Solana att sväva: $ 1,000-målet förutsagt av historiska mönster!

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter

Solana (SOL) upplever ett rally som kan leda till en ny rekordhög nivå. Det decentraliserade finansprojektet (DeFi) följer för närvarande tidigare handelsmönster, som har visat sig vara framgångsrika.

Den 26 juli lyfte kryptohandelsexperten Ali Martinez fram slående likheter mellan Solanas nuvarande prisrörelse och ett mönster från juli 2021. Han föreslog att priset snart skulle kunna stiga till imponerande 1 000 dollar, baserat på historiska trender.

Martinez analyserade två viktiga diagram som visar Solanas prisbeteende under både 2024 och 2021. Dessa diagram avslöjar en period av priskonsolidering följt av en breakout. Detta mönster tyder på att en potentiell större prisökning kan vara i horisonten.

I juli 2021 steg Solanas pris från cirka 27 USD till en rekordhög nivå på 260 USD. Denna otroliga ökning med 717% berodde på ett starkt tekniskt utbrott från ett fallande triangelmönster, vilket ofta indikerar en trendvändning eller fortsättning.

För närvarande handlas Solana till cirka $ 178, efter att ha brutit ut från ett liknande fallande triangelmönster. Det tekniska upplägget verkar nästan identiskt med det från 2021, vilket tyder på att en annan betydande prisökning kan komma.

Solana-på-en-bullish-väg

Martinez analys påpekar att Solana kan nå 1 000 USD om den replikerar sin tidigare prestanda. Detta mål är baserat på historiska mönster och den uppmätta flytttekniken, som innebär att man beräknar triangelns höjd och projicerar den från brytpunkten.

Dessutom stöder Relative Strength Index (RSI), en momentumindikator som används för att bedöma överköpta eller översålda förhållanden, dessa hausseartade utsikter. Under både 2021 och 2024 har RSI återhämtat sig från 40-nivån, vilket indikerar ett skifte från bearish till bullish momentum.

Solana på en bullish bana

Solanas pris har börjat stiga från stödnivån på 165 USD, och token siktar nu på 200 USD. Detta drag kan öppna dörren till en annan heltidshöjd. Målet på $ 1,000 är fortfarande möjligt, med tanke på det starka hausseartade sentimentet kring kryptovalutan. Till exempel finns det spekulationer om en potentiell spot Solana börshandlad fond (ETF), som kan driva betydande kapital till tillgången.

Kapten Faibik, en annan analytiker, stöder också $ 1,000-målet. I ett inlägg den 15 juli noterade han att efter en långvarig nedåtgående trend fram till början av 2023 har Solana varit på en återhämtningsväg. Den bröt sig ur en fallande kanal och bildade ett stigande mönster, som projicerar ett möjligt rally till $ 1 000.

Nybörjare

En nybörjarguide till kryptovaluta

Mellanliggande

En grundläggande guide till blockkedjor och krypto

Expert

Nyheter om kryptovaluta för experter