Strike Bitcoin App lanseras i Storbritannien: Lås upp globala överföringar

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

Betalningsappen Bitcoin Lightning, Strike, har lanserats i Storbritannien. Denna expansion gör det möjligt för brittiska invånare att köpa, sälja och överföra Bitcoin på global skala.

Strike grundades av Jack Mallers och strävar efter att göra Bitcoin tillgängligt och användarvänligt genom sin mobilapp, som utnyttjar kraften i Lightning Network. Med denna brittiska lansering har Strike utökat sin räckvidd till 100 länder över hela världen.

Jack Mallers uttryckte företagets åtagande att öka antagandet av Bitcoin och tillhandahålla sina tjänster globalt, trots komplexiteten i olika regleringar. “Vårt arbete är långt ifrån klart”, betonade han.

För att använda Strike i Storbritannien måste användarna fylla i en “lämplighetsbedömning” -quiz om Bitcoin, enligt lokala bestämmelser. Appen innehåller också standardriskvarningar för att informera användarna om potentiella risker.

Brittiska kunder kan dra nytta av flera funktioner som erbjuds av Strike. Dessa funktioner inkluderar att köpa Bitcoin med omedelbara banköverföringar, ställa in återkommande köp för bekvämlighet och ta ut Bitcoin till plånböcker med egen förvaring för större kontroll.

Appen utnyttjar Lightning Network för att möjliggöra omedelbara, obegränsade och kostnadsfria betalningar mellan Strike-användare globalt. Detta ger en sömlös upplevelse för transnationella överföringar, vilket eliminerar friktion.

Trots att vissa företag lämnar den brittiska marknaden visar Strikes expansion att man tror på Bitcoins potential. Storbritannien, som världens 6:e största ekonomi, erbjuder betydande möjligheter för tillväxt och adoption.

Strike är fortsatt dedikerade till att göra Bitcoin tillgängligt för både vardagliga användare och företag runt om i världen. Trots regionspecifika regleringsutmaningar arbetar företaget hårt för att följa lokala lagar samtidigt som det säkerställer att det levererar viktiga funktioner och tjänster.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter