Polygons Challenger Eyes 50% Boom & Cardano redo att rally

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

Analytikern och handlaren Ali Martinez indikerar att de tekniska indikatorerna för två altcoins är optimistiska eftersom det totala kryptomarknadsvärdet når en 19-månaderstopp.

Börjar med Polygon (MATIC) konkurrent Optimism (OP), Martinez informerar sina anhängare på den sociala plattformen X att detta Ethereum lager-2 kryptoprojekt har utvecklat en stigande parallellkanal på tre-dagars diagrammet och är för närvarande i ett “prisupptäcktsläge”.

En stigande parallellkanal uppstår när en tillgångs pris begränsas av tre parallella trendlinjer. En rörelse under kanalens centrala linje ses i allmänhet som baisseartad, medan en rörelse över den ses som hausseartad.

“Med detta mönster i spel kan OP ställa in siktet på kanalens övre gräns, potentiellt riktat mot cirka $ 6.”

Utforska de tekniska indikatorerna och marknadsanalysen för Optimism
Polygons utmanare – Optimism (OP)

Från och med den senaste uppdateringen är Optimism prissatt till $ 3.81, ungefär 57% lägre än dess $ 6-mål.

Martinez skiftar fokus till Cardano (ADA) och konstaterar att krypton, rankad åttonde efter marknadsvärde, har etablerat ett symmetriskt triangelmönster på sitt fyra timmars diagram. Martinez föreslår att Cardano kan uppleva en kraftig ökning om den kan stärka en robust stödnivå över 0.63 dollar.

“Ett sådant drag [en ihållande ljusstake nära över $ 0.63] kommer att utlösa en breakout som kan sätta scenen för ADA att rally mot $ 0.78.”

Cardano (ADA), rankad på åttonde plats efter marknadsvärde, bildar ett symmetriskt triangelmönster i sitt fyratimmarsdiagram
Cardano (ADA) Symmetriskt triangelmönster

För närvarande handlas Cardano till $ 0.648.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter