Peter Brandt förutspår att Bitcoin kan bli den nya guldstandarden

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

Den erfarne marknadsanalytikern Peter Brandt, känd för sin skicklighet inom teknisk analys, delade nyligen sina insikter om Bitcoins framtida roll som en robust värdebevarare, som potentiellt kan ta över den roll som traditionellt innehas av fiatvalutor.

Brandt reflekterade över sin omfattande erfarenhet och anmärkte: “Min yrkesbakgrund formades under den tid då fientliga företagsövertaganden dominerade rubrikerna i finansiella publikationer som Wall Street Journal och Bloomberg. Men idag bevittnar vi en takeover-utmaning av en aldrig tidigare skådad omfattning”, vilket sätter scenen för hans syn på Bitcoin och dess inverkan på finansvärlden.

” Bitcoin BTC tävlar om att bli nivå 1 “värdebutik” -standard som ersätter fiatvalutor och statsobligationer ”.

Han klargjorde ytterligare sin ståndpunkt genom att säga, “Det är inte så att jag förutser försvinnandet av fiatvalutor. Vardagstransaktioner, som att köpa matvaror eller tanka bilen, kommer att fortsätta att vara beroende av valutor som USD, Yen och EUR.

Regeringar kommer att fortsätta att introducera nya former av valutor, med framtida valörer som möjligen är så stora som en 100-dollarsedel som är den minsta tillgängliga valutaenheten i USA.”

Brandt, som regelbundet tillhandahåller analyser av Bitcoins prisrörelser, har varit särskilt optimistisk om kryptovalutans marknadsbana. I början av månaden påpekade han tecken som indikerar början på en tjurmarknad för Bitcoin.

Dessutom, i en ny uppdatering, reviderade han sin förutsägelse för Bitcoins pristopp i den pågående tjurmarknadscykeln, som han förväntar sig avslutas runt augusti / september nästa år och höjer sin prognos från $ 120,000 till en imponerande $ 200,000.

I januari identifierade Brandt ett särskilt prismönster i Bitcoins rörelse, som han anser är avgörande för att upprätthålla hälsan i sin tjurtrend. Han beskrev detta mönster som “Hump…Slump…Pump…Dump” och betonade dess betydelse för att upprätthålla ett positivt marknadsmomentum. Dessutom sträcker sig hans analys bortom Bitcoin; han uttryckte en stark makroekonomisk bias mot Bitcoin som en exceptionell kandidat för en värdebutik mitt i devalveringen av fiatvalutor.

Brandt uttryckte öppet, “Enligt min mening är Bitcoin primärt en värdebutik och har fortfarande enorma möjligheter att uppskatta. Jag tycker att allt är skräp, inklusive ETH.”

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter