AI Token ökar: Kunde slå 250% ökning till $ 7.5

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

Strax efter Worldcoin (WLD), ett banbrytande initiativ för digital identitet som grundades av ChatGPT-pionjären Sam Altman, steg till en anmärkningsvärd ny all-time high (ATH) på $ 7.46, den allmänt följda artificiell intelligens (AI) token visar starka indikationer på att förlänga sitt hausseartade momentum, potentiellt katapult med en häpnadsväckande 250%.

Faktum är att Worldcoin nyligen har brutit ut ur sin stigande parallella kanal på det dagliga diagrammet, vilket signalerar vad som verkar vara ett förspel till en potentiell uppåtgående bana som kan driva den till större höjder. Denna analys överensstämmer med de insikter som delas av kryptovalutaexperten Ali Martinez i ett nyligen inlägg den 19 februari.

Fördjupning i detaljerna har Martinez formulerat ett scenario där Worldcoin kan stiga till $ 15 och potentiellt till och med nå $ 26, vilket markerar en häpnadsväckande 250% ökning i det senare fallet, beroende på hållbarheten hos denna breakout, i linje med WLD: s historiska diagrammönster sedan augusti 2023.

Det är värt att notera att Worldcoins senaste prisökning sammanfaller med avslöjandet av OpenAI: s senaste innovation, en text-till-video AI-modell som heter Sora, som av vissa har kallats “Hollywood Killer” på grund av dess förmåga att generera 60 sekunder långa videor som praktiskt taget inte kan skiljas från verkliga bilder.

Uppkomsten av Worldcoin

Som en påminnelse kan uppkomsten av Worldcoin spåras tillbaka till OpenAI VD: s engagemang i att grunda projektet under paraplyet Tools for Humanity, med dess token som officiellt lanserades i juli 2023. Denna lansering såg kryptotillgången skjuta i höjden med 60% nästan omedelbart, drivet av enorm efterfrågan och ett återuppblossande intresse för generativ AI-teknik.

Worldcoin har dock inte varit immun mot skepticism, särskilt inom Silicon Valley, där dess okonventionella strategi för identitetsverifiering online, som involverar iris-skannande klot, har fått kritik och märkt den som en “ond skapelse” med en “hög sannolikhet för misslyckande”.

Kritiken har dock inte avskräckt användarna, vilket framgår av de frekventa irisskanningarna som sker var åttonde sekund och att World App laddades ned 4 miljoner gånger i november. Ökningen av valtransaktioner som observerades i december, som noterats av Martinez, tyder på förberedelser för en betydande prisrörelse.
I skrivande stund handlas Worldcoins token till 7,45 USD, vilket innebär en anmärkningsvärd ökning med 42,82 % under de senaste 24 timmarna, tillsammans med en ännu mer imponerande ökning med 196,58 % under de föregående sju dagarna och en månadsökning på 190,1 %.

Sammanfattningsvis kan den senaste oöverträffade spiken i WLD: s pris indikera en förnyad entusiasm för företagets tekniska framsteg och optimism när det gäller den framtida utvecklingen av dess kryptotillgång. Ändå är det försiktigt för investerare att göra grundlig forskning och bedöma de därmed sammanhängande riskerna innan de dyker in.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter