmuntra användare att tävla om att få med en transaktion i nästa block. Som ett resultat av detta leder ökad trängsel i nätverket till allt högre priser.

Polygon har storslagna mål för framtiden, och de kretsar inte bara kring hastighet eller transaktionskostnader. Protokollet ska överbrygga alla Ethereum Virtual Machine (EVM)-kompatibla blockkedjor och ge utvecklare enkel tillgång till de fördelar som andra blockkedjesystem erbjuder.

Gör inte Ethereum 2.0 behovet av polygoner överflödigt?

Introduktionen av Ethereum 2.0 är ett stort steg framåt för Ethereums blockkedja. Den kommer dock inte att kunna lösa alla problem med skalbarhet fullt ut. Eftersom fler decentraliserade appar och plattformar använder nätverksteknik som Eth2 kan efterfrågan öka kraftigt på grund av begränsningar i skalbarheten.

Hur man hittar token matic kryptovaluta
Hur mycket är token matic värt idag?

Det gör att nätverkstrafiken ökar. När efterfrågan stiger eskalerar gaspriserna och nätverket återgår till samma överbelastade tillstånd. Det är nu Polygon kommer till undsättning genom att lägga till ett extra skalbarhetsskikt för Ethereums blockkedja.

När Layer 2 lanseras i september 2019 förväntas Ethereum uppleva betydande förbättringar i sin kapacitet, vilket resulterar i ökad skalbarhet och förbättrad säkerhet för Ether.

 Med Layer 2, som Polygon-nätverket, kommer Ethers kapacitet att förbättras ytterligare. Med Layer 2 kan alla Ethereum-uppgraderingar göras ännu snabbare. Som ett resultat kommer Polygons värde sannolikt att öka.

Vad gör Polygon så unikt?

Vad gör Polygon så unikt?
Kommer Polygon att gå upp?

Polygon-teamet strävar ständigt efter att skapa nya funktioner och främja en stark känsla av gemenskap. Deras engagemang och hårda arbete ser till att alla känner sig välkomna och får stöd.

Är Polygon en bra investering?

Polygon sticker ut i branschen med sin tillämpning av staking för att säkra och skydda sitt nätverk. Du kan hjälpa till att säkerställa nätverket och tjäna belöningar genom att satsa dina MATIC-tokens.

Hur man investerar i kryptovalutan Polygon
Vilken är nästa kryptovaluta som exploderar?

Hur man investerar i kryptovalutan Polygon

Polygon är en bra investering eftersom det är ett projekt med stor potential. Projektets aktiva och stödjande community bidrar till dess fortsatta framgång. Teamet bakom protokollet arbetar också ständigt med nya funktioner och förbättringar.

Vad är en Polygon-plånbok?

Det bästa sättet att investera i Polygon är att köpa MATIC-token. Du kan utnyttja en kombination av ansedda börser som Binance eller Kraken för att utföra framgångsrika affärer. Med MetaMask eller Trust Wallet kan du enkelt hantera dina investeringar i digital valuta.

Är detta en bra tidpunkt att investera i Polygon (MATIC)?
Kan Polygon Matic nå 10 USD?

Hur man får en Polygon-plånboksadress

Med en Polygon-plånbok kan du lagra, skicka och ta emot MATIC-tokens. Du kan använda olika plånböcker, t.ex. MetaMask eller Trust Wallet.

Är detta en bra tidpunkt att investera i Polygon (MATIC)?

Nu är den perfekta tiden att investera i Polygon eftersom det har en enorm potential för tillväxt. Teamet bakom protokollet arbetar också ständigt med nya funktioner och förbättringar. Dessutom kan staking MATIC-tokens hjälpa dig att tjäna belöningar. Slutligen, med lanseringen av Layer Two, förväntas värdet av MATIC öka.

Investering i Polygon
Är Polygon ett utmärkt mynt att köpa?

Lager två av protokollet, som ska lanseras i september 2019, kommer att erbjuda ännu bättre skalning och säkerhet för Ethereum. Denna uppgradering kommer att göra Ethereum ännu snabbare och mer kapabelt, vilket sannolikt kommer att öka värdet på MATIC.

Investering i Polygon

Att navigera på den volatila och ständigt föränderliga kryptomarknaden kan vara skrämmande för kortsiktiga investerare. Å andra sidan, om du planerar en långsiktig investering i Polygon (MATIC), är det viktigt att väga dess fördelar och nackdelar mot ytterligare Layer 2-skalningslösningar som Solana (SOL) eller Cosmos (ATOM). I slutändan bör denna övning hjälpa dig att avgöra om MATIC passar din portfölj.

Vad betyder ETH i Polygon
Investering i Polygon

Det är inte bara externa faktorer som kan påverka projektet, utan även interna frågor – till exempel meningsskiljaktigheter inom ledningsgruppen eller komplikationer med projektet. I december 2021 avslöjades det att hackare hade stulit över 800 000 MATIC från Polygon – ett företag som betalade 3,46 miljarder dollar i bugbounties till white hat-hackare (de som rapporterar säkerhetsproblem).

Hur högt tror du att polygonmarkeringen kommer att gå?

Polygon skapade rubriker när de meddelade att de var en del av 2022 Disney Accelerator. Detta projekt fokuserar på att utveckla nya typer av teknik för att förbättra berättandet, inklusive augmented reality, non-fungible tokens (NFTs) och artificiell intelligens. Disney är det senaste företaget som samarbetar med Meta, en kryptoplattform som planerar att testa digitala samlarobjekt och presentera NFT på Instagram.

Även om det är omöjligt att säga det framtida priset på MATIC-tokens, är vissa människor hoppfulla om projektets potential.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter