Enligt Polymarket: Trump Förlorade Debatten Mot Harris

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

Än en gång diskuterades inte kryptovaluta under den andra debatten mellan Donald Trump och Kamala Harris för 2024.

Under deras första debatt på tisdagen undvek USA:s vicepresident Kamala Harris och tidigare president Donald Trump att prata om kryptovaluta, även om Trumps chanser att vinna valet sjönk med så mycket som 3%, enligt den decentraliserade bettingsidan Polymarket.

De huvudsakliga ämnena för diskussion under debatten i Philadelphia den 10 september var deras respektive plattformar för immigration, utrikespolitik, ekonomi och aborträttigheter.

Under debatten föll Trumps chanser att vinna valet på Polymarket snabbt, med så mycket som tre procentenheter till 49%, vilket satte de två presidentkandidaterna i ett lika läge för första gången på den decentraliserade bettingsidan.

Popstjärnan Taylor Swift stöttade formellt Harris strax efter debatten. Efter att ha sett debatten berättade hon för sina 284 miljoner Instagram-följare att hon blev inspirerad att stödja Harris eftersom hon var en “stadig” ledare.

Harris Segrar Kan Vara Problematiskt För Kryptovaluta

Många analytiker har dragit slutsatsen att en seger för Trump i november skulle vara avgörande för kryptovalutamarknadens kortsiktiga framgång, åtminstone när det gäller Bitcoins prisrörelser.

Bernstein-analytikerna skrev i ett investeringsmeddelande den 9 september att om Trump vinner den 5 november skulle Bitcoin kunna stiga till så mycket som $90,000 vid årets slut.

Om han väljs har Trump lovat att avsluta Bidens “krig mot krypto” och har gjort djärva löften att stödja kryptovaluta-sektorn.

Å andra sidan förutspår experter att Bitcoins pris kan sjunka så lågt som $30,000 om Harris—vars officiella ståndpunkt om kryptovaluta fortfarande är mest okänd—vinner.

Baserat på en FiveThirtyEight-undersökning från den 10 september, som genomfördes före debatten, leder Harris Trump med 2,7 procentenheter (47,1% mot 44,9%), vilket är närmare bettingsidans odds än före debatten.

Vem-leder-i-de-nationella-opinionsundersökningarna

Enligt Gallups undersökningar i maj är de ämnen som amerikanska väljare är mest bekymrade över ekonomi, inflation, dålig regering och immigration snarare än kryptovaluta.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter