2024 Bitcoin-prognoser avslöjade av de bästa experterna

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

2024 är redo att bli ett avgörande ögonblick för Bitcoin, med ledande personer i den digitala tillgångsvärlden som uttrycker optimism om dess bana. Kända experter som Dan Tapiero, Raoul Pal och Tim Draper har delat sin “Bitcoin Prediction 2024” och beskriver deras hausseartade syn på den största kryptovalutans framtidsutsikter.

Bitcoin-prognos 2024: Dan Tapieros optimistiska perspektiv

Den uppskattade makrostrategen och fondförvaltaren för digitala tillgångar Dan Tapiero erbjuder en övertygande syn på Bitcoins potential för det kommande året.

Han belyser Bitcoins imponerande 160% år-till-datum-tillväxt, vilket signalerar robust momentum som sannolikt kommer att fortsätta till 2024. Tapiero understryker att detta uppåtgående momentum sätter scenen för ett landmärkeår och tvingar institutionella investerare att notera Bitcoins anmärkningsvärda uppstigning.

Han konstaterade:

“Det är kristallklart – Bitcoins meteoriska uppgång 2023 sätter scenen för ett monumentalt 2024. Institutioner som bortser från denna oöverträffade tillgång kan riskera sin professionella ställning med 0% exponering.

Guldets potential och räntor

Utöver Bitcoin observerar Tapiero också lovande trender i guld och förutser ett hausseartat cup-and-handle-prismönster med ett potentiellt målintervall på 2,300 till 2,500 XNUMX dollar. Han tror att förväntade räntesänkningar, i kombination med skiftningar bort från USD, ytterligare kan öka både guld och Bitcoin.

Han tillade:

“Guldets potential är häpnadsväckande. De senaste observationerna indikerar ett episkt rally, som skingrar föreställningarna om en trippeltopp, med en pågående cup-and-handle-formation. Den förväntade kollapsen i räntor, i kombination med diversifiering bort från USD, kan projicera ett målintervall på $ 2,300- $ 2,500, “

Bitcoin prognos 2024: Raoul Pals expertanalys

Tapieros positiva utsikter resonerar med den tidigare Goldman Sachs-chefen Raoul Pals perspektiv. Pals analys indikerar att växande global likviditet kan driva Bitcoin över 200,000 2024 dollar XNUMX, vilket signalerar en betydande förändring i det finansiella landskapet och belyser vikten av Bitcoin-exponering för traditionella fondförvaltare.

Bitcoin Outlook 2024: Tim Drapers djärva förutsägelse

Riskkapitalmagnaten Tim Draper delar denna hausseartade känsla och förutspår en ny heltidshöjd på 250,000 2024 dollar för Bitcoin XNUMX. Draper betonar de nuvarande hausseartade trenderna i Bitcoin och andra digitala tillgångar som katalysatorer för denna förväntade uppgång. Dessutom understryker han rollen som stablecoins som en gateway till Bitcoin, med hänvisning till deras stabilitet och portabilitet. Draper föreställer sig ett scenario där Bitcoin blir ett föredraget alternativ under dollarnedgångar och uttrycker entusiasm för smarta kontrakt och förutser deras transformativa inverkan på finansiella system och en mer effektiv ekonomi.

Bitcoin Outlook 2024: Tim Drapers djärva förutsägelse
Bitcoin Outlook 2024: Tim Drapers djärva förutsägelse

Han konstaterade:

“Jag är ett stort fan av smarta kontrakt. Jag kan inte vänta på det ögonblick då jag kan samla in alla mina investerares pengar i Bitcoin, investera allt i Bitcoin, låta dem alla betala sina anställda och leverantörer och deras skatter och allt annat [i Bitcoin], och låta allt redovisas fullständigt, granskas, utan en revisor, en revisor, en bokhållare, en överföringsagent eller en skattejurist. Den här nya ekonomin kommer att ha mycket mindre friktion. Det tycker jag är väldigt spännande.”

2024: Året för Bitcoin

Sammanfattningsvis förutspår dessa expertinsikter en ljus framtid för Bitcoin 2024. Den kollektiva känslan bland dessa experter understryker potentialen för betydande uppskattning av Bitcoins värde, driven av dess enastående prestanda, positiva trender i guld, förväntade ränteskiften och den föränderliga globala finansiella miljön.

När vi närmar oss 2024 fungerar dessa prognoser som värdefulla indikatorer för både institutionella och enskilda investerare, och lyfter fram möjligheter i Bitcoin och guld. Det kommande året ser ut att bli ett avgörande ögonblick som potentiellt kan omforma investeringsstrategier inom sektorn för digitala tillgångar.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter