Solana ökar 7 gånger 2023, inställd på att explodera 400% i Bull Run!

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

En kryptoanalytiker som noggrant övervakar marknaden föreslår att en konkurrerande digital tillgång till Ethereum (ETH) har ökat med cirka 600% hittills och är redo för ytterligare en uppåtgående rörelse.

I en ny videouppdatering hävdar värden för InvestAnswers, med 458,000 XNUMX prenumeranter på YouTube, att Solana (SOL), en smart kontraktsplattform, fortfarande har en betydande potential för tillväxt trots sina betydande vinster i år.

Solana vinner 7x i 2023 års upplaga
Solana tjurrusning 2023

Analytikern betonar Solanas dominans och spårar den del av det totala kryptomarknadsvärdet som tillskrivs SOL. Enligt InvestAnswers-värden förväntar han sig att SOL: s dominans kommer att öka till 3% i nästa marknadsexpansion, vilket signalerar ytterligare tillväxtmöjligheter.

När det gäller Solana-dominansen hittills i år, [vad] blåste mig bort är att vi är på nästan 2.2%. All-time high för Solanas dominans var 2,5% eller något, så återigen är vi så tidigt ute att Solanas dominans går genom taket.

Frågan är: vad händer om [krypto] marknadsvärdet går till 5 biljoner dollar?
…Inom 18 månader eller 24 månader, eller kanske till och med ett år, kan vi nå ett marknadsvärde på 5 biljoner dollar – mycket av det kommer naturligtvis att drivas av Bitcoin, men jag förväntar mig att SOL-dominansen kommer att nå minst 3%. Så frågan är, om CMC går till $ 5 biljoner [och] SOL-dominans går till 3%, vad är priset på SOL?

Strategen fortsätter att projicera SOL: s potentiella pris, med tanke på ett totalt kryptomarknadsvärde på 5 biljoner dollar och en 3% dominansbetyg för Solana. Enligt värden förväntas Solanas pris nå $ 363.

Om CMC går till $ 5 biljoner, betyder det att marknadsvärdet för SOL går till $ 150 miljarder och det nuvarande SOL-marknadsvärdet är $ 31 miljarder, och det är en 4.84x [ökning] från där vi är idag. [Den siffran] gånger $ 75 som skulle ta [Solanas] pris till ett löjligt $ 363.

Från och med den nuvarande skrivningen handlas Solana till $ 69.31. Att uppnå ett pris på $ 363 skulle innebära en anmärkningsvärd uppskattning på 423%.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter