De 5 bästa Defi-plånböckerna för 2023: Hur man väljer, använder och drar nytta av decentraliserad finansiering

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

⚡️ Vad är en DeFi-plånbok?

DeFi Wallet, eller smart contract wallet, är en revolutionerande icke-förvaringsbar kryptopung som ger användaren ultimat flexibilitet och kontroll över sina medel. Med denna plånbok är användarna ensamma ansvariga för att upprätthålla sin egen säkerhet genom att hålla säkra register över fröfraser om något går fel med plånboken. Denna universella typ av plånbok ger tillgång till många applikationer utan att vara bunden till någon särskild börs – vilket ger dig fullständig frihet när du hanterar dina digitala tillgångar.

⚡️ Vad används DeFi Crypto Wallet till?

Säkerhet är avgörande när det gäller att lagra dina pengar, och Crypto.com DeFi Wallet säkerställer att du behåller fullständig kontroll över dina medel. Som en icke-förvaringsskyldig plånbok kommer du att ha kapacitet att skicka bitcoin globalt med bekräftelsehastigheter och nätverksavgifter som är anpassade exakt till vad som passar dig!

⚡️ Är en DeFi-plånbok bra?

Crypto.com DeFi Wallet är den perfekta ingången till kryptovaluta för nykomlingar och levererar en säker men ändå enkel plattform för att underlätta för användare att effektivt kontrollera sina digitala tillgångar utan att behöva betala orimliga kostnader! Dess kostnadseffektivitet och okomplicerade användbarhet gör den exceptionellt populär – så varför inte prova? Det är dags att revolutionera din betalningsupplevelse med denna enastående resurs! Och med sin förmåga att lagra flera mynt och tokens från en plånbok, finns det inget bättre sätt att centralt hantera din kryptovalutaportfölj än genom att använda Crypto.com DeFi Wallet!

⚡️ Är DeFi-plånböcker säkra?

När det gäller säkerhet är DeFi det bästa valet. Även om detta ger dig fullständig autonomi över din ekonomi, kanske kundtjänsten inte alltid kan hjälpa dig om du glömmer eller tappar bort din lösenfras eftersom det inte finns några säkerhetskopior tillgängliga.

Lås upp en hel värld av innovativa möjligheter med en säker DeFi-plånbok som är manipuleringssäker mot jailbreaking. Från icke-fiat token art (NFT) till exotiska derivat, decentraliserad finansiering har öppnat upp otänkbara möjligheter för både marknadshandlare och investerare. Du kan säkert komma åt dessa marknader utan oro med rätt säkerhetsåtgärder.

I stället för de traditionella Web 2-plattformarna som kräver användarnamn och lösenord, ger DeFi-plånböcker användarna enklare tillgång till sina konton via Google eller Facebook. Genom att ansluta populära blockkedjor och DeFi-protokoll till dessa Web 3-plånböcker kan individer njuta av friktionsfria finansiella transaktioner på några sekunder!

Är DeFi-plånboken för kryptovalutor bra?
Är Defis kryptovalutaplånbok bra?

Vad är en Defi Wallet och hur fungerar den?

En icke-förvaringsskyldig plånbok skyddar dina kryptovalutatillgångar med en privat nyckel eller lösenfras som endast du har tillgång till. Med den här typen av plånbok kan inte ens myndigheter beslagta ett konto – även om de kan kräva att utgivare av token fryser inkommande medel som skickas på börser och förbjuder vissa transaktioner. Du kan vara säker på att dina krypterade tillgångar förblir säkra i händerna på deras rättmätiga ägare: du!

Vad är en Defi Wallet och hur fungerar den?
Är Coinbase DeFi-plånbok säker?

Icke-förvaringsbara plånböcker skiljer sig från centraliserade börsers plånböcker genom att de inte ger dig fullständig kontroll över dina tillgångar. Annorlunda uttryckt ger du upp viss kontroll över din egendom som när du använder en bank. Den största skillnaden mellan en bank och en kryptobörs är dock att statliga insättningsprogram reglerar och försäkrar banker medan det inte finns något sådant program för börser.

DeFi-plånböcker erbjuder olika funktioner och möjligheter, beroende på vilken typ du väljer. Från plånböcker utan förvaring till hierarkiskt deterministiska (HD) och plånböcker med flera signaturer – användarna har många alternativ som alla ger unika fördelar.

  • MetaMask är en populär Ethereum-plånbok med 30 miljoner aktiva användare. Med detta kraftfulla tillägg för Google Chrome och Firefox kan du smidigt köra decentraliserade applikationer (dApps) i din webbläsare utan att ladda ner blockkedjan – vilket ger en effektiv och stressfri användarupplevelse.
  • Coinbase plånbok: Coinbase Wallet är en bekväm Defi-plånbok med en inbyggd decentraliserad webbläsare. Den finns för iOS och Android och gör att du kan ta emot, lagra och skicka kryptotillgångar. Du kan också använda den för att utforska dApps.
  • Trust Wallet: Trust Wallet är en DeFi-plånbok med ett stort urval av tillgångar. Den stöder Ethereum och andra stora blockkedjor. Trust Wallet är tillgänglig på iOS och Android.
Har Coinbase en DeFi-plånbok?
Hur väljer jag en säker DeFi-plånbok?
  • Om du vill revolutionera din kryptohandel 2023 är DeFi Swap den bästa decentraliserade börsen för dig. Utan att kräva att medel låses in på ett konto som en förvaringsplattform skulle göra, ger DeFi Swap användarna maximal flexibilitet och kontroll över sina kryptovalutainvesteringar genom att eliminera insättningar helt och hållet! Dessutom stöds denna banbrytande teknik nu över tre av dagens ledande blockkedjor: Ethereum, Binance Smart Chain och Tron – så oavsett var du är eller hur komplicerad transaktionen kan verka; med DeFi Swap kan det inte bli enklare.
  • Om du letar efter en säker och kostnadseffektiv DeFi-plånbok har Crypto.com den perfekta lösningen – deras berömda DeFi-plånbok! Den är tillgänglig på Ethereum såväl som andra stora blockkedjor och levereras med en integrerad fiat-backad stablecoin för att göra handel på Defi Swap ännu enklare. Med Crypto.coms toppmoderna säkerhetsåtgärder är din krypto alltid i säkra händer när den lagras hos dem.
De bästa kryptovalutaplånböckerna för decentraliserad finansiering
Är exodus en DeFi-plånbok?

Denna artikel kommer att koncentrera sig på mjukvaruplånböcker, eftersom de är det mest populära sättet att interagera med decentraliserade finansprotokoll som decentraliserade börser, utlåningsprotokoll och intäktsgårdar.

Välja rätt DeFi-plånbok

Det första valet du måste göra när du väljer en Defi-plånbok är vilken blockkedja du vill använda den på. MetaMask, en av de mest populära Web 3-plånböckerna, stöder till exempel inte Solana-blockkedjan för närvarande.

Välja rätt DeFi-plånbok
Hur använder man kryptovalutan DeFi Swap?

För att interagera med Solanas decentraliserade appar (dapp) behöver du en plånbok som Solflare, Sollet eller Phantom. Vissa blockkedjeapplikationer behöver sina plånböcker, till exempel kräver Axie Infinity-kryptospelet en Ronin-plånbok.

Om du använder flera DeFi-plånböcker för olika ändamål kan du snabbt få ont om utrymme på din webbplats. De är enkla och snabba att installera, men kom ihåg det.

Plånböcker har en mängd olika syften utöver att lagra block. Vissa plånböcker är bättre lämpade för att hantera vissa tillgångar. MetaMask, till exempel, representerar inte de NFT som du har lagrat i din plånbok. Med Rainbow Wallet, å andra sidan, kan du se de NFT:er du har på ditt konto.

Kan jag ta ut pengar från DeFi-plånboken?
Hur gör man växlingar på en DeFi-plånbok?

Vissa DeFi-plånböcker, som MetaMask och SolFlare, integreras med decentraliserade finansiella appar så att du kan använda DeFi-protokoll eller genomföra transaktioner utan att lämna din plånbok. Du kan handla tokens i MetaMask-appen, medan SolFlare låter dig hantera vadslagningskonton.

Med Argent kan du njuta av en decentraliserad peer-to-peer-plattform som möjliggör snabba och kostnadseffektiva köp och överföringar av digitala tillgångar med ditt betalkort. zkSync Level 2 används för att minimera transaktionskostnaderna och Yearn, Lido och Gro är integrerade. Du kan också staka så att du kan tjäna belöningar medan du håller din krypto i Argent-plånboken. Det är också en av de mest användarvänliga kryptovalutaplånböckerna, eftersom den är kompatibel med både Compound credit och dYdX:s decentraliserade derivatmarknadsplats. Den fungerar med Coinbase Wallet, en icke-förvaringsskyldig plånbok som skapats av förvaringstjänsten.

Är Ledger en DeFi-plånbok?
Hur säljer man ett DeFi-mynt?

Hårdvaruplånböcker, som Trezor och Ledger, är populära val bland kryptovalutaanvändare som vill använda DeFi-protokoll. Antag att du vill hålla dina kryptotillgångar i kylförvaring. Därefter är hårdvaruplånböcker optimala för användare som vill behålla full kontroll över sin kryptovaluta. Dessutom gör kompatibilitet med andra plånbokstjänster som MyCrypto och MyEtherWallet dem ännu mer önskvärda.

Säkerhet är ett stort problem för många plånböcker. Med Gnosis kan du genomföra transaktioner med flera signaturer eller samtidig bekräftelse från flera personer. Med Argent kan du utse “vakter” som kan hjälpa dig att få tillgång till din plånbok igen om du förlorar dina hemliga nycklar.

Hur man använder en DeFi-plånbok

Hur man använder en DeFi-plånbok
Är DeFi-kryptoplånboken säker?

Har du velat bli en del av kryptovalutavärlden? Det är nu enklare än någonsin; klicka bara på “anslut plånbok” på de flesta landningssidor för DeFi-protokoll. Du hittar knappen bekvämt placerad i det övre högra hörnet på varje webbplats!

Du är nästan klar! Allt som återstår är att verifiera varje transaktion i din plånbok och betala en liten “gasavgift” som anges i blockkedjans ursprungliga valuta.

De bästa DeFi-plånböckerna beskrivs i den här artikeln.

DeFi-plånböcker, som de finaste DeFi-börserna, tillhandahåller en mekanism för att eliminera mellanhanden från specifika transaktioner, minska kostnaderna och upprätthålla anonymitet. Även om det finns vissa fördelar och nackdelar med både centraliserade och decentraliserade plånböcker, väljer fler individer det senare på grund av dess många fördelar.

De bästa DeFi-plånböckerna beskrivs i den här artikeln.
Vilka mynt finns i Crypto COM DeFi-plånboken?

Så, utan vidare dröjsmål, låt oss ta en titt på de åtta finaste Defi-plånböckerna på marknaden just nu:

Bästa plånboken för 2023: Defi Swap

Defi Swap är vårt toppval för den bästa DeFi-plånboken 2023. Med den ökande populariteten för decentraliserade börser (DEX) kan användare nu dra nytta av tokenhandel och ackumulera räntebetalningar utan att involvera en tredjepartsförmedlare. Defi Swap gör det enkelt att komma igång med denna växande trend genom att erbjuda ett användarvänligt webbläsartillägg och en mobilapp.

Defi Swap-teamet har skapat en omfattande guide som beskriver hur man använder plattformen till dess fulla potential. Guiden täcker allt från att skapa ett konto och ansluta en plånbok till att handla tokens och tjäna ränta på dina innehav.

Bästa plånboken för 2023: Defi Swap
Vilken ficka är bäst för en plånbok?

Under vår titt på DeFi Wallet upptäckte vi att användare kan använda avkastningsväxlingsmekanismen för Defi Swap, som har fyra olika nivåer. Varje nivå har en unik inlåsningsperiod och APY, med Platinum-nivån som betalar ut avkastning på upp till 75% per år. Du kan till och med tjäna en del av de provisioner som plattformen tjänar från dina remisser.

Vi uppskattar att DeFi Swap-teamet alltid är innovativa genom att lägga till nya funktioner och bredda vad deras plattform kan göra. Exempel på detta inkluderar lansering av ett staking-program för att ge användarna förmåner för att kanalisera pengar till DEX, samt att göra allmänna förbättringar av hur enkla och omfattande deras tjänster är. Sammantaget tycker vi att Defi Swap definitivt lever upp till hype och uppmanar dig att kolla in det själv.

Vad kan jag göra med en DeFi-plånbok?
Är DeFi en bra investering?

Crypto.com DeFi Wallet – den bästa kryptoplånboken för DeFi med minimala kostnader

Crypto.com-logotypen är en idealisk visuell representation av deras varumärke och visar orden “crypto” och “com” i en bild. Även om vi rekommenderar Defi Swap, är ett annat anmärkningsvärt alternativ Crypto.com DeFi Wallet – ett bekvämt verktyg för bank med lätthet! Den här plånbokens titel sammanfattar exakt dess erbjudande från Crypto.

Crypto.com Wallet ger dig frihet och säkerhet att självständigt hantera dina investeringar i digitala valutor utan att behöva söka tillstånd eller förlita dig på att externa enheter övervakar din privata nyckel. Med oss ligger makten i DINA händer! Denna säkra plånbok stöder mer än 100 kryptotillgångar, inklusive olika altcoins och DeFi-tokens i anmärkningsvärda hastigheter! Dessutom får du välja växelkurs för att skicka ut kryptovalutor till en annan Crypto-användare.

Crypto.com DeFi Wallet - den bästa kryptoplånboken för DeFi med minimala kostnader
Hur använder du en DeFi-plånbok?

Crypto.com DeFi Wallet erbjuder ett innovativt sätt att generera intäkter från över 35 tokeniserade resurser. Med funktionen “DeFi Earn” kan du tjäna upp till 18% ränta på dina totala innehav årligen! Missa inte fler ekonomiska vinster; dra full nytta av detta otroliga system idag!

Trust Wallet – Den bästa Defi-plånboken för val av tillgångar

För den som vill lagra Bitcoin är Trust Wallet ett utmärkt val. Dessutom finns det andra legitima sätt att förvärva digitala mynt än att investera i en ICO – att köpa dem på en kryptovalutabörs är ett av dem. Den här artikeln kommer att utforska några av de bästa bitcoinplånböckerna som finns tillgängliga idag.

Trust Wallet - Den bästa Defi-plånboken för val av tillgångar
Kan jag tjäna pengar med Trust Wallet?

Sluta leta efter den mest pålitliga, lättanvända kryptovalutaplånboken som är skräddarsydd för dina behov av digitala tillgångar – Trust Wallet är här! Denna kraftfulla och omfattande plattform stöder alla ERC20-tokens och protokollen Bitcoin, Ethereum Classic, Litecoin, Dogecoin och Dash!

Trust Wallet har också en unik staplingsmekanism som gör att du kan lagra 12 framstående kryptovalutor. APY kan skilja sig avsevärt, även om flera stödda tokens ger mer än 10% per år. För att toppa det hela kan du använda Trust Wallet för att inte bara acceptera NFT utan också köpa och säkert lagra dina tillgångar i en av de mest pålitliga NFT-handelsplattformarna – vilket skapar en oslagbar kombination.

MetaMasks decentraliserade finansplånbok (DeFi) – säker, snabb och pålitlig.

MetaMask sticker ut med sin igenkännliga blå logotyp. Användarna får alla fördelar med blockkedjesäkerhet och bekvämlighet när de navigerar genom Firefox eller Chrome som i vilken annan webbläsare som helst, men utan någon monetär kostnad! Den här plånboken är säker och krångelfri – den skyddar din ekonomi snabbt och enkelt.

MetaMasks decentraliserade finansplånbok (DeFi) - säker, snabb och pålitlig.
Hur får jag pengar från Trust Wallet?

MetaMask är en Ethereum-baserad webbläsare som tillhandahåller ett användargränssnitt för utveckling av decentraliserade applikationer (dApps). En av de bästa funktionerna är att den integrerar data från flera källor, vilket säkerställer att du får det bästa priset med de lägsta nätverksavgifterna när du handlar med tokens. Med MetaMask kan du också enkelt köpa, sälja eller handla en mängd olika digitala tillgångar utöver Ether.

Plånbokens massiva 30 miljoner användarbas kan betala säkert och bekvämt via olika betalningsalternativ, till exempel kreditkort (Visa eller MasterCard), banköverföring eller helt enkelt Apple Pay / Google Pay. Genom att sprida dina beställningar över flera börser minimerar MetaMask också glidning. Slutligen skyddar MetaMask din anonymitet under hela transaktionen genom att behålla din betalningsinformation och ge dig en pseudonym identitet.

Är Trust Wallet en bra bitcoinplånbok?
Är MetaMask en säker plånbok?

Coinbase Wallet är den perfekta Defi-plånboken

Coinbase Wallet är helt enkelt det perfekta valet för personer som vill börja handla med kryptovalutor. Den erbjuder en otroligt användarvänlig layout med enkla termer och funktioner, så det finns ingen anledning att oroa sig för teknisk jargong! Du kan lagra över 100 000 olika typer av tokens i den här plånboken, liksom dina privata nycklar säkert offline. Med Coinbase Wallet kan du handla när som helst och var som helst – det är verkligen en mobil Bitcoin-plånbok som fungerar överallt.

Coinbase Wallet är den perfekta Defi-plånboken för dem som letar efter bekvämlighet och en enkel användarupplevelse. Trots att den har ett mer begränsat urval av tillgångar jämfört med Trust Wallet, kompenserar den det med användarvänlighet. Dessutom ger Coinbases decentraliserade webbläsare dig tillgång till olika dApps utan att behöva några ytterligare nedladdningar eller tillägg – vilket gör kryptovalutatransaktioner enkla och smidiga – något som inte kan sägas om andra plånböcker.

Coinbase Wallet är den perfekta Defi-plånboken
Ska jag använda Coinbase-plånboken?

Coinbase Wallet är en av få DeFi-plånböcker som kan köpa, sälja eller handla dina tillgångar med fiatvaluta direkt från plånboken. Därför är det en idealisk lösning för dem som vill ha en enda källa för att hantera alla sina DeFi-behov.

Att välja den optimala defi-plånboken för dina behov

Att bestämma sig för en Defi-plånbok behöver inte vara skrämmande. Om du ger dig in på en ny marknad bör du tänka på följande punkter för att lyckas.

Säkerhetsnivån är hög.

När du väljer en plånbok bör du börja med att tänka på säkerheten: din privata nyckel är av största vikt. Medan hårdvaruplånböcker ger ett robust försvar, erbjuder “heta” plånböcker också flera sofistikerade funktioner som biometrisk autentisering, tvåfaktorsautentisering och standardiseringsprotokoll för att skydda dig mot skadliga attacker.

Att välja den optimala defi-plånboken för dina behov
Att välja den optimala defi-plånboken för dina behov

Tjänster som erbjuds

Defi-plånböcker erbjuder många funktioner som vanliga banker inte har, till exempel rollbyte, yield farming, staking med mera. Dessutom har vissa Defi-plånböcker till och med en inbyggd dApp-webbläsare för att komma åt den decentraliserade webben.

Tillgångar som vi stöder

DeFi-plånböcker är endast kompatibla med tillgångarna i den blockkedja som de länkar till. Till exempel kommer en plånbok som använder Ethereum sannolikt att stödja de flesta ERC-20- och ERC-721-tokens. Vissa plånböcker har dock stöd för flera kedjor vilket avsevärt breddar antalet stödda tokens.

Priser

Du kommer förmodligen att vilja kontrollera en DeFi-plånboks avgifter innan du länkar den till ditt bankkonto. Många plånböcker låter dig köpa krypto från plattformen med antingen ett kredit- / betalkort eller banköverföring. Det finns vanligtvis en avgift för detta, förutom nätverksavgifter som debiteras varje gång en token överförs. De senare avgifterna sätts av blockkedjan snarare än av plånboksleverantören.

DeFi Swap
DeFi Swap

Användarvänlighet

När du väljer en plattform för DeFi-staking är det bra att tänka på hur användarvänlig den är – detta gäller särskilt om du är ny i kryptovalutavärlden. Lyckligtvis är DeFi Swap utformad med nybörjare i åtanke och har ingen avancerad jargong eller komplexa funktioner. Detta gör det snabbt och enkelt att byta tokens och generera en avkastning direkt.

Förmågan att få tillträde.

Förutom säkerheten bör du också fundera över hur lättillgänglig din plånbok är. Vad hjälper det om dina tillgångar är väl skyddade men tar en evighet att komma åt? En hot wallet ger dig snabb och enkel tillgång till dina pengar. DeFi Swap kan nås via vilken webbläsare som helst, vilket gör den till en av de mest tillgängliga plånböckerna för swap- och staking-tjänster.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter