Polymarket Indikerar Låg Sannolikhet för Kryptoomnämnande i Trump-Harris Debatt

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

På Polymarket’s kontrakt “Vad kommer Trump att säga vid debatten?” handlades “Ja”-aktier för “krypto/Bitcoin” vid 17 cent på tisdag vid middagstid i New York. Detta indikerar att handlare förväntar sig en 17% chans att han kommer att nämna ett eller båda termerna. Om prognosen visar sig vara korrekt, betalar varje aktie ut 1 USD i bitcoin; om den är felaktig, betalas inget ut.

Frågor som den tidigare presidenten och republikanen sannolikt kommer att nämna är till exempel “abort” (högsta sannolikhet, 83%) och Trump-relaterade förolämpningar som “Kamala-kamrat” (40%).

Vice President Harris har, med 13%, ännu lägre sannolikhet att ta upp Bitcoin eller kryptovaluta. Den demokratiska kandidatens huvudämne är återigen “abort” (87% sannolikhet), följt av att kalla sin motståndare för “dömd brottsling” (58%).

Förutsäga Utfall med Polymarket

Handlare kan satsa på allt från krig och virusutbrott till Rotten Tomatoes-rankningar på prediktionsmarknader. Medan vissa hävdar att prediktionsmarknader är bara en annan form av spelande, hävdar anhängare att de ger mer exakta prognoser än opinionsundersökningar och kommentatorer. Enligt resonemanget är handlare som gör prognoser motiverade att noggrant undersöka saker och uttrycka sina ärliga åsikter snarare än vad andra vill höra, eftersom de riskerar sina egna pengar.

Valodds har sett en betydande ökning i år, med Polymarket som leder mycket av aktiviteten, även efter att en regleringsdom tvingade det att blockera användare i USA (även om vissa handlare fortfarande kan nå plattformen via VPN). Förra fredagen var en rekorddag för Polymarket, med 34 miljoner USD i handelsvolym, enligt Dune Analytics.

Förutsägelse-av-utfall-med-Polymarket

Under tiden, på Manifold, en plattform för “lekpengar”, är oddsen för att “bitcoin” nämns i tisdagens debatt låga, på endast 12%. Detta är något över “utbruten” på 8% och “kokosnöt” på 6%. Manifold-användare satsar med mana, en digital valuta utan krypto som inte kan lösas in. Istället använder deltagare den för att bygga ett rykte för noggrann prognostisering.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter