De 6 bästa Altcoin-utbytena 2023

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

⚡️ What är en kryptovalutabörs?

En kryptovalutabörs är den ultimata källan för allt som rör handel med kryptovalutor. Köp, växla och sälj enkelt kryptovalutor med olika typer av betalningsmetoder som US-dollar eller växla dem från en till en annan utan problem. Priserna fluktuerar ständigt på börserna så att du får uppdaterade värden så nära marknadspriserna som möjligt – ingen mer väntan! Se till att du får ut det mesta av handelsmöjligheterna genom att använda en pålitlig och tillförlitlig kryptovalutabörs idag.

⚡️ Har du någonsin varit nyfiken på skillnaden mellan en kryptovaluta och en börs för den?

Förvara hela din kryptosamling säkert med en kryptovalutaplånbok, den perfekta programvaran för alla dina behov av digitala tillgångar. Med en kryptovalutabörs kan du handla eller köpa digital valuta samt snabbt konvertera traditionella pengar till deras modernare variant. Att använda båda verktygen är viktigt om du vill maximera kryptovalutornas potential.

⚡️ Behöver du en plånbok för kryptovalutor?

Funderar du på att investera i bitcoin? Du behöver inte förvara dina mynt i kylrum eller installera ett hett plånboksprogram på din dator, tekniskt sett. Många kryptobörser tillåter att du förvarar valuta på börsen, och vissa privatpersoner gör det.

⚡️ Är kryptovalutor en bra investering?

Att investera i kryptovalutor kan ge en betydande avkastning, men det är också ett oförutsägbart företag som kräver försiktighet och omtanke. Försumlighet kan snabbt kasta dig i skuld om den inte hanteras noggrant. Om du är medveten om de potentiella riskerna och är villig att acceptera dem innan du investerar några pengar i kryptovalutor, kan de vara ett bra alternativ för att göra lite extra inkomst. Ändå är det viktigt att vidta nödvändiga åtgärder i förväg för att skydda din ekonomi och dig själv.

Vad är en Altcoin-börs?

Med en altcoin-börs kan du utforska de andra 18 000+ kryptovalutorna som är i omlopp idag. Även om de flesta av dessa projekt har små marknadsvärden och lågt investerarintresse är det fortfarande roligt (och ibland lönsamt) att spekulera i deras framtida rörelser.

VAD ÄR ALTCOINS?

Vad är en altcoin börserna
Bästa kryptobörserna för altcoins

Varje altcoin-börs tar ut en avgift. Detta innebär att du debiteras en provision för varje köp- och säljorder du skapar. I de flesta situationer, eftersom eToro är det enda undantaget från regeln, uttrycks denna avgift som en procentandel av det totala handelsvärdet. Alt-växelkursen är också något att ta hänsyn till när du köper eller säljer altcoins eftersom det kan påverka dina vinster märkbart.

Vilka faktorer bör man ta hänsyn till när man söker efter en handelsplattform för altcoin?

Med överflödet av över 300 kryptovalutabörser tillgängliga runt om i världen kan det vara utmanande att hitta den som passar bäst för dina behov. Tack och lov tillhandahåller CoinMarketCap en omfattande lista över alla befintliga plattformar, så att hitta den perfekta passformen bör inte vara alltför utmanande!

De bästa Alt-börserna för 2023
Vad är en altcoin-börs?

Vi rensar dimman genom att gå igenom de viktigaste sakerna att tänka på när du väljer det finaste altcoin-utbytet för dina behov i avsnitten nedan.

Du måste öppna ett konto och sätta in pengar på de mest effektiva altcoin-börserna där ute för att använda dem. Att handla Bitcoin för en alternativ digital valuta, som Ethereum, kräver att du först öppnar ett nytt konto och sätter in pengar med giltiga officiella identitetshandlingar som ditt körkort eller pass.

De bästa altcoin börserna för 2023

Bästa altcoin-börserna
Hur man väljer den bästa handelsplattformen för altcoins

Här är en kort lista över de mest utmärkta altcoin-börserna att överväga idag.

 • eToro – den bästa altcoin-börsen i USA 2022
 • Crypto.com – bra börs att tjäna pengar på
 • Binance är en populär börs med låga provisioner  
 • Coinbase är en bra börs för nybörjare
 • Huobi – Bästa börsen för diversifiering
 • Webull – investera i kryptovaluta för bara 1 USD
 • ByBit – derivat som erbjuds på börsen
 • Luno – praktisk app för växling av altcoins
 • Kraken – handla altcoins med hävstångseffekt
 • Gemini – säker och reglerad altcoin-börs i USA.

De fem bästa altcoin-börserna granskas.

Jämförelse av de bästa altcoin-börserna
Amerikanska dollar- altcoin börserna

När vi letade efter den bästa altcoin-börsen övervägde vi följande faktorer:

 • Reglering och förtroende
 • Stödda marknader för altcoin
 • Tillgång till hävstång och marginal
 • Avgifter och provisioner
 • Handelsverktyg och funktioner
 • Krav på minsta insättning
 • Och mer därtill.

Vi kommer att koncentrera oss på de föregående aspekterna i våra utvärderingar nedan, som täcker de fem bästa Altcoin-börserna för 2023.

eToro år 2023

eToro år 2023 altcoin börserna
eToro är också en av de bästa transaktionskopieringsplattformarna i kryptorummet

eToro är den ultimata handelsplattformen för kryptovalutor, vilket ger dig en oöverträffad möjlighet att köpa och handla flera digitala valutor till en konkurrenskraftig kurs på endast $ 10. Inte bara det, men eToro har också magra provisioner – vilket gör det till ett idealiskt val när du behöver finansiera ditt konto kostnadseffektivt. Dra nytta av denna exceptionella möjlighet!

För dem som är bosatta i USA finns det flera kostnadsfria metoder för att sätta in pengar på en kryptovalutabörs. Dessa inkluderar debit- eller kreditkortsbetalningar samt PayPal, Skrill, ACH-överföringar och inhemska banköverföringsinsättningar – som alla kräver bara $ 10 för att öppna ett konto!

altcoinbörser
Är det säkert att ha krypto på eToro-börsen?

Om du vill investera i kryptovaluta på eToro är Ethereum, Binance Coin, Cardano, EOS och Monero dina bästa alternativ. Men det är inte allt – decentraliserade finanser som Decentraland, AAVE Cosmos och SushiSwap bör också tas i beaktande! Dessutom kan en smart portfölj vara precis vad du behöver för att köpa krypto på eToro.

eToro är en banbrytare när det gäller att replikera affärer i kryptoindustrin. Detta anmärkningsvärda verktyg gör att du kan replikera professionella handlares strategier, vilket hjälper dig att köpa och sälja digitala mynt utan att göra något av den faktiska handeln själv. Dessutom ger eToro möjligheter att handla aktier och ETF: er, valutaprodukter samt råvaror och index – vilket ger användarna ett otroligt robust utbud av alternativ!

eToro är en idealisk plattform för att handla aktier online. För dem som söker ökad autonomi och integritet ger eToro dig också möjlighet att handla med kryptovalutor utan några farhågor om att dina konfidentiella nycklar blir stulna. Dessutom kommer deras iOS- och Android-applikationer med en mobil kryptohandelsfunktion som gör transaktioner ännu bekvämare!

Crypto.com – För att tjäna pengar på utmärkt utbyte

 Det finns över 300 altcoin-börser
Vad är den bästa kryptobörsen för altcoinbörser

Om du letar efter en Coinbase-ersättning är Crypto.com det perfekta utbytet att titta på! Den har mer än 250 altcoins som kan vara bra långsiktiga investeringar – vad är ännu bättre? Att slutföra kontoinställningen tar bara några minuter och efter att ha bekräftats kan du använda ditt betalkort eller kreditkort för att köpa kryptovaluta omedelbart. Tveka inte; börja investera i krypto idag med Crypto.com!

Om du vill spara pengar kan du välja att skicka kontanter elektroniskt via ACH eller en lokal banköverföring. Det bästa av allt – det är gratis! Och när betalningen kommer kommer du bara att debiteras 0.40% per bild. En extra bonus är att CRO – en av de mest populära altcoins på marknaden – har ännu lägre handelsavgifter på grund av Crypto.coms engagemang!

Crypto.com Granskning 2023 altcoin börser
Är crypto com eller Coinbase bättre?

Efter en djupgående undersökning blev det uppenbart att Crypto.com är den perfekta altcoin-handelsplattformen för att få mer avkastning på dina kryptovalutainvesteringar. Detta otroliga kryptosparkonto rymmer inte bara en rad olika typer av altcoins utan ger dig också passiv inkomst beroende på hur länge du låser tokens – från en månad, tre månader eller till och med ingen låsningsperiod!

För att höja din APY och Google Ads bör du investera i CRO-tokens. Crypto.com är känt för sina kryptolån, som beviljar kontanter utan att tvinga försäljningen av några kryptovalutor – problemfritt! För att fylla på det erbjuder denna plattform en säker mobilplånboksapp samt en NFT-handelsplattform för att optimera användarupplevelsen.

VILKA ÄR DE 8 FÖR- OCH NACKDELARNA MED NFTS

Binance är en välkänd altcoin-börs som tar ut låga avgifter.

Binance är välkänt inom området för altcoins
Hur man säljer på Binance

Med Binance kan du enkelt komma åt hundratals marknader och dra nytta av mycket låga handelsavgifter. Handel med dem kommer ofta med en 0,1% provision + rabatter när du köper BNB-token (liknande Huobi och Crypto.com). Letar du efter hjälp för att förvärva denna kryptovaluta? Titta inte längre eftersom vi har skapat en omfattande guide som erbjuder alla svar!

Binances handelsplattform har sofistikerade verktyg för den tekniskt intresserade. För dem som är nya inom krypto och vill köpa altcoins i amerikanska dollar erbjuder Binance ett lättanvänt gränssnitt samt en rad betalningsmetoder med varierande insättningsavgifter – ACH-överföringar eller bankinsättningar kommer utan någon extra avgift!

Amerikanska kunder som betalar med kredit- eller betalkort debiteras ytterligare 4.5% utöver den 0.5% omedelbara transaktionsavgiften som redan tillämpas på deras transaktioner. Alternativt kan du använda BTC och sätta in dem på ditt Binance-konto – den här processen tar vanligtvis 20 minuter innan den når och återspeglas i ditt saldo på grund av dess decentraliserade Trust-plånböcker som Binance själv har skapat!

Vad är det lägsta insättningsbeloppet till Binance?
Vad är det lägsta insättningsbeloppet till Binance?

Binance webbplånbok ger dig direkt tillgång till decentraliserade applikationer (DApps), till exempel Pancakeswap. Nybörjare kanske vill behålla sina altcoins på en Binance-webbplånbok istället. Att skydda ditt konto är vår högsta prioritet, så tvåfaktorsautentisering och IP-vitlistning används. Om du behöver logga in från en ny plats kommer vi därför bara att kräva ytterligare identitetsbekräftelse.

Coinbase – Nybörjare bör använda en pålitlig börs.

Populär Altcoin-börs
Är Coinbase värt att använda för en nybörjare?

Med Coinbase kan nybörjare enkelt ta sig in i världen av altcoin-handel 2022. Med denna användarvänliga plattform kan alla individer börja sin resa – oavsett vilken nivå av skicklighet eller erfarenhet du har. Att öppna ett konto är en barnlek och du kan göra det direkt från din egen hemvist! Så vänta inte; vidta åtgärder nu och gå med idag! Dessutom gör det imponerande urvalet av betal- och kreditkortsalternativ Coinbase till ett toppval bland många kryptoentusiaster. Tveka inte längre! Säkra din plats och börja investera i altcoins nu innan det är för sent!

Även om det är billigare än Binance, finns det fortfarande en avgift på 3.99% när du använder betalkort eller kreditkort för att köpa kryptovalutor samt PayPal-köp. ACH-överföringar är dock gratis och du behöver bara betala den vanliga serviceavgiften på 1.49 procent för finansiella transaktioner. Dessutom accepteras kryptovalutainlåning så att du kan använda dina befintliga altcoins för att köpa andra mynt också!

De bästa altcoin börser på marknaden
Vad är den bästa altcoin börser

När det gäller storleken på kryptovalutor som Coinbase stöder är medelstora till stora mynt i allmänhet vad du hittar. Ethereum, Shiba Inu, Dogecoin, Cardano och USD Coin är några exempel. XRP och BNB sticker ut som undantagen hos Coinbase. Men när det gäller säkerhet behöver du inte oroa dig – 98 procent av kundernas tokens förvaras offline i kylförvaring.

Coinbase kräver tvåfaktorsautentisering för extra skydd av dina pengar. När du har fått de kryptovaluta-tokens du vill ha kan du behålla dem i din Coinbase-webbplånbok. För den säkraste vägen, överför dina pengar till Coinbases icke-förvarsskyldiga plånboksapplikation som finns tillgänglig på både iOS- och Android-enheter. Denna banbrytande teknik är utformad för att säkerställa att du kan vara lugn och veta att dina pengar är säkra.

Huobi är den största altcoin-börsen för diversifiering.

Kan jag handla på Huobi utan verifiering?
Vad är den altcoinbörser

Om du vill diversifiera dina investeringar och utforska de bästa DeFi-mynten är Huobi en av de mest pålitliga altcoin-börserna. Med hundratals alternativa kryptovalutor på olika handelsmarknader – som till exempel spothandel – har denna plattform allt som behövs för att tillgodose investerare av alla slag.

För de av er med en högre risktolerans, handel altcoins på denna top-notch kryptovaluta utbyte är möjligt. Dessutom kan kunniga handlare upptäcka att derivatmarknaderna utgör en ännu mer lönsam möjlighet att tjäna pengar via terminskontrakt som kan öppnas med marginal. Många av dessa möjligheter involverar USDT-relaterade kryptovalutor och utlovar enorma belöningar för framgångsrika affärer!

Att investera i kryptovalutor har aldrig varit enklare med Huobis omfattande nätverk av handelspar och konkurrenskraftiga planer. Dessutom är transaktionsavgiften mycket rimlig på 0,2 procent per slide – vilket gör det till ett ekonomiskt alternativ för alla som försöker komma in på marknaden. Om du dessutom har en Huobi-token (HT) kommer dina avgifter att halveras!

Kompetensutveckling: Handel med valutor och aktier

Är Huobi en bra plånbok?

Att investera i den volatila världen av kryptovalutor kan vara särskilt givande när det görs genom Huobi. Med sitt stora urval av altcoins och tillgång till betydande APY: er har du gott om möjligheter att lyckas med din investering. Blockchain-tiden är vanligtvis ganska kort på 7-14 dagar, samtidigt som den erbjuder den extra bekvämligheten att köpa dessa tillgångar med kreditkort – en bra funktion! Huobis utbud av tjänster gör det till ett perfekt val för dem som vill tjäna pengar på sina kryptovalutapositioner.

KRYPTOBÖRS BETYG TOPP BÄSTA

Skilling – Bästa stället att handla Altcoins med hävstång

Högre vinstpotential väntar dem som handlar altcoins med hävstång, och Skilling är den perfekta platsen att göra det. Med upp till 50: 1 hävstång på krypto sätter denna plattform många av sina konkurrenter i skam. På Skilling kan du handla CFD på mer än 50 altcoins samtidigt som du också har tillgång till hundratals andra instrument, som aktier, råvaror, index och forex.

Skilling - Bästa stället att handla Altcoins med hävstång
Skilling – Bästa stället att altcoinbörser med hävstång

Skilling är fullt licensierat och reglerat av myndigheter och håller både medel och personlig information säker. Om du någonsin behöver hjälp är vårt kundsupportteam tillgängligt måndag till fredag och kan kontaktas via telefon, e-post eller livechatt. Vi erbjuder två unika handelsplattformar – Skilling Trader-plattformen och cTrader-plattformen. Den förstnämnda är idealisk för nybörjare som vill ha en intuitiv och användarvänlig upplevelse.

Den senare är perfekt för mer erfarna handlare eftersom den ger en mängd olika indikatorer och algoritmisk handel, tillsammans med avancerad orderfunktionalitet och riskhanteringsverktyg. Även om det tyvärr inte är tillgängligt i USA, erbjuder Skilling ett bra utbud av insättningsmetoder för användare i andra länder. Den mestadels gratis plattformen har dock en avgift för att använda Skrill och Neteller. Minsta insättning för Skilling är bara $ 100, och det finns noll provisioner på alla affärer som görs! Dessutom är deras spreadar också mycket konkurrenskraftiga och börjar på 0.1 pips.

Det är dock värt att notera att du måste kontrollera den specifika altcoin-sidan för att ta reda på de exakta kostnaderna. Om du är fängslad av vad vi har att erbjuda, klicka här för vår fullständiga recension!

Kompetensutveckling: Handel med valutor och aktier
altcoin börserna

Tillbakadragande

För att hjälpa dig i din kryptovalutahandel 2021 har vi handplockat gräddan av grödan – våra utvalda altcoin-börser. Vi tog hänsyn till en mängd viktiga faktorer som säkerhetselement, avgifter, kundtjänst av hög kvalitet, tillgänglighet till olika marknader och andra relevanta handelsverktyg. Se nedan för våra topprankade val!

eToro är en populär plattform för handel med kryptovalutor. Said, eToro låter dig sätta in amerikanska dollar utan kostnad med ett betalkort / kreditkort, som du sedan kan använda för att handla altcoins i en användarvänlig miljö.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter